Dr.Red (03-09-12)
Dr.Red (03-09-12)
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Rena (03-09-12)
Eleni7 (03-09-12)
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
τελος ο χατζηγεβργιου απο την ερτ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (05-09-12)
ναι!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πως κι εγινε αυτο το θαυμα;Ο τυπος ηταν χρονια στην ερτ και ειχε φτασει διευθυντικο στελεχος.
chainsaw (06-09-12)
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (05-09-12)
Και μετά είμαι εγώ παράξενος που λέω ότι αυτές οι ιστορίες με το βιβλίο Γκίννες είναι για τον λούτσο.
Τις προάλλες πήγε για το Γκίννες ο Βόλος με το συρτάκι.
Απόψε στο Ηράκλειο έσπασαν το ρεκόρ....μαντολινάτας. Μαζεύτηκαν 414 μαντολίνα κι έπαιζαν για να καταρρίψουν το ρεκόρ.
Τι άλλο θ' ακούσω ακόμα? Νομίζουν στ' αλήθεια ότι προβάλλονται οι πόλεις μ' αυτές τις παπάρες? Αμα το κάνουν για διασκέδαση ας μαζευτούν να χορέψουν και να τραγουδήσουν. Το Γκίννες τι το ανακατεύουν?
Το επόμενο που θα ακούσουμε είναι να μαζευτούν σε καμιά πόλη όλοι οι αρσενικοί κάτοικοί της και να τις βγάλουν όλοι μαζί ταυτόχρονα και να τις παίζουν, για να κάνουν κι αυτοί ρεκόρ Γκίννες.
στο διάολο και ακόμη παραπέρα το λαμόγιο , ποσα χρόνια ηταν στο κρατικο κανάλι το ρουσφέτι? μασησε καλά , ξερουμε τον λογο που πηρε τον πούλο?
λενε για την συμβαση της ερτ με την ΤΕΑΜ γιαννη για τα δικαιωματα του τσ.λ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (06-09-12)
χρυσοπληρώνουμε κοπροσκυλα και ρουσφέτια ρε Στάθη .Αντε το μαλακισμένο έφαγε με χρυσα κουτάλια , γιναν ανθρώποι αστοιχείωτοι , Θεοφιλοπουλοι , Γερακάρηδες , Μαμούζελοι κλπ κλπ
ετσι ειναι γιαννη.χαραμοφαηδες ολοι τους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks