Ρε Κόκκινε απάντησε, με ενδιαφέρει πολύ το θέμα και κάνω συνέχεια ριφρέσ. Έχω δουλειά, έχω να βγάλω 20 πιστοποιήσεις για μηχανήματα.
Σου απαντησα, εχει πλακωθει πολυς κοσμος στον αερα, τι αλλο να πω?
Μια φορα ενας 3oς που απλα ηταν off duty και πεταγε σαν επιβατης πηρε ενα σφυρι και αρχισε και βαραγε τους αλλους 2 και μετα τραβηξε και τα fire suppressors εν ωρα πτησης (αυτο κανει cut-off και σβηνει τα παντα) και γενικα τους τακανε ολα πουτανα, και ολα αυτα επειδη ειχαν ανακοινωθει περικοπες απο την εταιρεια αν θυμαμαι καλα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Λογικό - ήταν πιο ψηλά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν πιάνεις το χέρι... Ε, είναι σαν να λες του αλλουνού ότι βαρέθηκες να τον περιμένεις να το κάνει σωστά, όπως το θέλεις...
Σοβαρά τώρα, έβγαλαν παπούτσια ΝΔ;;
![]()
Ναι - αντιγραφή ιδέας από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι...
Ακόμα και στην ιδέα, υποκλοπή έπεσε...
panahs7 (26-05-24)
voskos_7 (26-05-24)
Έτσι για την πλάκα βγαίνει το 41%; Τί σας λέω να κοιτάτε καλά γύρω σας; Δεν είναι καλά ο κόσμος και υπάρχει πρόβλημα σοβαρό...
Είναι για ΠΙΚΠΑ η κατάσταση και εμείς πρέπει να είμαστε συγκαταβατικοί με όλους αυτούς τους κριντζάδες εδώ γύρω, ενώ κανονικά είναι για το 166...
Πάντως του ΠΑΣΟΚ για 90s θα γαμούσαν. Όλοι τέτοια θα φορούσαμε αν υπήρχαν τότε.
Θυμάμαι ο παππούς μου είχε πετάξει αυτοκολλητάρα ΠΑΣΟΚ πάνω στο ποδήλατο μου. Σουρεαλ καταστασούλα.
panahs7 (26-05-24)
30 χρόνια πριν, σίγουρα: Το πρόβλημα για εμάς είναι ότι δεν πέρασε ούτε μία μέρα από τότε...
Ωραίο πάντως το concept να τα φουσκώσουν 195,00 €, τα συγκεκριμένα. Θα έβγαζα το μοντέλο Delort, για πρώτο...
Της ΝΔ τo βγάζεις VOUCHER και τα διαθέτεις για 15,00 €.
Εγώ στα 90ς θυμάμαι να βγαίνουν να πανηγυρίζουν σαν τρελοί πασόκοι και νδ, τα βράδια των εκλογών να κλείνουν δρόμους, να φωνάζουν με σημαίες, σαν χούλιγκαν. Να είμαστε με τον πατέρα μου στο αυτοκίνητο και να τον προτρέπουν να κορνάρει και αυτός να τους γειώνει και να απογοητεύονται.
Τι όμορφα χρόνια.
Άμα θυμάσαι στα 90's νεοδημοκράτες να πανηγυρίζουν θες check-up επειγόντως...
Σε αυτά τα πουστρακια που μαχαίρωσαν τα παιδιά στην Πάρνηθα εύχομαι καλπάζουσα.
Ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες τις λένε, που προσπαθούν από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους, να αφομοιωθούν...
chainsaw (27-05-24)
Τις έχω φάει πολύ στη μάπα λόγω επαγγέλματος.
Bookmarks