Nikolaos_Kokkinos (07-10-22)
Θα ήμασταν το πρώτο φόρουμ που θα έτρωγε μήνυση από καντίνα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (07-10-22)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ευτυχώς υπάρχει και ένας παιχταρας που δεν έστησε κωλο στο φασίστα:
“Στη Βραζιλία υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις σαν του Τζορτζ Φλόιντ ενώ έχουμε και τις διώξεις των ομοφυλόφιλων. Γι’αυτό είμαι τόσο εξοργισμένος με όσους στηρίζουν τον Μπολσονάρο. Πρέπει να επενδύσουμε στην εκπαίδευση αλλά χρειαζόμαστε και αξιοπρέπεια”
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Το πρόβλημα της Λατινικής Αμερικής είναι ότι ζουν με ψευδαισθήσεις, νομίζουν ότι τα προβλήματα τους θα λυθούν με κάποιο μαγικό τρόπο. Έτσι πέφτουν θύματα λαϊκιστών συνεχώς και από την απελπισια τους ταλαντεύονται από το ένα πολιτικό άκρο στο άλλο
Ενώ εμείς στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και σοβαρό κράτος.
Γι'αυτό είναι τελείως άτοπο να τα βάζουμε με τον καθε Τσαρτα. Λες και έχουμε στην κατοχη μας πιστοποιητικό φρονηματων για κάθε ποδοσφαιριστη εκεί εξω. Μόνο τι μπάλα παίζουν, γνωρίζουμε.
Έτυχε ο Τσαρτας να είναι αρκετά βλακας για να θεωρεί μαγκιά την δημοσιοποιηση αυτών των απόψεων.
Τα ίδια με τον Οζιλ στη Γερμανια κλπ
flessanto (27-10-22)
panahs7 (24-10-22)
νομίζω ότι οι δυο τους έχουν ένα μεγάλο οικονομικό πάρε δώσε με το κρατικό ταμείο, βεβαίως βεβαίως...
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (24-10-22)
chainsaw (25-10-22)
Δημοκρατία σε επίπεδο διοίκησης και εν γένει πολιτικού βίου, δεν έχουμε.
Δικτατορία που θα ευχόντουσαν ορισμένοι να έχουμε στο επίπεδο των ατομικών ελευθεριών, ώστε να ζούνε το όνειρο του κοινωνικού αγωνιστή, ούτε.
Ίσως και εξαιτίας του δεύτερου, μεταξύ των άλλων, να ισχύει το πρώτο, το οποίο φυσικά ανατροφοδοτεί το δεύτερο και πάει λέγοντας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 25-10-22 στις 10:34
Καλή μπίζνα, δανείστηκε 4,5 εκατομμύρια για να αγοράσει δάνεια 63 εκατομμυρίων από την ίδια την τράπεζα που της οφείλονται τα ποσά.
Δεν έχω δει σε καμία πόλη εκλεγμένους που να μην έχουν τον αέρα του απατεώνα. Ο Έλληνας αν δεν είσαι λαμόγιο δεν σε ψηφίζει γιατί και ο ίδιος νιώθει απατεώνας και πιστεύει πως ο μόνος τρόπος να αρπάξει κι αυτός την ευκαιρία του είναι να διαιωνιστεί η στρεβλότητα.
flessanto (27-10-22)
αθωος αυτος που τραβηξε σουτια στο γατακι ενω πηγε υπουλα να το ταΐσει και καλα.Ευτυχως παρεμβεί εισαγγελέας.Μονο μην χρωστας κανα ευρω σε καμια εφορια ή τραπεζα, αμα βιαζεις βασανιζεις ζωα,παιδια κτλ ειναι ολα μια χαρα.Αν συνεχιστει αυτη η ''δικαιοσύνη'' δεν το θεωρω απιθανο να γεμισουμε με vigilantes κλιντ ιστγουντ.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
flessanto (27-10-22)
Ο Παρασκεύοπουλος φταίει...
Δεν είναι μόνο τι ψηφίζει ο κόσμος. Είναι όλο το σύστημα στημένο.
Μην ξεχνάς ότι για να μπεις στο ψηφοδέλτιο πρέπει να το αποφασίσει το κόμμα.
Αν δεν σε κρατάνε από κάπου δεν σε αφήνουν να εκλεγείς.
Το 2010 ειπώθηκαν πολλές αλήθειες. Η μεγαλύτερη από όλες ήταν η "δεν διαβάσαμε τα μνημόνια πριν τα υπογράψαμε". Κανείς δεν σκέφτηκε γιατί όμως δεν τα διάβασε κανείς. Όλοι νόμιζαν ότι απλά οι βουλευτές είναι ανίκανοι, ή κομματοσκυλα ή αδιάφοροι. Η πραγματικότητα είναι ότι με τη δίωξη του Τσοχατζοπουλου δωθηκε το μήνυμα ότι όποιος πει όχι θα πεθάνει στη φυλακή.
Κάποιοι λένε ότι η εξουσία σε διαφθείρει. Ισχύει, όμως το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι αν δεν είσαι διεφθαρμενος δεν θα σε αφήσουν να πάρεις καμία εξουσία.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nikolaos_Kokkinos (27-10-22), pirateeeeeee (27-10-22), Protassov (29-10-22), voskos_7 (27-10-22)
Στους μεν, έχουν πέσει από τα σύννεφα και θεωρούν απαράδεκτη μία δραστηριότητα που, μέσες - άκρες, κάνει και ο Σιούφας για περισσότερο καιρό.
Στους δε, έχουμε απορίες για το πώς μπορεί κάποιος να εκμεταλλεύεται νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε το 2017, μάλλον από τους Ανουνάκι.
Και στη μέση εμείς, να νιώθουμε και λίγο υποχρεωμένοι ότι πρέπει να πάρουμε το μέρος ενός από τους δύο...
flessanto (27-10-22)
Bookmarks