Σελίδα 249 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 491491992092192292392452462472482492502512522532592692792892993494495496497491249 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 4.961 έως 4.980 από 39239

Θέμα: Off Topic

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ!
    τι εννοεις ελευθερια?εκανε κατι?
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.221 φορές σε 20.556 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Έψαχνε στα σκουπίδια και στην τράπεζα είχε 3εκ. ευρώ!

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Η ίδια ήταν μια γνωστή τραγική φιγούρα της κοινωνίας της Νέας Ιωνίας Βόλου. Την ήξεραν όλοι με το μικρό της, κυρά-Δέσποινα, και την έβλεπαν συχνά πυκνά να βγαίνει από το σπίτι με το «καροτσάκι της λαϊκής» για να μαζέψει σκουπίδια και κάθε λογής πεταμένο αντικείμενο της υπερκαταναλωτικής κοινωνίας. Ο θάνατος όμως της 92χρονης ρακοσυλλέκτριας από το Βόλο αποκάλυψε ένα μυστικό που κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί: η ηλικιωμένη διατηρούσε καταθέσεις που ξεπερνούσαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ!

Η απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως όταν γείτονες του σπιτιού που διέμενε η ηλικιωμένη ρακοσυλλέκτρια στην Νέα Ιωνία Βόλου ειδοποίησαν την αστυνομία ότι αναδυόταν μια ιδιαίτερη έντονη δυσοσμία τις τελευταίες μέρες από το σπίτι της. Ήδη, εξάλλου, η γνωστή -στη μικρή κοινωνία της περιοχής- φιγούρα της 92χρονης κυρά-Δέσποινας να περιπλανιέται στους δρόμους και να αναμοχλεύει τα σκουπίδια ήταν εδώ και μέρες άφαντη.

Το άνοιγμα της πόρτας του σπιτιού στην οδό Τσιγάντε 15 φανέρωσε αφενός το θάνατο της ηλικιωμένης και αφετέρου το μυστικό που έκρυβε απ’ όλους η 92χρονη γυναίκα: στο σπίτι της κυρά-Δέσποινας η αστυνομία ανακάλυψε βιβλιάρια με καταθέσεις που ξεπερνούσαν τα 3 εκ. ευρώ!

Περιττό να ειπωθεί φυσικά ότι οι γείτονες της, οι οποίοι πολλές φορές προθυμοποιήθηκαν -και αρκετές το έκαναν πράξη- να βοηθήσουν με φαγητό, ρούχα ή άλλα αντικείμενα, δεν πίστευαν στα αυτιά τους! Η ρακένδυτη γυναίκα που ζούσε σε μια τρώγλη και καθημερινά έψαχνε στα σκουπίδια ήταν ένας από τους πλουσιότερους κατοίκους όχι μόνο της περιοχής αλλά και του νομού Μαγνησίας!

Σύμφωνα με τις αρχές, ο θάνατος της 92χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια ενώ, όπως έγινε γνωστό η αναζήτηση συγγενικών της προσώπων δεν έχει μέχρι τώρα αποδώσει καρπούς.

by Star TV

Το σπίτι της είναι 2 τετράγωνα μακριά απ' το δικό μου. Πρόπερσυ δούλευα σε ένα mini market της γειτονιάς. Έρχονταν καμιά φορά
    και ζητούσε τίποτα και μια μέρα που το αφεντικό είχε τις καλές του της έκανε δώρο 30€ ψώνια! Αλαντικά, κατεψυγμένα κτλ Μάλιστα
    προθυμοποιήθηκα να της τα παω στο σπίτι της. Μια βρώμα ρε παιδιά, άλλο πράγμα. Κάποια στιγμή πέρασε κι ένα ποντικάκι... Που να
    φανταστώ τι... βιβλιαράκια είχε κρυμμένα!! Θα μου πεις, και τι θα έκανα; Μπορούσα να κάνω κάτι; Αλλά λέμε ρε παιδί μου...

Τους μόνους που έχει σαν οικογένεια είναι 2 πρώτες ξαδέρφες που ούτε που θα θυμόντουσαν πως είναι η γιαγιά... Προχθές σε μια
    φάση προσπαθούσαν να μπουκάρουν με δικηγόρους στο σπίτι, το οποίο έχει σφραγίσει η αστυνομία με εντολή εισαγγελέα. Δεν ξέρω
    αν δικαιούνται απ' το νόμο κάτι, αλλά αν δικαιούνται θα πρόκειται πραγματικά για ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ!

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

φυσικα και δικαιουνται συμφωνα με την κληρονομικη διαδοχη βασει νομου.εχω ξανακουσει τετοιες ιστοριες και πραγματικα αυτα τα ανθρωπακια ειναι για λυπηση..ποιος ξερει γιατι το εκανε...τοσα λεφτα ειχε και ομως να ζει ετσι...αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Near the sea Το avatar του χρήστη kritikia

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.595 φορές σε 2.660 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έψαχνε στα σκουπίδια και στην τράπεζα είχε 3εκ. ευρώ!

Το σπίτι της είναι 2 τετράγωνα μακριά απ' το δικό μου. Πρόπερσυ δούλευα σε ένα mini market της γειτονιάς. Έρχονταν καμιά φορά
    και ζητούσε τίποτα και μια μέρα που το αφεντικό είχε τις καλές του της έκανε δώρο 30€ ψώνια! Αλαντικά, κατεψυγμένα κτλ Μάλιστα
    προθυμοποιήθηκα να της τα παω στο σπίτι της. Μια βρώμα ρε παιδιά, άλλο πράγμα. Κάποια στιγμή πέρασε κι ένα ποντικάκι... Που να
    φανταστώ τι... βιβλιαράκια είχε κρυμμένα!! Θα μου πεις, και τι θα έκανα; Μπορούσα να κάνω κάτι; Αλλά λέμε ρε παιδί μου...

Τους μόνους που έχει σαν οικογένεια είναι 2 πρώτες ξαδέρφες που ούτε που θα θυμόντουσαν πως είναι η γιαγιά... Προχθές σε μια
    φάση προσπαθούσαν να μπουκάρουν με δικηγόρους στο σπίτι, το οποίο έχει σφραγίσει η αστυνομία με εντολή εισαγγελέα. Δεν ξέρω
    αν δικαιούνται απ' το νόμο κάτι, αλλά αν δικαιούνται θα πρόκειται πραγματικά για ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ!
    Ρε συ Πανο αν λεμε για την ιδια την θυμαμαι. Ηταν μια γιαγια που γυριζε με ενα μεγαλο καροτσι γεματο διαφορα πραγματα που μαζευε απο τα σκουπιδια και μαλιστα την λυπομουνα τοσο πολυ γιατι ειχε καμπουριασει απιστευτα. Ασε που την βλεπαμε να κυκλοφορει απιθανες ωρες, 3 και 4 το πρωι...

(πριν ρωτησεις εχω μεινει στο Βολο καμια 10αρια χρονια )
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

Thanks
    20.032
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φυσικα και δικαιουνται συμφωνα με την κληρονομικη διαδοχη βασει νομου.εχω ξανακουσει τετοιες ιστοριες και πραγματικα αυτα τα ανθρωπακια ειναι για λυπηση..ποιος ξερει γιατι το εκανε...τοσα λεφτα ειχε και ομως να ζει ετσι...αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.
    Είναι σίγουρο ότι δικαιούνται; Γιατί έμαθα από συζητήσεις ότι χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς δεν δικαιούνται ακόμη και
    παιδιά αν δεν είναι το όνομά τους στον λογαριασμό. Και σιγά μην είχε αφήσει καμιά διαθήκη η γιαγιά. Οι ξαδέρφες δεν νομίζω
    να μπορέσουν να "τσιμπήσουν" κάτι και θα τραβάν τα μαλλιά τους που τόσα χρόνια δεν έδιναν σημασία!

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε συ Πανο αν λεμε για την ιδια την θυμαμαι. Ηταν μια γιαγια που γυριζε με ενα μεγαλο καροτσι γεματο διαφορα πραγματα που μαζευε απο τα σκουπιδια και μαλιστα την λυπομουνα τοσο πολυ γιατι ειχε καμπουριασει απιστευτα. Ασε που την βλεπαμε να κυκλοφορει απιθανες ωρες, 3 και 4 το πρωι...

(πριν ρωτησεις εχω μεινει στο Βολο καμια 10αρια χρονια )
    Χρύσα αν έμενες Ν. Ιωνία κοντά στο παλιό νεκροταφείο ή γνωρίζεις την περιοχή, τότε λέμε την ίδια. Ήταν κλασσική φυγούρα
    στους δρόμους. Ρε γαμώτο να μην το ξέρω να της πω ότι ήρθε ο άντρας της στον ύπνο μου και μου είπε ότι πρέπει να μου δώσει
    1 μυρριάκι για να μην πάει στην κόλαση..

Αλλά δεν είμαι τέτοιος τύπος ρε γαμώτο! Δεν μπορώ να κάνω κομπίνα. Μαλάκας γεννήθηκα και μαλάκας θα πεθάνω λογικά...

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρύσα αν έμενες Ν. Ιωνία κοντά στο παλιό νεκροταφείο ή γνώριζες την περιοχή, τότε λέμε την ίδια. Ήταν κλασσική φυγούρα στους δρόμους. Ρε γαμώτο να μην το ξέρω να της πω ότι ήρθε ο άντρας της στον ύπνο μου και μου είπε ότι πρέπει να μου δώσει 1 μυρριάκι για να μην πάει στην κόλαση..

Αλλά δεν είμαι τέτοιος τύπος ρε γαμώτο! Δεν μπορώ να κάνω κομπίνα. Μαλάκας γεννήθηκα και μαλάκας θα πεθάνω λογικά...
    Εμεινα και Ν. Ιωνια 2 χρονια. Το σπιτι μου ηταν επι της Κορδελλιου.

Για την ιδια λεμε, πολυ χαρακτηριστικη φιγουρα..

υγ Γιατι ρε Πανο να εισαι τοσο καλο παιδι? Ε?ε?
    "Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε

Thanks
    20.032
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kritikia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμεινα και Ν. Ιωνια 2 χρονια. Το σπιτι μου ηταν επι της Κορδελλιου.

Για την ιδια λεμε, πολυ χαρακτηριστικη φιγουρα..

υγ Γιατι ρε Πανο να εισαι τοσο καλο παιδι? Ε?ε?
    Ξέρω γω ρε γαμώτο... Δεν μου βγαίνει με τίποτα η κομπίνα. Αλλιώς θα ήμουν και βάζελος...

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ
    Thanks
    3.349
    Ignore User

Προεπιλογή

Το μεγαλύτερο ποσό που έχει ποτέ ζητηθεί στην Αυστραλία
    37 εκ δολάρια ζητά 25χρονη για σεξουαλική παρενόχληση

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Η 25χρονη Κρίστι Φρέιζερ Κερκ ,εργαζόμενη στο τμήμα μάρκετινγκ της αλυσίδας καταστημάτων «David Jones» στην Αυστραλία κατέθεσε την μήνυση κατά των εργοδοτών της, ζητώντας την αποζημίωση-μαμούθ των 37 εκατ. δολαρίων Αυστραλίας για σεξουαλική παρενόχληση από τον πρώην γενικό διευθυντή των πολυκαταστημάτων, Μαρκ Μακίνες.

Ο Μαρκ Μακίνες ο οποίος εθεωρείτο ως ένας από τους ικανότερους γενικούς διευθυντές στην ιστορία των πολυκαταστημάτων, απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες όταν η εταιρία έλαβε το εξώδικο της νεαρής Κρίστι Κερκ, που γνωστοποιούσε την πρόσθεσή της να καταθέσει μήνυση ζητώντας ως χρηματική ικανοποίηση το μεγαλύτερο ποσό που έχει ζητηθεί ποτέ για παρόμοια καταγγελία στην Αυστραλία.
    Όπως αναφέρει η εφημερίδα «νέος Κόσμος», η μήνυση κατατέθηκε την Δευτέρα 2 Αυγούστου στο Ανώτατο δικαστήριο της Νέας Νότιας Ουαλίας. Σύμφωνα με την Κερκ, όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια και η υπόλοιπη ομάδα μάρκετινγκ της εταιρίας, παρευρέθησαν σε ιδιωτικό δείπνο που είχε οργανώσει ο Μακίνες στις 23 Μαΐου, προκειμένου να γιορτάσουν μια εμπορική επιτυχία της εταιρίας.

Όταν ήρθε η ώρα του επιδορπίου, ο Μακίνες κοίταξε την Κερκ και την προέτρεψε να το δοκιμάσει λέγοντάς της ότι έχει τόσο καλή γεύση όσο και ο… στοματικός έρωτας. Λίγο μετά, ο Μακίνες έβαλε το χέρι του κάτω από την μπλούζα της και της άγγιξε την τιράντα του σουτιέν. Μετά την αγκάλιασε, σηκώνοντάς την στα χέρια του και την κάλεσε να πάνε στο σπίτι του. Όπως λέει η ίδια, η πρόσκλησή του ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν πρόσκληση για ερωτική συνεύρεση. ( Δηλαδη μετα απο αυτο το καταλαβες..)
    Η Κερκ αναφέρει ότι από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε στον Μακίνες ότι δεν έβρισκε την συμπεριφορά του σωστή, ενώ του είπε ότι δεν την ενδιέφεραν οι προτάσεις του κάτι που, όπως λέει, θα το επιβεβαιώσουν στο δικαστήριο και δύο συνάδελφοί της που θα κληθούν ως μάρτυρες.
    Η μία εκ των δύο μαρτύρων είναι η γενική διευθύντρια του τμήματος Μάρκετινγκ, κ. Αν Μαρί Κέλι, στην οποία μάλιστα μίλησε μετά το πρώτο περιστατικό. Η κ. Κέλι της είπε, μάλιστα, ότι δεν την εξέπληττε η συμπεριφορά του Μακίνες και ότι παρόμοια περιστατικά είχαν συμβεί και στο παρελθόν, τουλάχιστον δύο φορές. Ο Μακίνες ήταν γνωστός «γυναικάς» και, όπως λέει η Κερκ, έμαθε ότι στο παρελθόν είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά όχι δύο, αλλά τέσσερις ακόμα εργαζόμενες.

Σε φιλανθρωπίες τα χρήματα

Η Κερκ δήλωσε στον Τύπο της Αυστραλίας πως όλα τα χρήματα της αποζημίωσης, δεν θα τα χρησιμοποιήσει για προσωπικό της όφελος, αλλά θα τα διαθέσει για την ίδρυση ενός κέντρου συμπαράστασης θυμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης και συμπεριφοράς εκφοβισμού στον χώρο εργασίας. Την ίδια στιγμή η μετοχή της εταιρίας σημειώνει μεγάλη πτώση, ενώ εκφράζονται ανησυχίες για το αντίκτυπο που θα έχει αυτή η εξέλιξη στους καταναλωτές

Thanks
    4.414
    Ignore User

Προεπιλογή

ναι θα τα διαθεσει σε φιλανθρωπιες...σιγουραααααα
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Iδιαίτερη ανησυχία αν όχι φόβο προκαλούν τα στοιχεία της ΜΚΟ Κλίμακα η οποία διαθέτει την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης - παρέμβασης για την αυτοκτονία.Όπως αναφέρεται στο εκτενές ρεπορτάζ της εφημερίδας "Καθημερινή" οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί ραγδαία το τελευταίο διάστημα. Από τη μία αυτοκτονία την ημέρα, αυτή ήταν η συχνότητα κατά το 2009, στις ημέρες μας έχουν ξεπεράσει τις δύο.
    Εντωμεταξύ επιβάλλεται να επισημανθεί πως μιλάμε πάντα για τις καταγεγραμμένες αυτοκτονίες. Τι σημαίνει αυτό; Πως ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος καθώς για λόγους τόσο ηθικής και ντροπής όσο και θρησκευτικούς αρκετες αυτοκτονίες δηλώνονται δυστυχήματα.
    Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, το 1018 λάμβανε το 2009 10 τηλεφωνήματα την ημέρα. Τώρα λαμβάνει 25 με αυξητικές τάσεις όσο μπαίνουμε και πιο βαθιά στο τούνελ της οικονομικής κρίσης.
    Το ακόμα χειρότερο είναι πως δεν είναι αποκλειστικά και μόνο οι ψυχολογικοί λόγοι καθώς σύμφωνα με το προφίλ των ανθρώπων οι οποίοι προχωρούν στην ακροτελεύτια πράξη είναι άνθρωποι μέσα στη σημερινή πραγματικότητα μέσα στην παραγωγική διαδικασία.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία δημοσιεύονται στην "Καθημερινή" η περισσότερο ευάλωτη ομάδα είναι αυτή των 35-55 με τους άνδρες να επιλέγουν πιο "σίγουρους" τρόπους, συνήθως τον απαγχονισμό ή κάποιο όπλο. Όταν το αποφασίσουν, το κάνουν αποτελεσματικά.
    Πάντως τα στοιχεία δείχνουν ότι το 90% υποφέρει από κάποια ψυχική διαταραχή.

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Συνέπεια της κρίσης και αυτό.

Το avatar του χρήστη stelios-7-

Thanks
    6.551
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.557 φορές σε 1.896 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

δυστυχως ναι.
    Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
    Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παρακαλώ την προσοχή σας.
    Που είναι ο Σάκης οέοοοοοοοοοοοοοοοο;
    Πότε επιστρέφει;
    Που είναι ο πρόεδρός μου;
    Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!!!
    Δύο εβδομάδες δεν είπες θα καθήσεις στη Λήμνο;
    Πέρασαν ακάθαρμα και δεν επέστρεψες.

Γύρνα πίσω τώρα να πήξεις όπως πήζουμε κι εμείς.
    Πήζει ο λαός και σκάει και ο πρόεδρος είναι διακοπές;
    Το έχετε ξαναδεί εσείς αυτό πουθενά αλλού;
    Να κλαίει, να οδύρεται και να σπαράζει ο λαός
    κι ο πρόεδρος να παραμένει ατάραχος και απών σε αιγαιοπελαγίτικο νησί;
    Σας θυμίζει κάτι; Ερωτώ!!!!

Γύρνα πίσω αμέσως θα σε τσουρομαδήσω.
    Έχω να σου πω και κουτσομπολιά, έχω να ρουφιανέψω κόσμο, έχω να καταγγείλω ατασθαλίες
    Είμαι ή δεν είμαι η αρχιτσάτσος του προέδρου; Τυφλή υπακοή και αφοσίωση.
    Έχω έτοιμη την αναφορά μου πρόεδρε και σε περιμένω. Θα κλάψουνε μανούλες. Οι υπόλοιποι τρέμετε
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (11-08-10)

Thanks
    20.032
    Ignore User

Προεπιλογή

Λύστε μου μια απορία (και μετά την δένω μόνος μου ) εσείς που ξέρετε Γερμανικά.

Έχω ακούσει συχνά τους σπίκερ της ΕΡΤ και ειδικά στο φετινό Μουντιάλ που έλεγαν συνεχώς "αλλαγή για την Εθνική
    ομάδα της Νάσιοναλ Μάνσαφτ", "5 οφσάιντ μέχρι τώρα για την Νάσιοναλ Μάνσαφτ της Γερμανίας" κ.ο.κ.

Νάσιοναλ Μάνσαφτ πιθανολογώ ότι σημαίνει ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ έτσι; Άρα δηλαδή στο πρώτο παράδειγμα έλεγαν στην ουσία
    "για την Εθνική ομάδα της Εθνικής ομάδας" και στο δεύτερο έβαζαν στο τέλος το "Γερμανίας" ενώ μπροστά έλεγαν "Εθνική
    ομάδα" στην Γερμανική γλώσσα; Σαν να πω εγώ "για την Σελεσάο της Βραζιλίας"! Γιατί υπάρχει και Σελεσάο της Γκάνας;

Πόσο βλαμμένοι παίζει να 'ναι;

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ειναι βλαμενοι οντως γιατι ειναι πλεονασμος

National=Εθνικος/Εθνικη/Εθνικο
    Μanschaft=Ομαδα

Νationalmanschaft=εθνικη ομαδα, ουτως η αλλως.Οποτε επρεπε να λενε "πλαγιο για τη Nationalmanschaft".η πλαγιο για την Εθνικη Γερμανιας.οχι και τα 2 μαζι.

αιωνιοι βλακες ασχετοι Ελληνες αρδ.

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (06-08-10)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Nationalmannschaft της Γερμανίας δεν είναι λάθος, αλλά είναι ηλίθιο...αφού χρησιμοποιεί 2 γλώσσες, μία για κάθε λέξη...σαν να λες Greek στύλος...

το Εθνική Ομάδα της Nationalmannschaft δεν το έχω ακούσει ποτέ ευτυχώς...Εθνική Ομάδα της Εθνικής Ομάδας...άλλες 2 πτώσεις και το κλίνει...
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (06-08-10)

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Προεπιλογή

ε νοηματικα Χρησταρα ειναι και αυτο πλεονασμος,γιατι τι νοημα εχει να πουνε μισα στα γερμανικα πχ,η Nationalmanschaft της...Ουρουγουαης? ακομα και για τους μη γερμανομαθεις,ειναι γνωστο ποια ειναι η Nationalmanschaft η αλλιως 'Panzer".

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red Sting (06-08-10)

Thanks
    20.032
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nationalmannschaft της Γερμανίας δεν είναι λάθος, αλλά είναι ηλίθιο...αφού χρησιμοποιεί 2 γλώσσες, μία για κάθε λέξη...σαν να λες Greek στύλος...

το Εθνική Ομάδα της Nationalmannschaft δεν το έχω ακούσει ποτέ ευτυχώς...Εθνική Ομάδα της Εθνικής Ομάδας...άλλες 2 πτώσεις και το κλίνει...
    Αυτό λέω κι εγώ. Λέει "Εθνική ομάδα" στα Γερμανικά και στο τέλος λέει "Γερμανίας". Θέλουν να το παίξουν και μορφωμένοι τρομάρα τους!

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Προεπιλογή

ασχετοι ειναι....

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ε νοηματικα Χρησταρα ειναι και αυτο πλεονασμος,γιατι τι νοημα εχει να πουνε μισα στα γερμανικα πχ,η Nationalmanschaft της...Ουρουγουαης?
    ναι συμφωνώ, εξήγησα και πώς το βλέπω...εσύ το λες πλεονασμό εγώ το λέω ηλιθιότητα του σπίκερ...

ΥΓ: γιατί υπάρχει οφ τόπικ θρεντ??? στα άλλα είμαστε ον τόπικ??? κάποια στιγμή πρέπει να κόψουμε την κακιά μας συνήθεια και ο,τι μλκια θέλουμε να πούμε με αφορμή κάποιο ποστ να την λέμε εδώ...να χαρεί και η Ελευθερία!
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (11-08-10)

Σελίδα 249 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 491491992092192292392452462472482492502512522532592692792892993494495496497491249 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές