Ο καλλιτέχνης θέλει να πει ότι σε αγαπάμε και έτσι, αχαΐρευτο, πάντως...
Πόσες φορές σας έχω πει ότι το ότι κάνουμε ένα επάγγελμα, που έχει τον ίδιο τίτλο με αλλουνού, δεν είναι απαραίτητο ούτε το αντικείμενο να είναι το ίδιο, ούτε φυσικά οι αποδοχές;
Επόμενη στάση στο σκεπτικό: Πόσους έχετε συναντήσει, μετά από κάποια ηλικία ειδικά, να διευκρινίζουν, ποιά λεφτά είναι από τη δική τους δουλειά και ποιά από το παγκάρι των γέρων;;;
Το δεύτερο το ρωτάω γιατί είναι αμέτρητοι αυτοί που έχουν μία κάβα οποιασδήποτε μορφής που τους καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των εξόδων διαβίωσης και οι αμοιβές τους είναι διαθέσιμες μόνο για τα γούστα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ωπ τι ? λιωνει λαστιχα ο βοσκος? κατεβαινει στις πλατειες με το αμαξι και μπαινει με τις πορτες? Το διωχνει δλδ ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Θέλεις να κατέβω στο θέμα του σκακιού να κάνω την γάτα;;;
Εχει γατες ο βοσκος? Σαν τον τρακη?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Γιατί νομίζεις με κάνανε mod ρε;
Δεν μπορώ να βγω - θα πέσουν όλες επάνω μου...
Με κρατάνε όμηρο από τότε που ήρθα...
Nikolaos_Kokkinos (29-06-24)
Ποιος ξερει τι κρυφα χαρισματα εχεις
Δεν θέλω ποστ που προάγουν την λεκτική βία: Βίντεο θα έχουμε;;;
Καλά, ο Βοσκός δεν είναι μοντ! Ο Χουντίνι είναι. Αλλού ποστάρεις (αν τα καταφέρεις), αλλού βρίσκεις, αν δεν έχουν εξαφανιστεί, αυτά που πόσταρες και πάει λέγοντας. Να σε φέρω πάνω, να εξαφανίσεις τη γυναίκα μου;![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 29-06-24 στις 17:06 Αιτία: Θέλεi και τον Χρήστο Ζαμπούνη για mod η μούρη τους...
Αν έψαχνα εργαζομένους για το Υπουργείο Ανάπτυξης, θα σας προτιμούσα είναι αλήθεια...
Bookmarks