Και τί δε ρώταγες;
Βέβαια, έχω μία μικρή επιφύλαξη για τη σκοπιμότητα να κλείνεις βιβλιοπωλεία, χρωματοπωλεία, είδη υγιεινής και λοιπά συναφή με τα προλεχθέντα, αλλά δεν είναι και το μόνο σκεπτικό που δε καταλαβαίνω...
Μπραβο ρε παιδια. Και πριν λιγη ωρα ειχα κι εγω αυτη την απορια.
Μονο το ρεδ δι εν έι μπορουσε να μου τη λυσει.
Και τί δε ρώταγες;
Βέβαια, έχω μία μικρή επιφύλαξη για τη σκοπιμότητα να κλείνεις βιβλιοπωλεία, χρωματοπωλεία, είδη υγιεινής και λοιπά συναφή με τα προλεχθέντα, αλλά δεν είναι και το μόνο σκεπτικό που δε καταλαβαίνω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (16-11-20), giovanni#10 (16-11-20)
Συμμετέχω σε έρευνες επί πληρωμή και μόλις έσκασε μία λογικά με γραμμή απ' την κυβέρνηση, σχετικά με το lockdown, τους περιορισμούς κτλ. Στην ερώτηση "Πιστεύετε ότι το lockdown θα συνεχιστεί και την περίοδο των Χριστουγέννων;" οι διαθέσιμες απαντήσεις που έδινε ήταν οι εξής:
1) Πιστεύω ότι θα συνεχιστεί και την περίοδο των Χριστουγέννων
2) Πιστεύω ότι δεν θα συνεχιστεί, αλλά θα παραμείνουν τα περιοριστικά μέτρα (απαγόρευση συγκεντρώσεων ή κυκλοφορίας μετά τις 21:00 κτλ)
3) Δεν ξέρω
Απάντηση για το αν πιστεύουμε ότι δεν θα συνεχιστεί καθόλου, πουθενά όπως βλέπετε. Το πιάσατε το υπονοούμενο φαντάζομαι. Επίσης, όλες οι υπόλοιπες ερωτήσεις ήταν γύρω από τα συναισθήματα που θα μου δημιουργήσει ενδεχόμενη παράταση του lockdown, αν θα τηρήσω τα μέτρα εγώ ο ίδιος ακόμη κι αν διαφωνώ, αν πιστεύω ότι θα τα τηρήσουν οι γύρω μου κτλ. Συμπέρασμα: Δοκιμάζουν τα νερά για το τι να επιλέξουν, lockdown ή περιοριστικά μέτρα, μην περιμένετε κάτι άλλο.
chainsaw (17-11-20), drizzt (17-11-20), Gtakis (17-11-20), pirateeeeeee (17-11-20)
Γιατί, υπήρχε κανείς που πίστευε ότι το lockdown που θα λήξει κάπου μέσα στο Δεκέμβριο, θα είναι το τελευταίο;;;
Για μέτρα, δε το συζητάω - θα έχουμε για κανένα ενάμιση χρόνο...
Αυτό κατάλαβες εσύ ρε θείο; Μου στέλνουν έρευνες διαφόρων θεμάτων και πληρώνομαι ένα μικρό ποσό επειδή τις απαντώ. Αν είσαι ειλικρινής στις απαντήσεις και δεν δίνεις ότι να 'ναι, γιατί έχουν αλγόριθμο που σε βάθος χρόνου θα σε πάρει χαμπάρι, ανεβάζεις την αξιοπιστία σου και σου έρχονται συνεχώς έρευνες, με τις οποίες βγαίνει ένα εξτραδάκι μεροκάματο. Αν θέλει κάποιος πρόσκληση ας μου στείλει με pm το email του, είναι μπόλικα τα sites.
Χαρά στο κουράγιο σου - δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται.
Ρε Σταύρο: Όχι και τηλεφωνητής - ο Πάνος είναι αυτός που ξετρυπώνει όσους αλλάζουν τηλέφωνα και δίνει στις εισπρακτικές τα καινούργια...
Πάει καιρός (5 χρόνια, ΑΝ θυμάμαι) που είχα βοηθήσει φίλη να το ξεκινήσει, αλλά δεν άντεξα να συνεχίσω: Μάλλον τα κάνανε πιο μικρά από τότε...
Στην αρχή μόνο μόλις γραφτείς, παίρνει αρκετή ώρα μέχρι να στήσεις το προφίλ σου, με τις προτιμήσεις σου κτλ βάση των οποίων θα σου έρχονται οι ανάλογες έρευνες. Μήπως λες αυτή τη διαδικασία; Ήταν λίγο μανίκι όντως, ειδικά για 6-7 sites που γράφτηκα εγώ. Απλά αυτό θα το κάνεις 1 φορά και μετά απλά θα λαμβάνεις στο mail τα links για την παραπάνω διαδικασία που περιέγραψα.
Πού να θυμάμαι; Για εμένα και η 3ετία πλέον είναι βουτιά στην προϊστορία...
giovanni#10 (17-11-20)
@panahs7; Στειλε λινκ, μπας και βγαλουμε κανα ψιλο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Για ποσο ψηλα μιλαμε; Κι εγω θελω αμα ειναι.
Οι σκλάβοι, στη γαλέρα, είναι προνομιούχοι...
panahs7 (17-11-20)
Παίζει.
Τα 2 καλύτερα που ξεχωρίζουν, δίνουν 25$ κάθε 2-3 μήνες το ένα και 5€ κάθε μήνα περίπου το άλλο, ανάλογα και την αξιοπιστία που χτίζεις σε βάθος χρόνου και τη συχνότητα των ερευνών που παίρνεις. Στην αρχή δηλαδή θα είναι λίγες, εγώ τώρα μετά από 3-4 χρόνια που το κάνω δεν προλαβαίνω να τις κάνω όλες, μαζεύονται καμιά 20αριά στο mail και όταν τις κοιτάω όταν έχω χρόνο, οι μισές και παραπάνω έχουν λήξει/γεμίσει και τρώω άκυρο. Η ανταμοιβή για κάθε έρευνα κυμαίνεται από €0.50 μέχρι €1,50.
Σε email μ' αφήνουν μόνο να στείλω πρόσκληση, δεν σου δίνουν προσωπικό link για κάποιο λόγο. Οπότε αν ακόμα θέλεις, στείλε το mail σου με pm.
giovanni#10 (17-11-20)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Eννοώ, ότι ως σκλάβος σε γαλέρα, είναι προνομιούχος![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Το κατάλαβα: Απλά, λέω ότι θέλει να ψηθεί λίγο ακόμα για να αξίζει αυτή τη θέση στο καράβι.
Έτσι όπως την πάτησε, ούτε τρόφιμος του ΠΙΚΠΑ την πρώτη του μέρα έξω.
differance (17-11-20)
Bookmarks