που ζεις ρε ελενη?
τις τσοντες δεν τις αγοραζουμε πλεον![]()
Internet ... είχα ένα συνάδελφο 42 ετών παρακαλώ και απόφοιτο πολυτεχνείου ... που συνεχώς είχε μια αρνητικούρα στη συμπεριφορά & φυσικά ήταν ο μόνος ξύπνιος του πλανήτη γη ... με απόψεις του στυλ: "όλοι οι βλάκες που παίζουν παιχνίδια στο νετ", "που βλέπουν TV", "που δίνουν 4€ για να πιουν καφέ", "που έχουν λογαριασμό στο fb και αντί να δουλεύουν παίζουν φάρμα" κλπ κλπ κλπ ... ο οποίος ήταν ο ίδιος τόσο βλάκας που δεν έσβηνε ιστορικό, cookies κλπ από το pc του, με αποτέλεσμα να μένουν προς κοινή θέα όλα τα τσοντάδικα.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Τι τσόντες και λαλακίες λέτε στην μάνα ρε ρεμάλια , ένα τηλέφωνο να της δώσετε να φέρει "baby sitter" στο σπίτι και να πάει για ψώνια
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Εδώ δεν έχω ασχοληθεί να κατεβάσω ταινίες που θέλω να δω εγώ, θα αρχίσω να κατεβάζω τσόντες τώρα ε;
Αυτή τη δουλειά κάνετε; Να ξέρω δηλαδή να μου πείτε που θα μπω, κι εκεί που περιμένω για παράδειγμα το πλυντήριο να τελειώσει
να περιμένω να κατέβει και η τσόντα...Θέλει πολλή ώρα; Δηλαδή προλαβαίνω να βάψω νύχια και να στεγνώσουν;
Και ποιες είναι οι καλές; Δεν υπάρχει ενημέρωση για το είδος...![]()
Coach (12-11-11)
vasilis-thrylos7 (12-11-11)
Τι ειδικό βρε δεν ντρέπεσαι;
Το λες γιατί έχεις κορίτσια...
Πήρες ειδικό εσύ; Ρεμάλια όλοι σας...Θα του τύχει κι αυτού καμιά πιτσιρίκα να του βγάλει το λάδι στην αρχή
μέχρι να πάθει και να μάθει...Τώρα με το ίντερνετ ειδικά πιστεύω ότι όλη η πιτσιρικαρία έχει χαζέψει από τις τσόντες...
Ότι θέλουν βρίσκουν....Κι άντε να ελέγξω εγώ τι βλέπει που μέχρι να πάρω χαμπάρι θα έχει προχωρήσει κι άλλο η τεχνολογία..
Κάποτε πήγαινες στο βίντεο κλαμπ και το μάθαινε όλη η γειτονιά ότι πήρες τσόντα...Τώρα όλοι στα μουλωχτά και κύριοι...![]()
Γιατι στα μουλωχτα; Η καλή τσόντα ειναι εργο τέχνης, δεν ειναι ντροπή. Ρώτα και τη Τζούλια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Σιγά την τσόντα ρε με την "ξεπλυμένη"
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks