Τα ξαναπερασαμε και θα τα ξαναπερασουμε... Χαλαρωστε ολοι και μη παιρνετε αποφασεις εν θερμω....
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μαργαρίτα τι έγινε τελικά; Την βρήκες την Ιερά Οδό;![]()
Μπα Ελενη μου δε πηγα χτες τελικα... Αλλα οι οδηγιες ειναι πολυτιμες για το αλλο σκ!
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Eleni7 (29-09-12)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Mαλάκες και οι δύο. Εννιά είναι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
τεσσερα απο τη μια και τρια απο την αλλη, στο συνολο εφτα. ολα γυρω απο τον τσουκαλα γυριζουν....
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εντεκα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
καλησπέρα σε όλους !
Οι επαφές που είχα με παλιούς και νέους φίλους από το φόρουμ με έκαναν να καταλάβω ότι δεν είναι σωστό να αποχωρήσω τελικά. (στην τελική μου ήταν πολύ βαρύ για να το τηρήσω από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα).
Θα συνεχίσω λοιπόν να συμμετέχω σ' αυτό το χώρο που όλοι μας αγαπάμε και θα αφήσω πίσω ότι με ενόχλησε.
Ζητώ συγνώμη αν ξέφυγα από αυτό που θα περιμένατε ενδεχομένως από μένα και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την παρέα μας όπως πριν!
Είστε πολλοί, είστε φίλοι και η απουσία σας δεν μπορεί να αναπληρωθεί.
Ευχαριστώ όλους όσους προσπάθησαν να μου αλλάξουν γνώμη και με έκαναν να καταλάβω πως η απόφασή μου για αποχώρηση κυρίως στρεφόταν εναντίον μου κι εναντίων ανθρώπων που αγαπώ!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
celticfrost (02-10-12), Coach (02-10-12), dimace (02-10-12), Du3lisT (02-10-12), Eleni7 (03-10-12), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (02-10-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-10-12), nbqgr (02-10-12), panahs7 (02-10-12), sirkostas (09-10-12), sk12072 (02-10-12), VALVERDES_7 (02-10-12), vasilis-thrylos7 (02-10-12)
panty (02-10-12)
dimace (02-10-12)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (02-10-12)
Welcome back Παντελή! Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα...![]()
Bookmarks