Φουντ φορ θόουτ έδωσα με το ποστ για τον πανζουρλισμό που επικρατεί με τον κορονοιό, ο οποίος κατά τη γνώμη μου δεν δικαιολογείται βάσει αριθμών. Πριν δυο χρόνια αν έλεγες για μια πανδημία που θα έρθει και θα σκότωσει περίπου όσους σκοτώνει και το τσιγάρο κάθε χρόνο παγκοσμίως αν είναι σωστά τα νούμερα που επικαλούμαι, κανείς δε θα περίμενε πως θα πάει σε λοκ ντάουν όλος ο πλανήτης. Δεν είναι και πανώλη για να κινδυνεύει με αφανισμό η ανθρωπότητα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-08-21)
Eκλαπσε ο ελλην Ιακωβιδης και δεν ξερω πως να το διαχειριστώ,νιωθω ενα φουσκωμα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Και επίσης μία και μιλάμε για νούμερα και καταστροφές, τη ζημία που κάνει η ζάχαρη δε τη φτάνει κανένα άλλο, αλλά και εκεί έχουν πέσει πολλά φράγκα και η μαχόμενη επιστημονική κοινότητα κάνει το κουνέλι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Απαγορευονται οι ανεμβολιαστοι, το καπνισμα, η ζαχαρη, το κοκκινο κρεας και το αλκοολ σε κλειστους χωρους.
Μην τους δίνεις ιδέες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο ιός έχει κάνει τον κύκλο του. Πρέπει να το έχει περάσει η μισή Ελλάδα, ίσως και παραπάνω. Δε νομίζω πως τα λοκ ντάουν βοήθησαν, αντιθέτως έχω γνωστή φαρμακοποιό που έκανε χρυσές δουλειές με τα ψυχοφάρμακα κι αυτό είναι τραγικό. Εγώ προσωπικά πήρα 20 κιλά από πρόπερσι και ανέβασα χοληστερίνη . Το να υπήρχαν πιο στοχευμένα μέτρα για αυτούς που πραγματικά κινδυνεύουν θα μου φαινόταν πιο σωστό.
pirateeeeeee (02-08-21)
drizzt (02-08-21)
estai (02-08-21)
τελικά η ζωή του μοναχού είναι η καλύτερη...
η συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων ουσιαστικά ντοπάρονται για να αντέξουν την γαλέρα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (02-08-21)
Θεωρητικά ναι, οι περισσότεροι ιοί δεν θέλουν να σκοτώνουν τον ξενιστή τους γιατί θα πεθάνουν κι αυτοί, οπότε από ένα σημείο και μετά προσαρμόζονται, ώστε να γίνουν περισσότερο μεταδοτικοί και λιγότερο θανατηφόροι. Σίγουρα υπήρχαν δεκάδες καλύτεροι τρόποι αντιμετώπισης, απλά τους έπιασε όλους στην ντάγκλα και απροετοίμαστους και η μόνη αντίδραση ήταν σπασμωδικές κινήσεις. Αν όμως δεν υπήρχαν και περιορισμοί, η κατάσταση θα ήταν πολύ πιο δύσκολη.
Σχετικά με το τσιγάρο που λες, το αστείο είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό όσων είναι κατά του εμβολίου, καπνίζει. Και μάλιστα πολλοί από αυτούς καπνίζουν και μέσα στο σπίτι πάνω στα παιδιά τους και τα έχουν κάνει παθητικούς καπνιστές από μωρά. Τι να πεις...
Καλησπέρα. Η Τούνη έχασε πάνω από 10000 followers.
Μέτρα στήριξης λέει της κυβέρνησης για τους πυρόπληκτους. Δεν θα πληρώσουν ΕΝΦΙΑ! Βιαστική απόφαση νομίζω, μια έκπτωση θα ήταν πιο λογική.
Παρ' όλα ταύτα, όλοι οι περιφερειάρχες, (με τον Πατούλη πρώτο, φυσικά) καλά θα είναι να κάνουν το δρομολόγιο της Δούρου και του Ψινάκη, προς τον Εισαγγελέα γιατί μπορεί ακόμα να μην έχουμε απώλειες σε ανθρώπινες ψυχές, αλλά δε βλέπω, όντες και προειδοποιημένοι, να έχει γίνει και καμία ενέργεια στα πλαίσια των καθηκόντων τους (καθαρισμός) για να προλάβουν οτιδήποτε.
Οφείλουμε να αναγνωρίζουμε ότι σε τέτοια φαινόμενα, δεν είναι ανάγκη να φταίει κάποιος αρμόδιος επειδή συνέβησαν σαν γεγονότα ( όπως δεν έφταιγε κανένας πρωθυπουργός, ή υπουργός για την γέννηση και την εξέλιξη της πυρκαγιάς του 2018 ), αλλά σίγουρα φταίει ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος όταν τα λεφτά του Υπουργείου Εσωτερικών τα αξιοποιούν σε οτιδήποτε άλλο, πλην των ουσιωδών καθηκόντων τους.
Η καθαριότητα δεν είναι παραχώρηση του αιρετού αξιωματούχου και ενώ συνήθως άπτεται θεμάτων δημόσια υγείας, δεν αποκλείεται σε πολλές περιπτώσεις να εγερθούν και ζητήματα ασφαλείας...
Κάποια στιγμή, θα πρέπει αυτά τα χόμπυ, με την ενασχόληση με τα κοινά των τοπικών κοινωνιών, να γίνουν ακριβά σπορ για τους υπερφιλόδοξους ανεύθυνους.
Λογικά, θα περιμένουν να τους συγχαρούμε επειδή δεν είχαμε απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Δε το έχουμε ακούσει ακόμη αλλά όλο και κανένας Άδωνις δε θα κρατηθεί να μας το ξεφουρνίσει...
ΥΓ: Για το ρόλο του γνήσιου Έλληνος τουρκόσπορου στο φαινόμενο, θα μιλήσουμε κάποια άλλη φορά, απλά αφήνω ως παρακαταθήκη ότι γνωρίζω πολύ καλά πώς ξεκίνησαν οι δύο από τις τρεις πυρκαγιές στην περιοχή μου (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλες οι περιπτώσεις μπορούν να αποδοθούν στα ίδια αίτια).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 06-03-22 στις 00:11
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Προς τον ποιον? Χαχαχαχα, με έκανες και γέλασα πρωινιάτικα βρε Νίκο μου!![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks