kolimenos (16-12-11)
kolimenos (16-12-11)
Την Γλυκιά συμμορία την έχεις δει Ελένη?
Και εκεί είχε παίξει καταπληκτικά και η ταινία για την εποχή της ήταν αρκετά καλή αν και δεν πήρε την προβολή που της άξιζε..Είναι και δυσεύρετη ρε γμτ εγώ την είχα βρει τυχαία από ένα dvd εφημερίδας αλλιώς δεν νομίζω να την έβλεπα ποτέ...
kolimenos (16-12-11)
Αμπψογο χοχοχο
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τρομερη διαφημιση!
Πολυ φατσα ο τυπος..οτι πρεπει για παραγοντας σε ομαδα..
Νίκο μου έστειλες το λινκ με τον Νεύτωνα στο FB και το διάβαζα με τις ώρες προσπαθώντας να βρω την έκπληξη....δεν σου έστειλα τίποτα, μπας και ανακαλύψω κι εγώ ποια είναι η έκπληξη. το ότι γράφει ελληνικά δεν με ξένισε, καθώς είχαμε συζητήσει στη σχολή σχετικά με το σημειωματάριο , οπότε προσπαθούσα να επικεντρωθώ στο νόημα της σελίδας 9 που μου έστειλες σε μήνυματώρα είδα εδώ τι σου τράβηξε το ενδιαφέρον. τζάμπα έψαχνα
![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Τι παω και θυμάμαι κι εγώ. Μιας και έχουμε κάνει πολλές φορές την κουβέντα για το πόσο έχουν χαλάσει το άθλημα τα λεφτά, το ιδανικό παράδειγμα για να περιγράψεις την κατάσταση είναι ο Ρόννι. Έπεσα τυχαία πάνω σε κάτι βιντεάκια του και τον θυμήθηκα. Για μένα που δεν έχω δει Πελέ ή Μαραντόνα, ποιός Μέσι και ποιός Κριστιάνο, ο Ροναλντίνιο θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος ντριμπλέρ που έχω δει ποτέ στην ζωή μου. Μπορούσε να κάνει την μπάλα ότι θέλει με ακρίβεια εκατοστών. Έχει δηλώσει ότι μικρός είχε κάνει εξάσκηση με αντίπαλο τον... σκύλο του! Προφανώς και γι' αυτό ανέπτυξε τέτοια ταχύτητα στην τεχνική του.
Βάση ουσίας και θεάματος, μαζί με τον Ζιντάν, οι καλύτεροι παίκτες στην ιστορία του σύγχρονου ποδοσφαίρου για μένα. Μοναδικές στιγμές που μένουν στην ιστορία, το εκπληκτικό ανάποδο ψαλιδάκι στο Καμπ Νου απέναντι στην Βαλένθια αν θυμάμαι καλά, και φυσικά το "σβήσιμο του τσιγάρου" στο Στάμφορντ Μπριτζ απέναντι στην Τσέλσι στο CL.
Αν το άριστα στην τεχνική ήταν το 100, για μένα ο Ρόννι παίρνει 99! Δυστυχώς ήταν το 1ο "θύμα" του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Δισεκατομμυριούχοι από μικροί, δεν ξέρουν τι έχουν, το ρίχνουν κάποια στιγμή στην τρελή και τέλος. Και λεω το 1ο γιατί θεωρώ ότι την πορεία του Ροναλντίνιο θα την ακολουθήσουν όλοι οι μεγάλοι αστέρες από εδώ και πέρα. Σειρά παίρνουν Μέσι και Κριστιάνο. Ήδη ο 1ος άρχισε το τσιγάρο. Κρίμα, πολύ κρίμα. Ήθελα πολλά περισσότερα, τα οποία μπορούσε να προσφέρει ο Ρόννι στο κοινό που αγαπάει το ποδόσφαιρο, αλλά μας τα χάλασε...
BrazHlias (19-12-11), captain-cook (19-12-11), chainsaw (18-12-11), Red Sting (18-12-11)
μεγαλος μπαλαδορος αλλα τα παρατησε νωρις...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Με τόσα λεφτά τι θα κάνει. Όλα τα γεύτηκε πριν τα 25... Και αν τα παράτησε ο Ροναλντίνιο που έδειχνε να απολαμβάνει κάθε στιγμή που παίζει, φαντάσου τι μέλλον έχει το ποδόσφαιρο... ή μάλλον τι μέλλον έχει το θέαμα, γιατί το ποδόσφαιρο λίγο δύσκολο να μην συνεχίσει να υπάρχει. Το θέμα είναι τι θα βλέπουμε όμως σε λίγα χρόνια...
θα χορτασουμε μπαλα με τον μπουκλωτο θεο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
συμφωνω πανο. πραγματικα ειναι ο μονος για τον οποιο πιστευω οτι μπορουσε να γινει τοσο καθοριστικος, εκανε τοσο μεγαλη διαφορα και μπορουσε να μεινει στην ιστορια σαν τον πελε και το μαραντονα. ο μεσι και ο ροναλντο δεν μου δινουν την ιδια αισθηση.
ο ροναλντινιο στα καλα του δεν ηταν απλα παραγωγικος οπως ο ροναλντο ουτε εκανε σλαλον οπως ο μεσι αλλα σε εκανε να καταλαβαινεις τι ειναι η χαρα του ποδοσφαιρου. χαιρομουν να τον βλεπω να παιζει και να γελαει. μπορουσε να περασει ενα αντιπαλο, να τον ριξει κατω με την τριπλα του και μετα να τον περιμενει να ξανασηκωθει για να τον ξαναπερασει!!! γιατι? γιατι και αυτο ειναι το ποδοσφαιρο, οχι μονο να εχεις ενα παιχτη που θα βαζει την μπαλα στο πλεχτο.
απο τοτε που πηγε στη μπαρτσα μεχρι και την τελευταια του χρονια που ειχε παρει την κατω βολτα, περιμενα πως και πως να δω την βαρκα για να χαρω αυτον τον παιχτη. κριμα που δεν μπορεσε να κρατησει περισσοτερο, κριμα για τον ιδιο που δεν θα μεινει στην ιστορια στη θεση που του αξιζει κριμα κια για το ποδοσφαιρο που εχασε ενα τεραστιο ηρωα.
μια απο τις αγαπημενες μου κινησεις που ειχε κανει ηταν στο ισπανικο πρωταθλημα, τραβαει τη μπαλα πισω με το ποδι του, και κανει τακουνακι προς τα αριστερα, μετα με μια αστραπιαια κινηση σταματαει τη μπαλα και την ξαναφερνει μπροστα του. 3-4 αντιπαλοι που ηταν γυρω-γυρω εχουν "φυγει" απο την προσποιηση νομιζοντας οτι θα κανει τακουνακι, ο τρελος ξαναφερνει τη μπαλα μπροστα και βγαζει ασσιστ σε ευμπαιχτη του.
υ.γ. το αναποδο ψαλιδακι με τη βαλενθια νομιζω το ειχε κανει ο ριμπο, εκτος αν λες κατι αλλο που δεν θυμαμαι, επισης θεωρω οτι εχουμε υπερεκτιμησει το κακο που κανει το τσιγαρο σε ενα ποδοσφαιριστη. δεν νομιζω οτι κανει τοσο κακο στην αποδοση, απο αποψη νοοτροπιας ισως δειχνει κατι, αλλα αυτο και μονο σαν γεγονος δεν το θεωρω τοσο κακο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (19-12-11)
Όχι δεν το μπέρδεψα, απλά δεν θυμόμουν τον αντίπαλο. Τελικά ήταν με την Βιγιαρεάλ και μιλάω γι' αυτό βεβαίως βεβαίως...
Όσο για το τσιγάρο, όπως το είπες το εννοώ, σαν νοοτροπία, δεν είναι και τραγικό. Άλλωστε αμφιβάλω αν το 50%-60% των ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη δεν καπνίζουν. Αλλά σαν νοοτροπία δείχνει αυτό που είπαμε. Ότι δυστυχώς ότι έβγαλε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έβγαλε. Τέλος. Πλέον κυριαρχεί το χρήμα, το οποίο φυσικά θέαμα δεν προσφέρει. Οι άλλοι της Σίτυ είναι έτοιμοι να ξοδέψουν πάλι ένα καράβι πετροδόλλαρα για τον Κριστιάνο, την στιγμή που υπάρχει κόσμος που ζει κάτω απ' τα όρια της φτώχιας. Όλα λύνονται, αλλά αυτοί που μπορούν να τα λύσουν δεν θέλουν. Κι επειδή γιορτές έχουμε, αρκετά έχει μαυρίσει η ψυχή μας, μιας και πιάσαμε τα τσαλίμια του Ρόννι, να δούμε κανα-δυο βιντεάκια με ντρίμπλες διαφόρων παικτών να γουστάρουμε...
BrazHlias (19-12-11)
φοβερο γκολ ο φουστης. αν θυμαμαι καλα ηταν τη χρονια που ειχε αρχισει η κατηφορα του. παντως εχει κανει τοσα πραγματα ο τυπος που αυτο δεν μου εκανε τρομερη εντυπωση. οταν για οποιονδηποτε αλλο αυτο θα ηταν το καλυτερο γκολ της καριερας του για το ρονι ηταν ενα ακομη ωραιο γκολ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (19-12-11)
παιδια εχει κανεις καρτοκινητο βονταφον?
Είναι Νοέμβριο του 2006 το ματς. Το θυμάμαι ακόμη γιατί έβλεπα πολύ Πριμέρα τότε και το είχα δει όλο το ματς. Καλά στο γκολ, περιττό να πω ότι σηκώθηκα όρθιος(!) μόνος μου μέσα στο σπίτι και χειροκροτούσα!! Μπράβο και στον επόπτη που το άφησε, γιατί έχουμε και αυτή την μαλακία με το όριο και έμεινε στην ιστορία μια τέτοια γκολάρα. Απλά, ήταν από τους ελάχιστους παίκτες που μπορούσε να συνδυάσει το θέαμα με την ουσία. Ποτέ δεν έκανε τον ατομιστή. Πάντα ήταν ομαδικός και τις φάσεις που έπαιρνε πάνω του, τις τέλειωνε όχι μόνο με γκολ, αλλά και με θέαμα. Θέλω να ελπίζω ότι κάπου μέσα του το έχει μετανιώσει και ο ίδιος. Στη Φλαμένγκο τον βλέπω πάλι αναγεννημένο, έχει χάσει αρκετά κιλά και κάνει πάλι παπάδες. Για να δούμε μήπως τα φέρει έτσι η ζωή και επιστρέψει στην Ευρώπη να τελειώσει ότι άρχισε... Προλαβαίνει.
BrazHlias (19-12-11)
Bookmarks