“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
δεν ειναι απολυτο αυτο Χρησταρα....η δικη μου πχ ειχε στα 40,μετα 42 και τωρα γινανε 58.αντιστοιχα,στην Ψυχολογια Παντειου ειναι ηδη στα 60 χρονια τωρα...ασε που πολλα απο τα μαθηματα ειναι διπλα(μαθημα χωρισμενο στα 2,με 2 καθηγητες,που εχουν τη δικη τους υλη),οποτε καμια φορα μετραει επι 2
αφού είπα θα ξεχνάω και 1-2γενικά Χάρη όσοι φίλοι/φίλες μου σπουδάζουν σε μαθηματικό, βιολογικό, παιδαγωγικό κλπ κλπ κλπ τέτοιους αριθμούς μου λένε πάνω κάτω.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Σ' εμάς είναι στα 55.
εσύ σπουδάζεις σε άλλη χώρα ρε![]()
― Bertrand Russell
Nα πω και εγώ; Μόνον 36!! Είναι τόσα λίγα που αρνούμαι να τα περάσω!![]()
Το όγδοο θαύμα του κόσμου!
6/1/2011 17:39
Τελικά υπάρχει όγδοο θαύμα και βρίσκεται στο Βιετνάμ. Ο λόγος για την μεγαλύτερη σπηλιά του κόσμου, μέσα στην οποία έχει δημιουργηθεί... ζούγκλα! Οι φωτογραφίες του National Geographic είναι πραγματικά... ανατριχιαστικές.
sport.gr
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
ANDREASPROEDROS (10-01-11), captain-cook (10-01-11), dtakis80 (10-01-11), kouzoulo (10-01-11), panahs7 (11-01-11), Phaedra (10-01-11), Red Sting (10-01-11)
Μέσι και πάλι!
10/01/2011, 20:53 Ο Λιονέλ Μέσι είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα και τη «μάχη» με τους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα Τσάβι και Αντρές Ινιέστα, διαψεύδοντας όλα τα προγνωστικά.
Κρίμα. Έπρεπε να την πάρει ο Τσάβι.
εγώ τον αγαπώ!!!
ΥΓ: ξεκλειδώστε το τόπικ της διασκέδασης!!!! παλι κουτουλάει ο Σακης και κλειδώνει θρεντς???![]()
― Bertrand Russell
Παίδες αυτό με τις δεκάδες μαθημάτων είναι Ελληνική πατέντα για να βολεύονται "ημέτεροι καθηγητάδες" σ' όλο τον κόσμο τα προπτυχιακά μαθήματα είναι περίπου 25-30
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
kouzoulo (11-01-11)
Έγινε πατέρας στα 94!
Η τρανή απόδειξη του ότι ποτέ δεν είναι αργά;
Τον τίτλο του πιο γηραιού πατέρα διεκδικεί ένας 94χρονος Ινδός, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ο πιο γηραιός νέος πατέρας του κόσμου!
Ο Ramajit Raghav από μία περιοχή της Βόρειας Ινδίας δήλωσε ότι η γυναίκα του Shakuntala, η οποία είναι 50 ετών, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, τον Karamjit.
Όπως τονίζει η εφημερίδα Daily Mail, το ζευγάρι λέει ότι το μωρό ήταν για εκείνους ένα δώρο θεού και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει και άλλα παιδιά.
Όσον αφορά στο μυστικό της μακροζωίας του... λέει ότι είναι... η καθημερινή κατανάλωση μισού κιλού βουτύρου και τριών λίτρων γάλακτος...
Ο κ. Raghav, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, δηλώνει σίγουρος ότι θα δει το γιο του να μεγαλώνει και επεσήμανε ότι θα πεθάνει μόνο αν τον δαγκώσει ένα μάυρο φαρμακερό φίδι, κάτι το οποίο θεωρεί σχεδόν απίθανο.
Σύμφωνα με τους γιατρούς, το μωρό ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό πριν από περίπου ένα μήνα.
Ελα Παναγια!
*****8.23*****
Bookmarks