Nikolaos_Kokkinos (02-04-24), pirateeeeeee (02-04-24)
Του είχε κάνει μήνυση του μπασταρδογαμσπτου το 2020 για βιασμό και κυκλοφορούσε ελεύθερος. Εν τω μεταξύ πλέον έχει επικρατήσει η άποψη πως ό,τι και να κάνεις ή θα αθωωθείς ακόμη και ένοχος να είσαι ή θα βγεις σε δυο χρόνια και αυτό δίνει έξτρα κίνητρο στους μπάσταρδους να κάνουν τα δικά τους. Δεν υπάρχει χώρα Ελλάδα πλέον, όσοι είχαν μυαλό σηκώθηκαν και έφυγαν στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.
Nikolaos_Kokkinos (02-04-24), pirateeeeeee (02-04-24)
Έχεις λυσσάξει μωρέ με τα ζώα. Ξέρεις πόσα ζώα πεθαίνουν κάθε μέρα στους δρόμους μαρτυρικά από ευθύνη τέτοιων τομαριών; Δεν έχεις ιδέα. Επειδή βρίσκουν 1 υπόθεση και την κάνουν σημαία νομίζεις ότι έχει αλλάξει κάτι; Και μη λέμε τα ίδια, δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαχωρίζουμε το αν είναι ζώο ή άνθρωπος το θύμα, ο θήτης δεν τα ξεχωρίζει να 'σαι σίγουρος.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-04-24)
..To ξερα, πρεπει να μαθω να μασαω καλυτερα, we been there , δεν εχω λυσσαξει με τα ζωα, το μονο ζωο που με ενοχλει ειναι ο χομο σαπιενς και η υποκρισια του.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεν είναι αποκλειστικότητα της Ελλάδας όμως (απ' τις ελάχιστες περιπτώσεις). Έχουμε υιοθετήσει το Δικονομικό Δίκαιο της Ευρώπης και το σύστημα είναι σωφρονιστικό, όχι τιμωρητικό. Άκουγα χθες αυτόν τον δικηγόρο τον Παπαδόπουλο που είχε αναλάβει στην αρχή την Πισπιρίγκου. Ανώτατη ποινή είναι τα 25 χρόνια σ' αυτό το σύστημα και αυτά είναι πλασματικά, οι περισσότεροι εκτίουν τα ισόβια (19).
Απλά αν συσσωρευτούν πολυετείς ποινές, δε θα μπορεί να αιτηθεί να βγει νωρίτερα απ' τα 19. Με λίγα λόγια, είτε καταδικαστεί για 1 παιδί, είτε για 3, θα φάει 19 χρόνια. Προφανώς και αυτό το πράγμα είναι εντελώς παράλογο και πρέπει κάποια στιγμή να μας εξηγήσουν με ποιο σκεπτικό προσπαθείς να σωφρονίσεις έναν τέτοιο δράστη, αντί να τον τιμωρείς. Έστω να μας πουν τη λογική πίσω από αυτό.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (02-04-24)
Σου έχω έτοιμο ένα για υιοθεσία:
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (02-04-24), panahs7 (02-04-24)
Nikolaos_Kokkinos (02-04-24)
Εν τω μεταξύ διαβάζω πως ο ένας αστυνομικός στο φυλάκιο του τμήματος είχε κάνει φυλακή. Μαλάκα μου είναι απίστευτα πράγματα αυτά, δεν πρέπει να υπάρχει τέτοιο μπουρδέλο πουθενά στον κόσμο.
ασε που θα έπαιζες και Super Lig
η Ελλάδα (πλην Κύπρου που είναι ιδιάζουσα περίπτωση) είναι η χώρα με τους περισσότερους αστυνομικούς ανά κάτοικο στην ΕΕ... και όμως αντικειμενικά δεν υπάρχουν σωστές επανδρωμένες υπηρεσίες/περιπολίες. και δεν μπορούσαν να πάνε την κοπέλα σπίτι της...
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (05-04-24)
Ισχύει. Μάλιστα έχει διώξει πολύ κόσμο από το κόμμα. Προσωπικά δεν ήμουν ποτέ υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο κασσελακης το έχει ξεφτιλίσει το θέμα.
Το τραγικό σε αυτή τη χώρα δεν είναι ότι έχουμε απλά την χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών, αλλά ότι έχουμε ταυτόχρονα την πιο ανύπαρκτη αντιπολίτευση που έχει πετάει ποτέ σε αυτόν τον πλανήτη
Πάντως όσο αφορά το δίκαιο στην χώρα, το πρόβλημα δεν είναι οι ποινές. Το πρόβλημα είναι η καθυστέρηση της αστυνομίας και της εισαγγελίας να δράσουν και έπειτα η καθυστέρηση της δικαιοσύνης να αποφασίσει και τέλος το πόσο εύκολα επηρεάζονται που αποφάσεις της από την πολιτική.
Πχ, η πισπιριγκου έπρεπε να είναι σε ψάξιμο πριν προλάβει να πνίξει τα άλλα δύο παιδιά (αν όντως το έκανε. Δεν θέλω να δικασω)
Η στην συγκεκριμένη περίπτωση αφού υπήρχε καταγγελία για βιασμό το 20 έπρεπε ήδη να είχε διερευνηθεί το θέμα και εφόσον ήταν τέτοιος (εν δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε δική) έπρεπε να ήταν ήδη στη μπουζού.
chainsaw (05-04-24)
panahs7 (02-04-24)
Να πω κι εγώ τα ψυχολογικά μου. Ήμουν με το αυτοκίνητο πριν μια βδομάδα και μετά από μια στροφή βλέπω ένα κουτάβι στην μέση του δρόμου. Πάτησα φρένο αλλά δεν πρόλαβα και μάλλον το καθάρισα. Κοίταξα από τον καθρέπτη και το είδα να προσπαθεί να σηκωθεί αλλά δεν είχα τα κουράγια να επιστρέψω.
Bookmarks