smageo (19-03-09)
Βρε βρε ομορφίες το τόπικ του Λέτο...
@ Σμαρούλα...![]()
smageo (19-03-09)
Ε,λογο θα βρουμε...Ξερω γω...θα τραβηξουμε ενα γεματο ποτηρι καφε στο μαλλι του Λετο με το Στελιο την αλλη φορα, και θα πουμε οτι το εκαμε αυτος
Και μαλιστα την ωρα που θα προσπαθει να σκοραρει...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
steliosb (20-03-09)
Α,τον Γιαννη τον οπαδο του Κοκκαλη λες; Εγω ελεγα οτι θα ηταν απασχολημενος με την κινηση Φερτε Πισω Τον Λουβαρη που ετοιμαζω...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Δεν υπάρχει λόγος.
Επειδή δεν μπορούσα να διαβάσω όλο το χρωματιστό ποστ με μια γρήγορη ματιά συγκράτησα το ποδόσφαιρο και το παρκάκι.
Έτσι απλά.
Ο _MinoGavroς είναι γαμώ τα παιδιά.
Δεν ξέρω τι σας έχει πιάσει σήμερα και χαριεντίζεστε!
Το nick name του λογικά προέρχεται από το MinoTavros
όπου αντικατέστησε το Tavros με το Gavros.
Καμία σχέση με Μίνο στο υπογράφω!
.
Αρχική Δημοσίευση από _MinoGavros [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αρχική Δημοσίευση από smageo [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αρχική Δημοσίευση από _MinoGavros [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αρχική Δημοσίευση από smageo [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
κλπ
Όρτσας, ε;Κοίτα να δεις, ούτε που τόχα παρατηρήσει. Τελικά άλλα πράγματα προσέχετε εσείς κι άλλα εμείς.
Ε τι να κανουμε ολα πρεπει να τα προσεχουμε, αν και ειμαι σιγουρη οτι αν ηταν τοσο ανεπτυγμενο το γυναικειο ποδοσφαιρο στην Ελλαδα και εσεις τα ιδια θα παρατηρουσατε. Βεβαια για να ειμαι ειλικρινης παρατηρω κατι πολυ μονο οταν με ενδιαφερει, αλλα μεχρι εκει.
Και γω υπογραμμίζω μόνο ό,τι με συμφέρει
....
Μην αλλοιθωρίζεις, εκ πείρας μιλάω. Εσείς παίζετε αλλιώς. Όχι καλύτερα ή χειρότερα, αλλιώς. Την εποχή που παίζαμε 7Χ7 στο παρκάκι του πολυτεχνείου, παίζανε και κοπέλες καμμιά φορά. Η αίσθηση ήταν άλλη. Νομίζω ότι η μπαλα σας αδικεί - είναι πολύ απλοική για σας.
Εξαρταται απο τις παραστασεις νομιζω που εχει ο καθενας και η καθεμια μας. Ας πουμε εγω μεγαλωσα σε μια γειτονια που ειχε μονο αγορακια και ειμαστε μονο δυο κοριτσακια εε ειναι λογικο να παιζαμε με τις μπαλες ολη την ωρα και ολη τη μερα. Να σου πω το προτιμω απο την αποχαυνωση με τα σημερινα παιδια. Το μονο ποδοσφαιρο που παιζουν ειναι στο pro. Δεν ξερω αν τελικα μας αδικει η μπαλα αλλα γενικα ειναι λιγες οι κοπελες που ασχολουνται με τον αθλητισμο γενικοτερα. Απλα ειναι η κοινωνια μας τετοια άτιμη κενωνία! που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζειςπου εχει βαλει καποια ορια τα αγορακια με πιστολακια και μπαλιτσες και τα κοριτσακια με κουζινικα και κουκλιτσες (κατι το οποιο ποτ δεν μπορεσα να καταλαβω, και μαλλον φαινεται
Α μπα, ιδέα σου
)
Κουμπάρες έχω παίξει και γω ....
Sweet dream
smageo (20-03-09)
Bookmarks