Nikolaos_Kokkinos (18-10-24), pirateeeeeee (18-10-24)
Nikolaos_Kokkinos (18-10-24), pirateeeeeee (18-10-24)
Σιγουρα ομως γαμαμε σε συσταση επιτροπων, αντιπεριφεριαρχες και παραγοντιλικι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
pirateeeeeee (18-10-24)
Εν τω μεταξυ η περιοχή μπροστά απο το ΣΕΦ , δηλαδη μεταξυ εκεί που ειναι το μελλοντικο μας κολυμβητηριο και η Μαρίνα Αθηνων οπως λέγεται η μαρινα εκει στο νεο φαληρο, ειναι το πρωτο χρονια υδατοδρομιο που έχει αδειοδοοτηθει και εχει ακομα αδεια ασχετο που η hellenic sea planes δεν την χρησιμοποιει.
Περισσότερα για το "τρελοκαμπέρο" απο το blog του φίλου μου Σ.Μίλεση
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
όλα μου τα είπατε εκτός απο το πιο βασικό:
Ο ατρόμητος πιλότος Δημήτρης Καμπέρος σαν σήμερα το 1912,έκανε τη πρώτη στρατιωτική πτήση. Ο αδελφός του βτρελοκαμπέρουβ όπως τον έλεγαν, ήταν ο Νότης Καμπέρος που ήταν αξιωματικός στο ΠΝ.
Αυτός πρότεινε το όνομα Ολυμπιακός που έγινε αμέσως δεκτό. Ο θρύλος λέει ότι ο αδελφός του ο βτρελο-καμπέροςβ είχε προτείνει τα χρώματα κόκκινο και άσπρο, γιατί ήταν οπαδός της Άρσεναλ.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (06-11-24), Nikolaos_Kokkinos (18-10-24), panahs7 (18-10-24)
Με συγχωρεις, νομιζα οτι ηταν γνωστα ολα αυτα γιαυτο
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τον έλεγε κλέφτη, μιζαδόρο, ότι κάνει ρουσφέτια και ήταν στα παπάρια του. Μόλις τον είπε ηλίθιο αντέδρασε.
chainsaw (19-10-24), Nikolaos_Kokkinos (18-10-24)
Κλαιω με τη στιγμη που ριχνει ο αντιδημαρχος την γτπ και εμφανιζεται μπαρτζωκας απο το πουθενα ρε φιλε χαχααχα,
panahs7 (18-10-24)
Εγώ σε όλο αυτό θα βρω και ένα σημείο υγείας: Τουλάχιστον αυτοί είναι ανταγωνιστικοί στο έργο τους (όποιος και αν είναι ο σκοπός). Σε δήμους που πλέον δεν μπαίνουνε τα μέλη του συμβουλίου στην διαδικασία ούτε της αντιπαράθεσης μεταξύ μελών διαφορετικών παρατάξεων, τί έργο μπορούνε να περιμένουνε οι μπαμπουίνοι που τους ψήφισαν;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μπορείτε να μου πείτε ποιος φωστήρας εμπνεύστηκε τα μη αποσπώμενα πλαστικά καπάκια και ποιος ηλίθιος τα επέβαλε στα μπουκάλια των προϊόντων της καθημερινότητας, ακόμα και τα μη πλαστικά?
Γιατί πας να ανοίξεις πχ. ένα μπουκάλι γάλα και το μισό σου χύνεται κάτω και πάνω σου και γίνεσαι χάλια και μετά δεν κλείνει (γιατί δεν είναι στην ευθεία) και στο τέλος τέλος είσαι και υποχρεωμένος να πετάξεις το πλαστικό καπάκι μαζί με το χάρτινο μπουκάλι
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Nikolaos_Kokkinos (31-10-24)
differance (31-10-24)
Εμένα γιατί παίζει η μουσική του Ρετιρέ στα αυτιά μου μετά από αυτό το διαλογο;
Nikolaos_Kokkinos (31-10-24), panahs7 (31-10-24)
differance (31-10-24), Paneas (31-10-24)
Ακριβώς. Και όταν πας να το ανοίξεις πρέπει να το τραβήξεις από τη μία μεριά και επειδή η συσκευασία είναι χάρτινη πιέζεται από την αντίθετη και χύνεται το υγρό.
ΥΓ. πρόβλημα πάντως με το κλείσιμο έχουν και τα βιδωτά καπάκια αλλά τουλάχιστον δε θα σου χυθεί το υγρό - μάλλον![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ο Ναπολεον Βοναπαρτης ειχε πει "Στην πολιτικη η ηλιθιοτητα ΔΕΝ ειναι μειονεκτημα" - Το οποιον αποψε στην Αμερικα συνδυαστηκε τελεια με αυτο του Ουινστον Τσορτσιλ : "Το μεγαλυτερο μειονεκτημα της Δημοκρατιας ειναι η ηλιθιοτητα του μεσου ψηφοφορου".
περαστικα μας
Ενώ με την Καμάλα ο κώλος σου είναι πιο ασφαλής, πιστεύεις...
Ποιός από τους δύο ήταν διαφορετικό πείραμα από το προηγούμενο δικό του; Το να έβγαινε η Καμάλα με το βιολί της πράσινης ενέργειας, των 456 φύλων και του δικαιωματισμού να συνεχίζεται, θα μας έδινε μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας;
Το ότι ο Τραμπ είναι νούμερο, δεν κάνει την Καμάλα κατάλληλη για οτιδήποτε. Ίσα - ίσα, ήθελε και μεγάλη προσπάθεια για να χάσεις από αυτόν και δόξα τω Θεώ και αυτή αλλά και ο Μπάιντεν, την έκαναν και με το παραπάνω.
Bookmarks