Nikolaos_Kokkinos (06-11-24)
Πιλότε μου καλέ, ένας τρελιάρης με περιορισμένες ικανότητες είναι πιο κατάλληλος από κάποιον γνωστικό, που όμως είναι εντελώς άχρηστος. Ο Τραμπ, τουλάχιστον, κάτι ξέρει από μπίζνες. Αυτό αρκεί για τους Αμερικανούς, που, αν ο Μπάιντεν δεν ήταν ραμολιμέντο, δεν θα είχαν σε καμία περίπτωση ως υποψήφια την Καμάλα η οποία, όπως όλοι οι αντιπρόεδροι στις ΗΠΑ ήταν διακοσμητικό στοιχείο στην κυβέρνηση των δημοκρατικών.
Αναμενόμενο αποτέλεσμα και να δούμε τι θα κάνει ο τρελός...
Nikolaos_Kokkinos (06-11-24)
Δεν είναι "σαν" - αυτό σας λέω εδώ και χρόνια και δεν τα πιάνετε τα έργα - μερικοί ακόμα έχουν μείνει στα κορφοβούνια και περιμένουν τον υπόλοιπο δημοκρατικό στρατό, να δώσει το σύνθημα να καταλάβουν τα πόστα και να κρεμάσουν τους προδότες.
Δεν υπάρχουν ιδεολογικά πρόσημα πλέον και ο καθένας έχει έναν διακριτό ρόλο στο σκηνικό τον οποίο ξέρει από πριν, όταν και παραλαμβάνει την ηγεσία του σχηματισμού. Είναι φτιαγμένη έτσι η πολιτική σκηνή, που να προΐστανται και να ηγούνται των σχηματισμών μόνο κλόουν, οι οποίοι μάλιστα μπορούν να κατεβαίνουν και από μία ανάρτηση, αναλόγως του ποιός ξεκινάει την εκστρατεία και με ποιόν συμμαχεί.
Σε δύο χρόνια, για παράδειγμα, ο Τραμπ, αν δεν είναι καλό παιδί, μπορεί να έχει πρόβλημα εξ' αιτίας του Sean Combs και να αποδειχτεί ότι η σχέση τους δεν ήταν μία τυπική μεταξύ δημοσίων προσώπων, αλλά ότι είχαν περισσότερους κοινούς γνωστούς από αυτούς που απλά τους αποδίδεις σε σύμπτωση, η στην λογική της δραστηριοποίησης σε έναν χώρο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Τραμπ ειναι ενας κλασσικος ψυχοπαθης ο οποιος τελευταια μαλιστα τα εχει χασει κιολας. Αρκει να δει κανεις 1-2 απο τις συγκεντρωσεις του για να ακουσει τις ασυναρτησιες που λεει. Ειναι εντελως ακτανοητο το γεγονος οτι το 50% (τουλαχιστον) των Αμερικανων τον θεωρει ικανο να ειναι προεδρος. Αυτα γινονται μονο στην Αμερικη.
O κοσμακης γουσταρει ευκολες λυσεις και τον νοιαζει μονο το οικονομικο. Αυτο εχει αποδειχθει την τελευατια 15ετια σε ολο τον κοσμο. Και στην Ελλαδα. Στην Αμερικη τωρα εχει φτασει η χειραγωγηση μεσω των μιντια σε αλλο επιπεδο, γι'ααυτο βλεπουμε τετοια υπερβολικα αποτελεσματα.
Κάποια στιγμή μπορεί και να καταλάβετε ότι η εκλογική διαδικασία είναι μία τυπική νομιμοποίηση του αποτελέσματος, που για έναν λόγο ακόμα δείχνουν οι πολιτικο-οικονομικές αριστοκρατίες να την χρειάζονται. Μέχρι τότε θα σκέφτεστε με δημοκρατικούς όρους και τελείως δημοκρατικά, θα εκφράζεστε ευθέως για αποτελέσματα που διαμορφώθηκαν σε συνθήκες που δεν γνωρίζετε...
chainsaw (07-11-24), pirateeeeeee (06-11-24)
Κάτι βλαμμένοι δικοί μας που βγαίνουν στα σόσιαλ και πανηγυρίζουν για τον Τράμπ, τι φάση;;
Θα περιμένουν τίποτε ρούβλια, ή και ούτε και αυτό... Υπάρχει και κόσμος που χαίρεται γιατί κάποιος πρέπει να το κάνει...
Ελα μου ντε. Καποιοι αλλοι ακομα πιο βλαμμενοι φιλο-Παλαιστινιοι πανυγηριζουν κι αυτοι πιστευοντας οτι ο Τραμπ θα τραβηξει το αυτι του Ισραηλ, την ωρα που ο Τραμπ ειναι φολλα φιλο-Ισραηλινος αποδεδειγμενα απο την προηγουμενη θητεια του αλλα κι απο αυτα που εχει πει προσφατα.
Ειναι πραγματικα να τραβας τα βυζια σου με αυτα που διαβαζεις κι ακους γενικως. Ο καθενας ειναι στην κοσμαρα του, εντελως αποκομμενος απο την πραγματικοτητα.
Εδώ που τα λέμε και η πραγματικότητα τους άφησε λίγο πίσω, αλλά βλέποντάς τους, την κατανοείς για αυτήν της την επιλογή...
Δεν υπαρχει παρθενογενεση στην τεχνη..
Και μιας που μιλαμε για παρθενες, Βοσκε ειναι αληθεια οτι τους ισλαμιστες τους περιμενουν παρθενες και πιλαφια?
Το πιλαφι ειναι μπασματι?
Ειμαι στο εξωτερικο κ πινω, δειξτε κατανοηση στις ερωτησεις μου.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Α εντάξει τώρα είδα ότι είναι πραγματικό. Έβγαλε και το Luben. 30Κ κόστισε λέει. Βγαίνω στο μπαλκόνι να με χτυπήσει καθαρός αέρας, ελπίζω να πιάσει.
Για κανένα μπουγατσατζίδικο καλό λογότυπο θα ήταν
Nikolaos_Kokkinos (13-11-24)
Μασατζιδικο με φραπε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks