chainsaw (27-06-24)
γίνεται πραξικόπημα στην Βολιβία εδώ και κάποια λεπτά
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (27-06-24)
Και το ότι μέχρι τώρα είχε δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, εξ ίσου εντυπωσιακή πληροφορία είναι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (26-06-24)
Εδω θαυμαζουμε εναν εκ του επιτελειου της πυροσβεστικης που κανει αυτοψια στην παραλια που καηκαν τα δεντρα στην υδρα, που σκαλιζει τα πειστηρια με ενα ..κλαδακι :
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Βεβαια Θα μου πεις τωρα: ναι γιατι αμα ηταν λαβιδα τι θα αλλαζε?
Και λεω εγω:
Τιποτα αλλα απο κατι τετοιες λεπτομερεις και απο το οτι πηγαν μια εβδομαδα αργοτερα καταλαβαινεις ποσο τυχαιοι τουρκο-βαλκανιοι ειμαστε ως εθνος. Η μαλλον οχι, Ινδοευρωπαιοι, αλλα με την κακη εννοια οχι την Γλωσσολογικη
Εμένα πάντως φίλος σοβαρός αστυνομικός (υπάρχουν) μου είχε πει στις μεγάλες φωτιές πότε ήταν πριν κάνα δυο χρόνια όταν είχαν έρθει οι Ρουμάνοι να βοηθήσουν οι δικοί μας όλοι ένιωθαν παιδάκια που παίζουν με κουβαδάκια μπροστά στην οργάνωση και την ετοιμότητα που είχαν αυτοί.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (27-06-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καλά, άσ'τους εδώ μόνιμα, να μπαίνει στα πόδια τους ο κάθε ηλίθιος που θέλει να σώσει το σπίτι του με το λάστιχο και ο κάθε απίθανος που μετά κάνει αγωγές για φθορές της περιουσίας του και θα σου πω, πόσα απίδια βάζει ο σάκος...
Συγκρίνετε ανόμοια πράγματα και αν το καλοσκεφτείτε, θα καταλάβετε από μόνοι σας γιατί το λέω...
Ενταξει απεγνωσμενοι ανθρωποι ειναι και συνηθως ηλικιωμενοι, μην ειμαστε τοσο αυστηροι, ας ξεκινησουμε απο τους αρμοδιους και μετα παμε προς τα κατω, ενταξει ξερω θα πεις οτι εμεις οι ιδιοι ειμαστε το κρατος ποιος τους διορισε ποιος τροφοδοτει το ιδιο συστημα, τα αυθαιρετα, η πουστια, τονα ταλλο ενταξει, γνωστα.
Ας σπασει μια φορα ο κυκλος του αυγου με την κοτα τοτε να δουμε.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εξοπλισμό και υποδομές δεν έχουμε.
Επίσης την ηλικία την γράφω στα αρχίδια μου, γιατί για δύο τριμάλακες θα χάναμε συναδελφό σου, που προσπαθούσε και να σώσει το γαμόσπιτο του μαλάκα και να μην κινδυνεύει ο μαλάκας που δεν έφευγε και εμπόδιζε την εναέρια επιχείρηση.
Σταματήστε να προσπαθείτε να καταλάβετε τους χιμπατζήδες. Δεν είναι η ηλικία - η παιδεία του μαλάκα είναι.
Εινα ετσι, ολα μαζι ειναι, αλλα ενα κρατος που τα αφηνει ολα μπουρδελο, μετα παει - χρονια αργοτερα - και ζηταει τα ρεστα απο τον Φι-Χι-Ψι παππου που εχει ενα σπιτι εκει που το εχει "Γιατι παπου εχεις το αυθαιρετο εδω περα? ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ και μαλιστα του δωσατε και νερο και ρευμα μη τυχων και δεν σας ψηφησει, η γιατι ξερω γω ειναι μπαρμπας καποιου
εντωμεταξυ σε αυτη την κωλοχωρα, ολοι ειναι κονε, η συγγενεις καποιου αλλου... ουτε σε νησι με 15 κατοικους ολοι ξαδερφια να ημασταν γαμω το στανιο μου.
Αλλο παραδειγμα που εχω ξαναπει και δεν κολαω, το ιδιο κρατος , οι ιδιοι παθολογοι μαλλον, ανανεωσαν το διπλωμα οδηγησης στον πατεαρα μου που ειναι 90 χρονων... μετα αν θερισει κανεναν χτυπα ξυλο. θα λενε οι περαστικοι "ο κωλογερος" που οδηγουσε τοσο χρονων
ΑΛΛΑ Ο ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ που υπεγραψε να ανανεωσει την αδεια (χωρις καν χαρτζηλικι) ολα μια χαρα, δεν ειναι για φυλακη βεβαια! Γιατι να ειναι.. ολα καλα.
Οι δικαστες που αφησαν τους αλλους ελευθερους τις προαλλες και πηγανε μετα κ ξαναβιασαν και ξανασκοτωσαν ολα καλα... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ?? ΦΤΑΙΝΕ ? ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ..
Αρε ματσουκι που τους χρειαζεται
Ρε το σπίτι έγινε και δεν θα τα βάλουμε τώρα κάτω.
Όταν λένε όμως οι αρχές "εκκένωση", φεύγεις - δεν θα σε παρακαλάνε επειδή νομίζεις ότι κάτι μπορείς να κάνεις. Αν ήσουν ικανός, θα ήξερες και θα σεβόσουν τον λόγο για τον οποίο δεν θα έπρεπε να χτίσεις εκεί. Αλλά και τότε, του κεφαλιού σου έκανες. Ε, έστω και τώρα, κάνε στην άκρη, να κάνουν αυτοί που πρέπει την δουλειά τους.
Nikolaos_Kokkinos (27-06-24), Paneas (27-06-24)
Καρπούζι με φέτα παίζει να είναι οριακά καλύτερο απ το σκατα με φράουλες
Nikolaos_Kokkinos (27-06-24)
Ποιος ρε μαλακες εγω ? Που τις προαλλες με καλεσαν να παω σε συνεδριο του Κομματος Φτωχων Ελλαδος?
Εγώ πάντως οποίο πιλότο έχω γνωρίσει το φυσάει. Κάτι τσάντες 2.000€ στη γκομενα κλπ. Κι εγώ τσιγκουνευομαι τη σακούλα του γαλαξία και κάνω τον τρίτο αδερφό Αγγελοπουλο και κουβαλάω τα ψώνια στη μασχάλη.
Bookmarks