panahs7 (10-08-12)
panahs7 (10-08-12)
Έχει και το κινητό του Θεοχάρη ο Ευλογητός!
ΥΓ. Τελικά ο Μαβίδης έκανε τον μπάτσο τότε, ο Τερζάκης έκανε τον Ευλογητό απ' ότι είδα.
Κάποιον άλλον από τους πολλούς μασκοφόρους του Φώσκολου είχε κάνει και δεν θυμάμαι τώρα...![]()
Βάλε στο 2ο βίντεο, στο 2.15 να λιώσεις!! Έχω κλέψει λέει ένα φορτηγό 16 τόνων και θα πέσω πάνω τους με 100 χιλιόμετρα... από που θα πάρει φόρα;;;
Αυτή τον ρωτάει μια ώρα τι θα κάνεις, που θα πας, να τα μάθει όλα και μετά λέει "γιατί ήρθες σε μένα να το πεις;;; γιατί σε μένα;;"
Θεϊκό σενάριο!
ο θεοχαρης ηταν μυθικη μορφη...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panahs7 (11-08-12)
Καλά μεγάλο σόου απόψε που θυμηθήκαμε Θεοχάρη! Κλαίω απ' τα γέλια.
Εδώ σε αυτή τη σκηνή λέει "εγώ είμαι καραβόσκυλο" και πετάγεται ένας
στα σχόλια από κάτω στο YouTube και λέει "εγώ είμαι αεροπλανόγατα"
Ένας άλλο λέει "Fatality!" Αχαχαχαχαχαχα!!![]()
δεν ειχα δει ουτε ενα επεισοδιο ουτε απο την λαμψη ουτε απο το καλημερα ζωη...
μιλαμε για παρακμιακα σηριαλ....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (11-08-12)
Eν τω μεταξύ εγώ είπα για την Λάμψη του Stephen King. Πως φτάσαμε στον Ευλογητό και στην Φεγγάρω δεν ξέρω![]()
Εμένα ο αγαπημένος μου από τους "κακούς" που κυνηγούσε ο Θεοχάρης ήταν ο Ντένης ο Τράπουλας!
"-Τη τρίτη φορά που θα κάνεις ΧΑ όμορφε άντρα θα σε κάνω τόσο άσχημο που δε θα σε αναγνωρίζει η μάνα που σε γέννησε!"![]()
panahs7 (11-08-12), VALVERDES_7 (11-08-12)
Ασε ρε με τον Κινγκ και τους ψυχοπαθείς αλκοολικούς συγγραφείς-ήρωές του. Τι να κλάσουν αυτοί μπροστά στον Ευλογητό, τον Αράθυμο, τον Λαέρτη Ρωμανό, τον Καβάγια, τον Αλογατάκια, τον Σταυροφόρο, τον Ανθρωπο-Σκιά και τον Ντένη Τράπουλα?
"-Μολών λαβέ ρε μαλάκα. Και λυπάμαι που δε ξέρω πως λέγαν οι αρχαίοι τον μαλάκα για να στο πω και αρχαία!"
BrazHlias (12-08-12), chainsaw (11-08-12), panahs7 (11-08-12), VALVERDES_7 (11-08-12)
Αμα θέλετε να απολαύσετε τον Κινγκ ή οποιονδήποτε άλλο συγγραφέα, καλύτερα να διαβάσετε τα βιβλία τους παρά να βλέπετε τις ταινίες που είναι βασισμένες σ' αυτά τα βιβλία. Ο ίδιος ο Κινγκ άλλωστε έχει αποκυρήξει τις περισσότερες εξ αυτών που γυρίστηκαν με σενάρια που στηρίχτηκαν στις ιστορίες του.
DaRkSaGa79 (11-08-12), differance (12-08-12)
Bookmarks