Rena (02-10-19)
Rena (02-10-19)
Και η νοβα εχει κανει τρομερη προσφορα, αλλά έχω ήδη ote, οπότε ήταν πιο εύκολο να βάλω cosmote tv και εστω να βλέω τους ευρωπαικους αγωνες του θρυλου.
Παντως έφερα γρουσουζια. Θα ανοιξω και εναν αγωνα καποια στιγμη, πχ με μπαγερν, να δουμε πόσα θα φτασει το κοντερ.
drizzt (02-10-19)
Εξαρτάται από το εάν θα ανοίξεις τον φετινό αγώνα ή τον προπέρσινο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
celticfrost (02-10-19), Rena (02-10-19), ttg_red (02-10-19)
Γιατί δε χρειάζεται;
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
drizzt (02-10-19)
differance (02-10-19), Rena (02-10-19)
Εξαρτάται από την προσφορά που έχεις αλλά για τα χάλια μας συμφωνώ, χα χα χα!
Δεν ηξερα για το season pass της ευρωλιγκα. Το βρηκα στα 40 ευρω το ετησιο. Περιλαμβανει ολους τους αγωνες??
40; Είχα την αίσθηση πως έκανε κανένα 90άρι.
Εκτός και αν είναι αυτό που είναι για όλους τους αγώνες -μέχρι τα playoff.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Rena (04-10-19)
Καμιά προσφορά του 2010 θα βρήκε η Ρένα - ως συνήθως
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Oντως 90 ειναι. 40 ειναι το eurocup.![]()
ttg_red (04-10-19)
Κλείστη γιατί του χρόνου εκεί θα παίζουμε – αν παίζουμε Ευρώπη
Παίζει και να μπλέξαμε τους υποβιβασμούς, γιατί τέτοια ομάδα, να την εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα, θέλει μεγάλο θράσος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
(Reuters) - The Turkish military, together with the Free Syrian Army, will cross the Syrian border “shortly”, President Tayyip Erdogan’s communications director said early on Wednesday, as Ankara starts a military incursion in the region.
Τρίτη εισβολή στην Συρία για να επιτεθούν στους Κούρδους που ήταν η ραχοκοκκαλιά εναντίων του ISIS και να τους εκκαθαρίσουν από τις περιοχές τους. Τεράστιο θέμα με τις 22 περιοχές όπου κρατούνται σε φυλακές μαχητές του ISIS. Απαράδεκτος Τραμπ που έχει γίνει π$%^%!κι του Ερντογάν και ανύπαρκτη Ευρώπη.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (09-10-19)
Ο Κούλης πως θα αντιδράσει?
το τελευταίο είναι έγκλημα για την αμερικάνικη εξωτερική πολιτική. Θα βγουν αναξιόπιστοι όσο δεν πάει άλλο αφού θα τους παρατήσουν στην μέση της μάχης... Ηδη βράζουν πολλοί στην αμερική. Δεν ξέρω του πέταξαν καμιά γκόμενα αυτού του τραμπ και τον εκβιάζουν?
φύλλο πρόσκλησης για να παρουσιασθεί εντός 48 ωρών εφόσον δοθεί εντολή στην μονάδα της Μαγνησίας, δηλαδή στην στρατιά του Αιγαίου
ΥΓ. το λάιβ λινκ για το ματς για να ξέρετε τι θα αντιμετωπίσετε αργότερα [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Έψαξα λιγάκι να βρω πόσος είναι συνολικα ο αριθμός των μεταναστών-προσφυγων που έχουν εισέλθει στη χώρα την τελευταία τριετία. Ανεξάρτητα του τι έχει γίνει στη συνέχεια με τις αιτήσεις ασύλου. Βρήκα ότι είναι γύρω στα 50 χιλιάρικα. Μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει; Πολύ μικρός αριθμός μου φαίνεται σχετικα
Υπάρχουν βέβαια πολλοί που δεν βρέθηκαν από τις αρχές, είχαν λεφτά και κινήθηκαν αυτονομα προς την κεντρική Ευρώπη, όπου δήλωσαν πρόσφυγες. Έχω ακούσει εδώ στη Γερμανία αρκετές τέτοιες περιπτώσεις.
Bookmarks