Πουλο ο Πετρουνιιας στο παγκόσμιο της φρανκφουρτης. Ήρθε τέταρτος κ δεν πήρες την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (12-10-19)
differance (13-10-19)
Από 11-μηνη απουσία προέρχονταν, έπειτα από σοβαρότατη επέμβαση στον ώμο. Και μόνο το γεγονός ότι επανήλθε τόσο γρήγορα σε αυτό το επίπεδο είναι άθλος.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (15-10-19)
Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ο Ερντογάν την έχει δει σουλτάνος γαμώ το σπίτι του.
Άκου δηλώσεις ο άλλος ο Τρόμπας ο αμερικάνος. ''Μου αρέσουν οι Κούρδοι αλλά δε μας βοήθησαν στην Νορμανδία.''
Οι Ευρωπέοι προειδοποιούν με κυρώσεις. -Νομίζω χεστήκανε οι Τούρκοι τώρα. Οι Ευρωπέοι που το μόνο που τους νοιάζει είναι να μη λερώσουν την χώρα τους με μετανάστες. Ψεύτικη ευημερία ακροδεξιών σκουπιδιών που το μόνο που τους νοιάζει είναι οι τραπεζικές αξίες και όχι οι άνθρωπινες.
Το κακό είναι πως παίρνουν πολεμικές εμπειρίες αυτοί οι ημίτρελοι και αν δεν αλλάξει κάτι θα μας πάρει κι εμάς η μπάλα κάποτε.
celticfrost (14-10-19), drizzt (16-10-19), pirateeeeeee (14-10-19), sk12072 (14-10-19)
τα λεει χρονια παντως το ΚΚΕ για την ευρωπη τους και τη φυγη απο αυτην.θα δεις που σε μερικα χρονια θα παρακαλαμε να φυγουμε.
ειχε την ευκαιρια ο παπανδρεου με τον τσιπρα να το κανουν πραξη και ταυτοχρονα να γαμησουν ολες τις ευρωπαικες τραπεζες αλλα
τελικα αποδειχτηκαν κοτες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
drizzt (14-10-19)
Όταν μπήκαν στην ηλίθια ένωση τους ένας σκοπός ήταν μας προστατέψουν από τους Τούρκους. Εδώ γελάμε. Η οικονομία επίσης δεν απελευθερώθηκε ποτέ, αντιθέτως απ'ότι φαίνεται συρρικνώνεται με τα χρόνια.
Το ότι ξαφνικά κατάλαβαν πως υπερδανειζόμασταν εγώ δε το βλέπω και τόσο αθώο.
Έχω την αίσθηση πως η ιστορία θα γράψει πως ήταν μεγάλο λάθος να μπούμε σ'αυτόν τον συνεταιρισμό που σκοπό έχει την ηθική και οικονομική κατάπτωση των κρατών.
Όλοι αυτοί που κλαίγαν με το δημοψήφισμα είτε είναι κρατικοδίαιτα σκουπίδια που ρουφάν σα τις βδέλλες το αίμα όλων μας ζώντας παρασιτικά είτε η κυρά Νίτσα που φοβάται μη κόψουν τη σύνταξη του πρώην δυ-τη άντρα της.
Ξέχασα.. και οι ξενοδόχοι με τα εσπα.
Δε ξέρω...Μας έχουν βάλει στο μυαλό τη προπαγάνδα τους πως δεν υπάρχει ζωή μετά την εε. Απορώ πως τα φέρνουν βόλτα τόσα κράτη σε όλο τον κόσμο που δεν μπορούν να μπουν σε αυτόν τον παράδεισο.
Μόνο λόγους κι εκθέσεις ιδεών αλά παιδιά των λουλουδιών ξέρουν να βγάζουν οι γελοίοι αχυράνθρωποι που έχουν τοποθετήσει οι διευθυντές των τραπεζών για να κάνουν σταντ απ κόμεντι στην και καλά πολιτική σκηνή αυτού του τσίρκου.
sk12072 (14-10-19)
differance (14-10-19), drizzt (14-10-19), pirateeeeeee (15-10-19)
αν θέλεις ειρήνη πρέπει να προετοιμάζεσαι για πόλεμο
δεν πρέπει να ασχολούμαστε μόνο όταν φτάνει ο κόμπος στο χτένι
η όλη η φάση μου θυμίζει τους προπονητές. φύγε εσύ έλα εσύ. δηλαδή το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι περιμένουμε τον πολιτικό μεσσία να μας σώσει. Δεν υπολογίζουμε το κόστος.
με την εε έχουμε κάποιο μπόνους. το θέμα είναι ότι δεν φταίει το σύστημα αλλά εμείς. και έξω να είμασταν πάλι μαλακίες θα γινόντουσαν από τους αρχόντους και ίσως και ακόμη παραπάνω.
η στρατηγική της τουρκίας ήταν ότι σε όποιον οργανισμό θα μπαίνουμε και αυτή θα μπαίνει από πίσω για να μας κάνει κόμπλες. Στην μόνη που δεν χώθηκε ήταν η εε και πολλοί είναι που τραβάνε τα μαλλιά τους που ασχολούνται με την χάραξη της στρατηγική τους. Φυσικά η ΕΕ έχει πολλά θέματα που πρέπει να διορθωθούν αλλά εσύ δεν χάνεις καμία ευκαιρία διαμέσου της να υποστηρίξεις τα συμφέροντα σου. Παρολ αυτά κανείς δεν θυμάται ότι ο Μαρτινς μας έβαλε με τα τσαρούχια στους ομίλους σήμερα...
*ακούγονται φήμες ότι ο Ερντογάν εκβιάζει τον Τραμπ σχετικά με κάτι συναλλαγές λαθρεμπορίου με τον χρυσό του Ιραν
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
η τούρκικη πρεσβεία οργανώνει και πληρώνει την αποστολή μεγάλου ελληνικού καναλιού στην μέση ανατολή για να προωθεί τις θέσεις της
φανταστείτε τι θα γίνει σε περίπτωση επεισοδίου με την χώρα μας. κατα τ' άλλα "δεξιοί" & πατριώτες
flessanto (16-10-19)
Δεξιός δε σημαίνει πως είσαι πατριώτης αλλά παρτάκιας.
Όσον αφορά τον σκαι και ποιον υποστηρίζει φανατικά είναι ένα στοιχείο που πρέπει να μας προβληματίσει.
Υ.Γ.Ο Ρώσος πρέσβης είπε πως μπορεί να έχουμε την ίδια τύχη με τους Κούρδους λόγω Αμερικάνων. Δεν έχει άδικο.
flessanto (16-10-19)
δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποιος αν και μπορεί να μην είναι μόνο ένα
σε τι διαφέρουν από τους Ρώσους και την ΕΕ?
ΥΓ. και μιας που μου δίνεται η ευκαιρία: Κατάρ, Πακιστάν (η δεύτερη μεγαλύτερη μειονότητα στο ελλαδιστάν), Αζερμπαιτζάν, και Χαμάς (Παλαιστίνη) είναι υπέρ της τούρκικης επίθεσης
Νομίζω πως πρέπει να πάει κι εκείνος ο λεβεντομαλάκας ο παρουσιαστής από σερβάιβορ να το κάνει πιο ινδεμιξ.
flessanto (16-10-19), pirateeeeeee (16-10-19)
flessanto (16-10-19)
BrazHlias (16-10-19)
Bookmarks