Ειναι μη πιασω την τσαπα για ανασκαφη εγω, τα σογια του Μαθουσαλα θα σου βγαλω σε λιγο
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (21-11-23)
Και όμως για τον Σάκη το έγραψε, αλλά δεν είπε μάρκα. Για τον Νίκο δεν θα έγραφε σίγουρα για αμάξι, για τον Χάρη και να έγραφε, δύσκολα θα ίσχυε, αλλά σας το λέω τώρα, αρκετά από εκείνα που αναφέρθηκαν σε εκείνο το ποστ, ήταν πολύ παλιά. Αν και μπορώ να τον ρωτήσω, γιατί θεωρήθηκε σκόπιμο να αναφερθούν όλα αυτά, δεν βρίσκω κανένα νόημα να το κάνω. Και βασικά, έχω πολύ καιρό να του στείλω εγώ, γιατί τέτοιος μαλάκας είμαι και όταν του στείλω, στα ένα εκατομμύριο πράγματα που θα μπορούσαμε να πούμε, αυτό θα ήθελε άλλα τόσα για να πάρει σειρά...
Και με τον Σάκη, εγώ και ο Δημήτρης, είχαμε να μιλήσουμε πάρα πολύ καιρό, ακόμα και από τότε να τον μετρούσαμε, να φανταστείτε... και μπορείτε να φανταστείτε με ποιανού υπαιτιότητα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
estai (21-11-23)
Nikolaos_Kokkinos (21-11-23)
Ε, βγάζε την έξω και στέλνε την σε κάθε κατεύθυνση...
Σταύρο, σου έχω πει να έχεις μαζί σου μία κατάνα στο αμάξι japan ενδεχόμενο...
estai (22-11-23), Nikolaos_Kokkinos (22-11-23)
flessanto (25-11-23)
Σας έχει ειδοποιήσει η ΕΜΥ σχετικά: Θέλετε και ΓΚΡΑΜΜΥ;;;
![]()
Στο ψηλότερο, ή σε αυτό που έχει πιο χοντρή βάση;;;
Πεινάω και δεν συνηθίζω να γκρινιάζω σε κάτι τέτοια...
Θα σου πω κατι να σου φτιαξει η διαθεση τρωω 2 μερες νουντλς κ κατι αγνωστου προελευσεως μαλακιες -γτ δεν υπαρχει κατι αλλο εδω - , σημερα με πηγε πλυντηριο και δεν ξανα ακουμπησα τπτ, πειναω απο τη δευτερα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
voskos_7 (22-11-23)
Εγώ κάτι ολίγα από φασολάδα της Παρασκευής είχα, αλλά τί να κλάσει;
Επιστρέψτε στο θέμα, αλλά ήρεμα... Μεταξύ σας, ήρεμα...
Ενταξει, ετσι κ αλλιως εγω ειναι αδυνατον να τσακωθω εδω, αφου δεν ξερω την τυφλα μου χοχοχοχ, Σικμα φυγε, Αγγελοπουλοι ειστε καβουριαρηδες, welcome Takis Lemonis, Εστελλα Νουρ σε αγαπαμε , Ζητω η τρελα
Ακόμα και αυτήν, εγώ σας την ξετρύπωσα: Αναρωτιέμαι τί στο διάλο βλέπετε στο μπάσκετ...
Nikolaos_Kokkinos (22-11-23)
Μην τσακώνεστε ρε.
Bookmarks