Red Sting (09-01-11)
Red Sting (09-01-11)
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Κι γω ο 666
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
αριθμολογια κοουτς.αριθμολογια.
IEK ... ο σεβασμιότατος κύριος καθηγητής.![]()
Μην τολμήσεις και δεν πάρεις από εδώ και στο εξής μόνο 10αρια...
Σε εμποδίζει κανείς να τα πάρεις; Θέλουμε διασκεδάσεις και αλητείες και παραμελούμε το διάβασμα;
Απαιτώ να πάρεις υποτροφία...
Αλήθεια τη Φίλη την καθηγήτρια την είχες σε κανένα μάθημα;
Βρε θα βγάλεις όλον τον κόσμο μουρλό; Τον Ηλία τον ΙΕΚ σου λέει. Ολόκληρο καθηγητή και τον έβγαλες αλαφροίσκιωτο;
Αναιδή νεαρέ ανακάλεσε....![]()
ασχολείται με τέτοια πράγματα ο Ηλίας??? και δεν το έχω πάρει πρέφα????
Φίλη δεν γνωρίζω. σε ποια σχολή διδάσκει?
ναι, ειδικά αυτό το εξάμηνο είναι λουκούμι για 10αρια....7 μαθήματα το ένα χειρότερο από το άλλο...οι περισσότεροι το αφήνουν εντελώς και δίνουν τα χρωστούμενα...εγώ όμως από χειμερινά χρωστάω μόνο 1 (4 συνολικά), οπότε θα επιχειρήσω να περάσω μερικά. αν περάσω 5 κερνάω την ρεμαλοπαρέα!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Και βέβαια ασχολείται. Ο Πυθαγόρας βρε δεν σου λέει τίποτα; Τα πάντα είναι αριθμός.
Η μουσική είναι μαθηματική επιστήμη και η ουσία της είναι ο αριθμός.
Οι πλανήτες καθώς περιστρέφονται παράγουν ήχους που δεν τους ακούμε και το σύνολό τους αποτελεί την "αρμονία των σφαιρών"
Η Φίλη διδάσκει ιστορία των επιστημών και φιλοσοφία στο Πολυτεχνείο αλλά λεπτομέρειες δεν ξέρω για σχολή.
Την ξέρω από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο γι΄αυτό ρωτάω.
Τα μαθήματα θα τα περάσεις. Δεν σε φοβάμαι. Μπορείς...
εγώ είχα πάρει κοινωνιολογία, αλλά κανένα από τα 2 δεν τα διδάσκει η Φίλη στην σχολή μου
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
πρώτο εξάμηνο τα είχαμε τα ανθρωπιστικά μαθήματα, 3 και διάλεγες το 1. τελος πάντων, δεν την έχω καν ακουστά.
― Bertrand Russell
δεν ήξερα πού να το βάλω, οπότε το βάζω εδώ
― Bertrand Russell
ANDREASPROEDROS (11-01-11), steliosb (10-01-11)
Τι δουλειά έχει η κοινωνιολογία στο Πολυτεχνείο;
ΧΟΝΤΡΟκρυάδες![]()
ρε στα 61 μαθήματα παίρνω πτυχίο....αφήστε μας να έχουμε και κανένα χαζό μάθημα![]()
― Bertrand Russell
Οι μαλακο αμερικάνοι με τα 5-6 μαθήματα ανά εξάμηνο και τα 6-8 εξάμηνα σπουδών είναι γίδια, ουστ λαμόγια καθηγητάδες
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks