"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
> Αρχικός τίτλος clickbait: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Μιχαλάκης της τάδε σειράς.
> Πατάς, σε πάει σε μια random σελίδα των 00s, ίσα ίσα να σου βάλει το tracking cookie.
> Διαβάζεις: Ο Μιχαλάκης που αγαπήθηκε στην τάδε σειρά... μπλα μπλα... "Δείτε το πλήρες άρθρο στο τάδε site"
> Πατάς, σε πάει στο τάδε site και σκάει μήνυμα "Για να δείτε το περιεχόμενο απενεργοποιήστε το adblock".
> Το κλείνεις, κάνεις refresh. Πετάγονται 3 παράθυρα "πώς να μεγαλώσετε το πέος σας", "Καυτές μαμάδες στην πόρτα σας", "ΣΟΚ! Άρεσε στον jonk μεταγραφή".
> Τα κλείνεις βρίζοντας, ξαναβλέπεις το ίδιο κείμενο "Ο Μιχαλάκης που αγαπήθηκε... μπλα μπλα" και από κάτω βίντεο "δείτε πώς είναι τώρα".
> Πατάς να παίξει το βίντεο, unskippable ad για 2 λεπτά. Περιμένεις, τι να κάνεις, τον έφαγες τον γάιδαρο. Τελειώνει η διαφήμιση, σκάει "playback error, please refresh" λόγω μεγάλης αναμονής για να φορτώσει το κανονικό βίντεο.
> Κάνεις refresh, ξανά λούπα, διαφήμιση 2λεπτη που δεν μπορείς να παραλείψεις. Σπας ότι βρεις από τα νεύρα σου και σκέφτεσαι ότι δεν ήθελες πραγματικά να δεις πώς είναι ο Μιχαλάκης σήμερα. Βασικά δεν ξέρεις καν ποιος είναι ο Μιχαλάκης.
Και κάπως έτσι καταλαβαίνει κανείς γιατί ο jonk μπαίνει κάθε μέρα με νεύρα.
Γιατί να θες να δεις το μικρό από τους Λατρεμένους Γείτονες;
panahs7 (17-07-23)
voskos_7 (17-07-23)
Τι ξενερα είναι αυτή σήμερα.. τι στεναχώρια.. στον Κουβαρά με είχαν προσλάβει πέρσι.
flessanto (18-07-23), Nikolaos_Kokkinos (17-07-23)
" Τον ξεπαρθενευε απο 15 ετων,, τραβεστι καλογρια ξεσπαει κ τα μαρτυραει ολα "Ο Χαρυ Κειν τον εχει μικρο"
Το Επιτελειο του Κουλη τρεχει να καλυψει το σκανδαλο
Η "Αδερφη" του Υπ.Εξ τεκνατζου αφεντρα σε παρτυ ακολασιας με Μαγκουαιρ , παρων στενος συνεργατης του Αλεξη"
Αυτα ειναι τα σωστα τα εξωφυλλα Μακελιου
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
voskos_7 (17-07-23)
Κόκκινε δε σε κάλεσαν εσένα στις φωτιές;
Για να εξαφανίστηκε πάλι...
Έχουν καεί σπίτια στο Λουτράκι
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κόκκινε, πες μας νέα από το πύρινο μέτωπο. Τι πήγε στραβά?? Συμμετέχεις????
Στραβά θα πήγαινε αν δεν έπαιρνε έκταση το φαινόμενο. Από την στιγμή που έχουμε μαζικές απώλειες, όλα πήγανε όπως έπρεπε, για τα μέσα και το σχέδιο που υπήρξε...
Μάγκες πέρασα πριν λίγο δίπλα από τις φωτιές ανεβαίνοντας Αθήνα, μιλάμε για τρομακτικό θέαμα.
Μακάρι να ηρεμήσουν σήμερα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (19-07-23)
Εμένα γιατί δεν μου απαντάει ο Κόκκινος;; Τι του έκανα;
Ξέρεις πολύ καλά - μη βλέπεις που έκανα τα στραβά μάτια όταν διάβασα όλα αυτά τα αίσχη που του γράφατε...
Τόση πολλή, που έγινε επίρρημα...
Από την πολλή προσπάθεια να σε κρατάω εντός θέματος σε όλα τα υπόλοιπα σημεία συζήτησης, εκτός από αυτό, στο οποίο δείχνεις αξιόλογη στοχοπροσήλωση, είχα ξεχάσει αυτή σου την αδυναμία...
Nikolaos_Kokkinos (19-07-23)
Bookmarks