Στα καλά νέα της επικαιρότητας, είναι ότι η Θεοφανία Παπαθωμά παρουσιάζει σημάδια υγείας.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ήταν παντρεμένη με τον Γρηγόρη Πετράκο.
Nikolaos_Kokkinos (05-12-23)
Γελάς με τα οικογενειακά δράματα του κόσμου; Σκέφτεσαι τί τραβούσαν τα παιδιά της, να ξέρουν ότι πατέρας τους είναι ο Πασχάλης Τσαρούχας και ο επόμενος που βρήκε η μάνα τους να είναι αυτός και να μην υπάρχει άνθρωπος να πάρει την κηδεμονία;
giovanni#10 (05-12-23), panahs7 (05-12-23)
Αμα ειναι να ζουλαω τετοια power-gym βυζια την παιρνω εγω την κηδεμονια να γινω κ πολυτεκνος
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (05-12-23)
Αυτόν, για Άγιον Όρος τον βλέπω, για Πελοπόννησο δεν πάει οδικώς, επειδή περνάει έξω από το Δαφνί και δεν είναι να ρισκάρεις. Θα έρθει προς τα βόρεια, που έχει και κόσμο για να συνεννοηθεί...
ρε βοσκε η γενια που μεσουρανουσε το '80 τι εχει παθει? πολυ με το δαφνι φλερταρουν τελευταιως αν βαλεις κ το Γαρδελη μεσα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Όσοι απλά δεν λάλησαν από το αλκοόλ και από την απεξάρτηση από τα άλλα, χρωστάνε τα κέρατά τους σε δάνεια και λοιπούς και γίνονται Δελαπατρίδηδες είτε για να γλιτώσουν τις διώξεις, ή για να βγάλουν κανένα έξτρα σε κανένα μέσο μετά...
panahs7 (05-12-23)
Habemus Papam μου λεγανε
παρτο Παπαρ τους ελεγα εγω
Ενώ εμείς που γεννηθήκαμε στα 00ς ή στα 90ς είμαστε στα καλά μας; Έξω μια βόλτα να βγεις οι περισσότεροι που είναι για δέσιμο είναι κάτω από 30.
Γεια σου Σταυρακα , τι κανεις?
flessanto (07-12-23), Nikolaos_Kokkinos (05-12-23)
Bookmarks