Παίδες, οσοι σκέφτεστε σοβαρά τη μετανάστευση στο μέλλον, βάλτε πολύ ψηλά στις επιλογές σας και μια χώρα που δεν υπάρχει στο άρθρο: BΡΑΖΙΛΙΑ!
-ταχύτατα αναπτυσσόμενη σε παρα πολλούς τομείς (ενέργεια, τουρισμός κλπ)
-απίστευτη φυσική ομορφιά
-ήλιος και θάλασσα που θα σας κάνουν να μη νοσταλγήσετε ποτέ την Ελλάδα (ενώ στη συννεφιά και στη παγωνιά της Βορείου Ευρώπης θα λέτε "Ελλάδα" και θα κλαίτε κάθε μέρα)
-ανθρωποι εξαιρετικά φιλόξενοι και φιλικοί (και φιλλέληνες)
-θα απολαμβάνετε από κοντά τα κορυφαία ποδοσφαιρικά ταλέντα του πλανήτη
-οι ομορφότεροι κώλοι του πλανήτη είναι εκεί
-(για τις κοπέλλες) και οι βραζιλιάνοι αντρες ειναι επίσης εντυπωσιακοί (μη ξεγελιέστε από τον Ροναλντίνιο)
-λαός που λατρεύει τη μουσική και τον χορό
Σοβαρά σας το λέω, οτι μπορεί να τραβήξει έναν άντρα βρίσκεται εκεί κάτω! Δυστυχώς, οταν ειχα πάει το 2004, ήμουν ακόμα ζευγαρωμένος στο Λονδίνο κι η τότε συμβία μου με ξανάβαλε στο αεροπλάνο για Χίθροου! Αν είχα πάει ως εργένης τότε, τώρα στο προφίλ μου αντί για Lamia θα εγραφε Rio De Janeiro!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Η Βραζιλία εχει 170 εκατομμύρια πληθυσμό. Δηλαδή καπου 85 εκατομμύρια γυναίκες. Ακόμα κι αν οι μισές ήταν μαύρες (που δεν είναι, αλλά τεσπα) πάλι υπάρχουν 42,5 εκατομμύρια λευκές που είναι μπουκιά και συγχώριο.
![]()
![]()
Υπάρχουν όμως και οι αιμομιξίες τριών και πλέον αιώνων. Φαντάσου δηλαδή να παντρευτείς καμιά λευκή Βραζιλιάνα με μπόλικα μαύρα γονίδια και να σου βγει κάνα παιδί μαύρο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (24-02-11), Eleni7 (24-02-11)
differance (24-02-11)
sirkostas (24-02-11)
kai bonus auto gia th tragoudara!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Τι θα γίνει τελικά που θα πάμε;
Κλίνω προς Βραζιλία μεριά...Ταιριάζει με το ταπεραμέντο μου ρε γαμώτο..
Δεν μπορώ το κρύο άλλωστε...Όσο για Ασία ας μας εξηγήσει ο Μπιλ τα υπέρ και τα κατά..
Αν κι εκεί μόνο το φαγητό να σκεφτείς πήρες δρόμο τρέχοντας....
Μεγάλα διλήμματα έχει η ζωή τελικά......![]()
sirkostas (25-02-11)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Και μέσα σ' όλα είχαμε και τραγωδία τα ξημερώματα...
Πολύνεκρο τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε Έλληνες στην Τουρκία
- Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για πέντε νεκρούς και πέντε τραυματίες
- Το λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα λόγω παγετού
- Συνεχής ενημέρωση
Το τροχαίο έγινε κοντά στην περιοχή της Ανδριανούπολης. Το λεωφορείο βγήκε από το δρόμο λόγω παγετού και έπεσε σε
χαράδρα. Για τέσσερις νεκρούς και πέντε τραυματίες μεταξύ των Ελλήνων τουριστών κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες,
ως τραυματίας αναφέρεται και ο Τούρκος οδηγός του λεωφορείου.
Το δυστύχημα έγινε στις έξι και μισή το πρωί. Ο οδηγός δεν πρόσεξε τον λεγόμενο “μαύρο πάγο” στο δρόμο με αποτέλεσμα
να χάσει το έλεγχο και το βαρύ όχημα να βγει από το δρόμο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο σπεύδουν οι πρόξενοι της Ελλάδας σε Ανδριανούπολη και Κωνσταντινούπολη
για να εκτιμήσουν την κατάσταση από κοντά.
by NewsIt.gr
Ετσι είναι Ελένη μου. Ο Ελληνας είναι σαν το τριαντάφυλλο. Θέλει ήλιο για να δώσει ολα τ' αρώματά του.
αν μου έχετε Ασιάτισες να μου κάνουν σπέσιαλ μασάζ όλη μέρα, τότε πάω με τα 1000 στην Ασία!!!!!!! είπαμε, θα εξετάσω όλες τις προσφορές!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ο καπνος μπορει να ανακλασει εικόνες μεχρι και πεντε χιλιομετρα μακρύτερα. Παντως οπως και να εχει, κι επειδη εχω διαβασει τις γραφες και την αποκαλυψη , να ξερετε οτι οι συγκεκριμενοι καβαλαρηδες θα εμφανιστουν ΜΟΝΟ στο τελος και ΜΟΝΟ μια φορα. Οπότε ή τελειωνει ο κοσμος αυριο-μεθαύριο (στην κυριολεξία ομως , δεν εννοω μήνες) ή κατι αλλο τρεχει με το βιντεο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Athens by night...Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά.
Η Νυχτερινή Αθήνα από τον διαστημικό σταθμό
![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Phaedra (01-03-11)
Bookmarks