kouzoulo (06-02-12)
kouzoulo (06-02-12)
sadi (06-02-12)
Εδώ δε βρέχει, αλλά έχει γαμηθεί να φυσάει. Δεν μπορείς να βγεις έξω λέμε, κυνδυνεύεις να φας καμιά επιγραφή στο κεφάλι.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Όσο για τις γρίπες, πήγα κι εγώ προχτές στην ανηψιά μου, την Εμμανουελίτα μου, και ήταν αρρωστούλα. Κοιμηθήκαμε και αγκαλιά, έβηχε και φτερνιζόταν μέσα στη μούρη μου και με κόλησε. Δεν πειράζει, χαλάλι της της σκατουλίτσας μου.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
sadi (06-02-12), vasilis-thrylos7 (06-02-12)
kouzoulo (06-02-12)
sadi (06-02-12)
kouzoulo (06-02-12)
Ανώδυνο τοκετό μου κάνεις;
Έχω χρόνια ακόμη μην νομίζεις...Είναι κληρονομικά αυτά κι η μάνα μου και όλες οι γυναίκες στο σόι θα μπορούσαν να γίνουν Σάρες...
Αν και νομίζω ότι μια ζωή έγκυος είμαι...Αν θελήσω να φάω σοκολάτα και δεν έχω μου έρχεται λιποθυμία...
Κι όλο σοκολάτα μου μυρίζει....![]()
Κάτι μου λέει οτι το φασωμπουκι δεν ειναι της μοδός πια γιατί οι ατάκες που μυρίζουνε βρωμάνε αντρίλα και αηδία για τους κοινούς θνητούς μάλλον γράφονται στο τουγίτερ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Λείπει η "αντρίλα" ρε παιδιμ' η "βαρβατίλα" το "πλυνε μωρη κανα πουκαμισο να γίνεις γυναίκα" το "τσακίσου ρε Τουρέ άφησες άσκαφτη τη γωνία του χωραφιού" τέτοια πράματα![]()
Eleni7 (07-02-12)
Ατιμη κενωνια τι να κανω χωρίς πιτσή;
Bookmarks