BrazHlias (13-04-19), estai (16-04-19), pirateeeeeee (13-04-19)
Αυτός είναι και ο σκοπός παρόμοιων δημοσιεύσεων: Όχι να τους πιστέψουν οι ηλίθιοι, που έτσι κι αλλιώς, καταλαβαίνουν και συγκρατούν μόνο τον τίτλο και από το περιεχόμενο θυμούνται μόνο τις διαφημίσεις, αλλά για να σπύρουν την αμφιβολία σε όσους λειτουργεί κάτι ακόμα μέσα στο κεφάλι τους και με τη βοήθεια ορισμένων τυχαίων, πιθανώς και άσχετων γεγονότων, σιγά - σιγά, να αρχίσουν θυμούνται και να πιστεύουν κάποια από όλες αυτές τις μαλακίες - που δεν είναι ακριβώς "μαλακίες", καθώς η διάδοση παρόμοιων δημοσιεύσεων εμπίπτει στις διατάξεις του ποινικού κώδικα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (13-04-19), estai (16-04-19), pirateeeeeee (13-04-19)
differance (15-04-19), drizzt (15-04-19), pirateeeeeee (15-04-19), ttg_red (17-04-19), voskos_7 (16-04-19)
Δεν υπάρχουν λόγια, τρελάθηκα με την είδηση. Θλίψη τεράστια. Σχεδόν κλάμματα.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
differance (15-04-19), voskos_7 (16-04-19)
Tι να πεις? Φοβερό! Κρίμα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Βλέπω tv5 κι αλλο ενα γαλλικό κανάλι. Σε καμία ωρα θα ξέρουν αν θα έχει καταστραφεί ολοσχερώς....
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ευτυχώς η φωτιά κατευνάστηκε και οι δυο πύργοι ειναι ασφαλείς.
differance (16-04-19)
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη θλίψη από το να παρατηρεί κανείς ότι υπάρχουν άτομα που χαίρονται για τη συγκεκριμένη καταστροφή: Πόση μικρότητα και πόση ανικανότητα μπορεί να κρύβεται σε μία ψυχή ανίκανη να προσφέρει έστω και τη σιωπή της μπροστά σε κάτι τέτοιο;;;
differance (16-04-19)
Xώρια το ρεσιτάλ "δημοσιογραφίας", όπου κάθε πικραμένος έβγαινε και έλεγε ό,τι του κατέβαινε στην κεφάλα μόνο και μόνο για τη δημοσιότητα και μερικά clicks.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κατάρρευση του... καμπαναριού του ναού![]()
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Eγώ βλέπω ότι και τα 2 καμπαναριά είναι σώα και αβλαβή:
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
pirateeeeeee (16-04-19)
Ε ρε πούστη μου.
Κόπηκε το παουεροφλοβ.
Άντε γαμήδια όλοι σας.
voskos_7 (16-04-19)
Κριμα που καταστραφηκε εστω και στο ελαχιστο ο καθεδρικος ναος, αλλα δεν ηρθε δα και το τελος του κοσμου. Εκαντονταδες ναοι εχουν καταστραφει ειτε λογω ατυχηματος, ειτε λογω βομβαρδισμων και εχουν αναστηλωθει στα προτυπα των αυθεντικων.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chainsaw : 16-04-19 στις 18:09
Το δανείζομαι!
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
celticfrost (16-04-19)
Να το φέρεις όμως πίσω γρήγορα ναι;!![]()
There is a Dude in town
chainsaw (16-04-19)
κριμα πραγματικα για την καταστροφη του ναου..
κατα τα αλλα μαζευτηκαν ηδη 300 εκ.ευρω!!!!!!!! απο πλουσιους επιχειρηματιες για την αναστηλωση του ναου.
τα λεφτα αυτα καθονταν στις τραπεζες δηλαδη τοσο καιρο...και τα δινουν τωρα για τον ναο...δηλαδη ο Θεος προτιμαει
να φτιαξεις ενα ναο με τοσα λεφτα απο το να ταισεις τους συνανθρωπους μας;και δεν λεω να δινανε 300 εκ...
αλλα ρε φιλε δωσε 10εκ να υποχωρησει λιγο η πεινα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
celticfrost (16-04-19), The Dude (16-04-19), thelastbaron (17-04-19)
flessanto (21-04-19), pirateeeeeee (16-04-19)
Σωστός, τεχνικά, αλλά το ζήτημα σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, όπως και της Παλμιρα, π.χ. που ήταν υλικά περισσότερο σημαντική, δεν είναι ότι δε θα ξαναγίνουν, ούτε ότι επειδή έπεσαν οι πέτρες, θα τελειώσει ο κόσμος: Είναι το ότι αυτό το χέρι που μπορεί να αντέξει στη συνείδησή του, την πρόκληση μίας τέτοιας καταστροφής, πίστεψέ με, είναι ικανό να προξενήσει οποιαδήποτε, σε οτιδήποτε, ακόμα και σε μεγαλύτερη και μαζικότερη κλίμακα...
Εξίσου και ακόμα περισσότερο άθλιοι, είναι όσοι αναζητούν και εφευρίσκουν ιδεολογικό υπόβαθρο να επιδοκιμάσουν τέτοιες ενέργειες, καθώς τουλάχιστον, ο φυσικός αυτουργός σηκώνει προσωπικά το βάρος και την ευθύνη αυτών των ενεργειών, ενώ οι πρώτοι είναι ανίκανοι και αρκούνται στο ρόλο του ηδονοβλεψία...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 17-04-19 στις 00:19
celticfrost (17-04-19), chainsaw (16-04-19), estai (16-04-19)
η Notre Dame είχε γίνει στόχος πολύ πρόσφατα, με ανεπιτυχή αποτελέσματα πάντως.
Οτι και αν έχει συμβεί όμως έχει πολύ παρασκήνιο από πίσω. Μεγάλο πολιτικό θέμα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
voskos_7 (17-04-19)
Στάθαρε, η πείνα, το ξέρουμε και οι δύο κατά βάθος, ότι δεν είναι τόσο ζήτημα χρημάτων, όσο ζήτημα επιλογών, αυτών που μοιράζουν την τράπουλα στις περιοχές... Επιπλέον, οι περισσότεροι... δωρητές, είθισται να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες φιλοδοξώντας στον εξαγνισμό και κυρίως, εμμέσως, στην διατήρηση των συνθηκών ώστε η ροή του χρήματος, να συνεχίσει να είναι ευνοϊκή για αυτούς...
BrazHlias (17-04-19), celticfrost (17-04-19), chainsaw (17-04-19), pirateeeeeee (17-04-19), sk12072 (17-04-19)
Bookmarks