Η πραγματική ερώτηση που πρέπει να γίνει, γιατί ζούμε με τον ελέφαντα στο δωμάτιο εδώ και καιρό, που κανενός δεν του φτάνουν τα λεφτά, αλλά ορισμένοι (και όχι τόσο λίγοι) ζούνε μιά χαρά τελικά, είναι πόσοι παίρνουν μερτικά από τους αφομοιούμενους για να συνεχίσουν οι τελευταίοι την αέναη προσπάθεια αφομοίωσης...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Το μόνο που κρατήσαμε σταθερό από τότε, αν δεν το εξελίξαμε κιόλας, είναι η διαφθορά και πλέον, σε τέτοια θέματα, έχουμε βάλει ασπίδα τον δικαιωματισμό να μπλοκάρει κάθε απόπειρα διερεύνησης του φαινομένου.
Αν έχετε πρόβλημα με το ίντερνετ και δε βρίσκεστε σε περιοχή που υπάρχει Inalan (μοναδικός πάροχος με εκπληκτικές υπηρεσίες), ήρθε η σωτηρία σας.
Να προσθέσω κάτι που ξέχασε ο Σάκης, ότι εκτός από αγορά, μπορείτε να νοικιάσετε τον εξοπλισμό για 15€/μήνα και να πάει 55€ σύνολο δηλαδή, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση ή ρήτρα.
Σταματήστε ότι κάνετε!
Όταν είπε ότι θα τα κάνει Γεωργάτος εννοούσε όπως ήταν ο Γεωργάτος το 1991 μάλλον.
Nikolaos_Kokkinos (09-06-24), panahs7 (07-06-24)
ρε πουστη τακη ρεζιλι μας εκανεςπαρτα ολα σαν αντρας
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ρε μλκ Τάκη, καλύτερα γουλί. Σαν μαλακας είσαι τώρα. (το σαν τι το ήθελα)
Paneas (08-06-24)
ζησαμε μαγκες να δουμε ευρωπαικη κουπα απο το ποδοσφαιρο (και δις μαλιστα)στην εκπομπη του τσουκαλα,τρελα και παρανοια
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
chainsaw (09-06-24), Nikolaos_Kokkinos (09-06-24), pirateeeeeee (08-06-24)
α μπράβο...
Ξεκίνησε η περιοδεία των 2 ευρωπαϊκών κυπέλλων απ΄τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη, πρώτη στάση σε Αίγινα και μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό η επική φωτογραφία στον πύργο του Αργύρη.
Nikolaos_Kokkinos (09-06-24)
Feeling old enough...
![]()
Βλέπω τον Τάκη κουρεμένο με ευρωπαϊκή κούπα και δυσκολεύομαι να το διαχειριστώ. Νιώθω ότι ζω σε παράλληλο σύμπαν.
Nikolaos_Kokkinos (09-06-24), pirateeeeeee (09-06-24)
Βλέπεις τον Αλέκο με μακρύ μαλλί και μετά από 17 χρόνια...
Ο Γκιράπας στην αρχή της εκπομπής, ο Βερβελές κάνει γκεστ.
Μόνο ο Στέλιος και ο Δημήτρης δεν ήρθαν...
pirateeeeeee (09-06-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Πάει για αποχή ρεκόρ λέει και ο Βελόπουλος κοντά στο 10%. Με το ζόρι κρατιέμαι να μην αρχίσω τα καντήλια. Μας αξίζουν όλα, γαμώ τους στόκους της κοινωνίας.
Ρε κάθε φορά αυτό θα ζούμε; Άλλαξε τίποτε από την προηγούμενη φορά; Γιατί να αλλάξουν τα αποτελέσματα;
Καλά με Βελόπουλο στο 10 αν ήμουν οποιοδήποτε απ τα μικρά κόμματα δεν θα ξανακατεβαινα σε εκλογές.
Bookmarks