ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-09-23)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εν τω μεταξύ, εδώ περισσότερους ζωγράφους έχουμε...
Από κιθαρίστες στα 11 χρόνια που γράφω, δύο είχαμε.
drizzt (16-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-09-23)
ΕΛΛΑΔΑ 3.0 Καλώς τα παιδιά, καλώς τα
flessanto (17-09-23)
Δολοφόνοι
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παραγγέλθηκε εισαγγελική έρευνα όμως. Θα τους δείξουν αυτοί, θα δούνε τί θα πάθουνε...
flessanto (17-09-23)
Για να μη λέμε μόνο τα αρνητικά, τα νερά "Δίρφυς" και "Διός" είναι οι εταιρίες που έχουν μοιράσει πολλά φορτηγά δωρεάν μέχρι στιγμής, αν θέλει κάποιος να τους προτιμήσει.
Το ξέρεις σίγουρα αυτό, ή το διάβασες από πουθενά και τους κάνουμε τσάμπα διαφήμιση;;;
εΙΝΑΙ Ωραια νερα αυτα? δεν τα εχω δοκιμασει για να παω να δω
edit: Το Διος εχει πιο ομορφο μπουκαλι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αν ξεχωρίζεις τις γεύσεις από το νερό, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι πολύ λογικό να ρωτάς τις απόψεις άλλων, κυρίως επειδή δύσκολα θα συνεννοηθείς για τον τρόπο της αξιολόγησης...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (18-09-23)
Να την κάνουμε λίγο κβαντική τη συζήτηση: Για εμένα τα πλέον γνωστά άγευστα νερά είναι το Λουτράκι της ΗΒΗ και το Κορπή. Το Ιόλη, ας πούμε, ήταν πολύ μεταλλικό, σε βαθμό που θυμίζει λίγο σουρωτή. Εκεί που υπάρχει το πρόβλημα είναι το τί θεωρείς εσύ άγευστο, ώστε να συμπίπτουμε.
drizzt (18-09-23)
Ρε παναγη ασχετο, εχεις πετυχει ποτε το Μπεο στους δρομους εκει να τα πειτε ? ετσι σε ασχετη φαση οχι τωρα.
panahs7 (18-09-23)
Bookmarks