Κι εμένα η προσκόλληση στους παραδοσιακούς τρόπους του οτιδήποτε ... πάντα μου φαίνονταν ... δικαιολογία ... του "δε γουστάρω να ξεβολευτώ από τις 2-3 γνώριμες εικόνες και θα βγάλω όλα τα διαφορετικά/ους μάπα για να ξεμπερδέψω".
Και το λέω αυτό ... η πλέον καρακλασσικούρα της γυμναστικής ... δώσε μου χρονόμετρο και βαρίδια κι άσε με εκεί να πεθάνω. Προχθές που με έπεισε ένας γυμναστής να μπω στο πρόγραμμά του να κάνω κάτι εναλλακτικά με μπαλίτσες, κορδελίτσες, σκατουλίτσες ... ω! ρε μάναμ ... μου λέει στο τέλος: πώς σου φάνηκε; ... και απαντάω: γυμναστική είναι αυτό; ούτε κουράστηκα, ούτε ίδρωσα, απλά βαρέθηκα. Και μου λέει: στιβομανής εεεε; Όλοι έτσι το βλέπετε του λόγου σας ... αλλά αύριο θα είσαι πιασμένη. Όντως σήμερα ψιλοπονάω.Καλά να πάθω, με έφαγε η προκατάληψη. Φυσικά δε θα ξαναπάω στο μάθημά του ... γιατί τα προσωπικά γούστα είναι προσωπικά γούστα αλλά όλων των άλλων δεν είναι του διαβόλου.
Καλά του εναλλακτικού φαγητού δεν το αγγίζω ... θα ξαναπλακωθούμε ... και βαριέμαι σήμερα. Άλλη μέρα...![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Δεν υπάρχει καμία σχέση στην "προσκόλληση" και στην παραδοχή του λάθους. Εγώ ξέρω όπως και το 99% του πλανήτη ότι pole dancing (έτσι το λένε από τη δεκαετία του 30) κάνουνε οι στριπτιζούδες. Από εκεί και πέρα αν κάποιος το θεώρησε "αίφνης" γυμναστική μπράβο του. Δεν σημαίνει όμως ότι "έγινε" και γυμναστική. Οπως έγινε "μόδα" το τζόκινγκ ακριβώς γιατί έλεγαν αυτό που λες περί "προσκόλλησης" και τα κρούσματα καρδιάς στους τρεχαλατζήδες ανέβηκαν κατακόρυφα.
Δεν είναι όλα για αντίδραση.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εγώ ευχαρίστως θα δεχόμουνα επιχειρήματα αλλά με τα συγκεκριμένα ακόμα και το σεξ μια χαρα γυμναστική είναι. Γιατί λοιπόν να επιδοθεί οποιοσδήποτε στην προθέρμανση (pole dancing) και να μην πεσει κατ'ευθείαν στην εκγύμναση, πέραν της περιπτωσης να υπάρξουν μικροτραυματισμοί;
Τέλος πάντων έχασε την πλάκα του το θέμα. Γυμναστική το θέλετε, γυμναστική είναι, σιγα μη σκασω.
Coach (23-04-12)
Και παρεξηγημένη οντως.
Coach (23-04-12)
Μα γυμνάζεσαι άρα είναι γυμναστική...Όπως ο χορός, όπως το κολύμπι, όπως κάθε σωματική δραστηριότητα...
Ο καθένας προσπαθεί να την κάνει όσο πιο ευχάριστη γίνεται ή να μην τη βαριέται...
Όπως κάποιος μπορεί να προτιμήσει ένα ομαδικό άθλημα γιατί τη μοναξιά τη βαριέται αφόρητα και δεν έχει πλάκα να γυμνάζεσαι μόνος σου...
Άλλη μια φίλη διδάσκει belly dance κι εκεί να δεις που φοράνε και κατάλληλα ρούχα, αλλά δεν με ενθουσίαζε ποτέ ο συγκεκριμένος χορός
οπότε δεν θέλησα να πάω να μάθω...Αυτό όμως μ΄αρέσει...
Ναι δεκτο κι αυτο οκ
Απλα νομιζω οτι αν δεν εισαι ΗΔΗ γυμνασμενος αυτο το είδος "γυμναστικης" δεν το κανεις. Οποτε θεωρητικα ΔΕΝ είναι γυμναστική. Αλλα δε βαριεσαι δεν θα τσακωθουμε κιολας. Εσύ για γυμναστική, εγώ για οφθαλμολουτρο στα στριπτιζαδικα και οι δυο ικανοποιημένοι.
Μα δεν χρειάζεται να είσαι γυμνασμένος από πριν...Έχω ρωτήσει σου λέω...Αρχίζεις σταδιακά και στη συνέχεια καταφέρνεις και όλες τις φιγούρες που κάνουν....Σου λέω ότι κάνουν και πολύ χοντροί και τα καταφέρνουν...Που αν έχεις πολύ βάρος έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο να ακολουθήσεις οποιαδήποτε μορφή γυμναστικής γιατί δεν αντέχεις...
Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλει καμία προυπηρεσία για να ασχοληθείς...Ούτε στο χορό ούτε στη γυμναστική....
Eleni7 (23-04-12)
Μου έχει δείξει η φίλη μου και έχει και στο σπίτι της στύλο...
Μ΄αρέσει πολύ...
Την έχω δει να κάνει παπάδες...Τώρα που θα ανοίξει σχολή στην περιοχή μου θα πάω...
Μαζί με μια άλλη φίλη μας που θέλει κι αυτή να μάθει και επειδή γελάμε πολύ μαζί, νομίζω ότι τουλάχιστον θα το διασκεδάσουμε...
Μια άλλη η φίλη από την παρέα που είναι πολύ χοντρούλα είχε κάνει κάτι φιγούρες στον στύλο και κάτι ανάποδα κρεμάσματα και είχαμε κατουρηθεί στο γέλιο..
Μπόρεσε όμως και τα έκανε...Έχει πλάκα η διαδικασία...
Η' τυχαίνει να είμαστε έξω και να δει η Μαρία που διδάσκει ένα δέντρο...Ε από επαγγελματική διαστροφή θα πάει και στο δέντρο και θα κάνει φιγούρες..
Και ακολουθούμε κι οι υπόλοιπες...Έχω δει φωτογραφίες της με άλλους δύο δασκάλους να κάνουν φιγούρες μέσα στο μετρό στο στύλο και οι υπόλοιποι επιβάτες να κοιτάζουν σαν χαζοί...![]()
Coach (23-04-12)
Στο δέντρο; Να σου μπει το κλαδί στο στρινγκ ... φρίκη.![]()
Eleni7 (23-04-12)
Bookmarks