Το Λουστρακοειδες το μονο που βλεπω να καθαριζει ειναι τα off topics μας!
Μην ανησυχείς αυτός και χωρίς να τον ακουμπήσεις ... πέφτει στον διπλανό ... ούτε να μπουσουλάει δεν έχει μάθει ακόμα ... πόσο μάλλον να στέκεται στα πόδια του.:pΑρχική Δημοσίευση από sadi
Το Λουστρακοειδες το μονο που βλεπω να καθαριζει ειναι τα off topics μας!
Του ξεφεύγει η βουρτσα με αυτά που γραφουμε και μας "camelώνει" λιγάκι.... Χοχοχο....Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Οντως χωρις να με ακουμπησεις επεσα...Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
Πρεπει να ηταν η θανατηφορα αναπνοη σου απο τις τσιχλες Σουβλακοdent με γευση σκορδο!
Σουβλάκιον με .... σκόρδο;;;;;;
Ρε πιπίνιον....κάτι μπερδεψ ες....
Τι άλλο θα ακούσω θεέ μου!!! :p
Καλά γιατρέ την επόμενη φορά ... κανόνισε μη σε κλωτσήσω ... που είναι και η σπεσιαλιτέ μου ... και τον κλόουν όμως ...
Τον κλοουν τον κλωτσαμε μαζι να γουσταρουμε κιολαααααααααςςςςςςς!!!!
Άμα σου έχει μείνει πόδι κλώτσα τον και εσύ ... αν και δε θα σε χρειαστώ για βοήθεια.;)Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Μάθε πρώτα να στέκεσαι στα δυο σου πόδια.:p
Και ποδια και χερια θα εχω...για λεφτα δεν ορκιζομαι!
Λεφτά σου δίνουμε ... μυαλό που θα βρεις;![]()
Δεν τα θελω τα λεφτα σου μυαλοπωλη!
Να νικησουμε τη Ξανθη θελω!
Και με σενα που εμπλεξα χλωμο το κοβω!
Βρε αν δεν είχες εμένα θα είχες χάσει αυτό το υπέροχο θέαμα ...![]()
Όσο για την Ξάνθη ... μπορείς να μην έρθεις ... να γλιτώσουμε και από τη γκαντεμιτίδα σου ... σε αντίθετη περίπτωση θα ξεκινήσω από τις 4 ... μήπως και προλάβω τη σέντρα.:p
Καλα ξεκινα απο τις 4 και εγω θα κανω κανα ευχελαιο μπας και δουμε προκοπη...
α ρε! και είδα τον τίτλο και νόμισα ότι άνοιξες θέμα για τον αυτοκράτωρα Μπάγεβιτς... τζάμπα τη χαρά... :p![]()
Re pare to mixanaki sou kai kopse laspi, agapitike!![]()
δεν πιστευω να εχεις γεννηθει σαββατο....Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Μεντιουμ εισαι?![]()
( X&***%$@@@X^^*@X!!^^**@@##'#'"""!!!*&^%%%XXX@@@)Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Πρεπει να αγορασω και αλλο ματακι στον Αντωνη..!!!
Μην πιστεύεις ποτέ γιατρούς ... τσέκαρε μπρε την ημερομηνία γέννησής του να δεις (αυτή που δηλώνει τουλάχιστον;) ) και άμα σου βγει Σάββατο ... τρύπα μου τη μύτη.:p
Μήπως ο γιατρός πουλάει ματάκια στο Μοναστηράκι και τραβάει πελατεία με τις "προβλέψεις" του;;;;;;;
Bookmarks