sadi (19-05-09)
sadi (19-05-09)
Μη λέτε ρε σεις σουτιέν γιατί μου έρχεται στο μυαλό η Σεντ Ετιέν.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Μετα απο τη σωστη παρατηρηση της Σμαρουλας οτι οι φανελες δεν ειχαν αρκετο χώρο για το ονομα σας παρουσιαζουμε την επισημη παρουσιαση της ομαδας με τις νεες φανελες. Ποικιλια χρωματων και μοντέλων.
![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
d.n.a. (19-05-09)
Αυτό εδώ είναι χρήσιμο:
"Συζητήστε γενικώς περί ανέμων και υδάτων. Συζήτηση για παιχνίδια στον υπολογιστή και για διάφορες άλλες μεθόδους ανούσιας εκμετάλλευσης του ελεύθερου χρόνου μας... τέλος πάντων ότι ακριβώς σας αρέσει"
Εγώ μιλάω για κανονικό κάδο ανακύκλωσης που να τα πετάς μέσα και μετά να πατάς "Αδειασμα"![]()
.
d.n.a. (19-05-09)
steliosb (19-05-09)
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Φταίω εγώ που τον έκανα μάνατζερ...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Συγνωμη οι ........ κυριες ανηκουν στο ερασιτεχνη ή στην ΠΑΕ, ΚΑΕ κ.τ.λ.
Αμα ειναι να γραφτουμε και μελη ...............
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Bookmarks