Μένιο ξέρουμε τίποτα έγκυρο για τα "επεισόδια" στη Ρόδο; Γιατί τα βοθροκάναλα παίζουν μεγάλη μπάλα και δε βγάζεις άκρη.
(Νόμιζα πως ήμουν στο οφ-τοπικ, αν δεν είναι κόπος ας μεταφερθεί παρακαλώ)
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
BrazHlias (04-04-19)
Τοσο καιρο ειχε ψιλονεκρα το σαϊτ, ειδικα μερες που δεν ειχε ματς.
Και βλεπω σημερα πολυ μεγαλη κινητικοτητα σε ολα τα θεματα.
Στο καπακι καταλαβα οτι τα πιο προσφατα ποστ σε καθε θεμα τα εχει κανει ο επανακαμψας Ντουντ.
Ετσι εξηγειται...
The Dude (04-04-19)
drizzt (05-04-19)
Ντιουντ που είσαι ρε. Έλα πες τώρα. Κατεβαίνεις ευρωεκλογές;
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ρε τύπε... οι άλλοι καλύτεροι είναι; Θα φέρω την άνοιξη στον κώλο των ζελεδένιων...
There is a Dude in town
flessanto (13-04-19)
Λοιπόν.
Επειδή ακούω πολλά και πρέπει να επέμβω για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Στο πάουερ οφ λοβ, ο Πάυλος εξερράγη, επειδή είπε κάποια πράγματα..... στην Νέρτζη, η οποία όμως τα μετέφερε στη φίλη της χωρίς τη συγκατάθεση του Παύλου, ο οποίος με το δίκιο του, εξεπλάγη από την προδοσία της υποτιθέμενης φίλης του.
Ένας χαμός.
Εκεί που καίγεσαι πολύ, θέλεις να νιώσεις το φιλί, τύπε...
There is a Dude in town
flessanto (13-04-19)
Ζήλεψα:
![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
BrazHlias (10-04-19), celticfrost (11-04-19), Du3lisT (10-04-19), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-04-19), The Dude (10-04-19)
drizzt (10-04-19)
Πλάκα πλάκα με όλες αυτές τις μαλακίες που γράφει αυτή η εφημερίδα έχω αρχίσει να αμφιβάλλω(και για τον εαυτό μου) μήπως υπάρχει και κάποια αλήθεια.
Δε μπορώ να διανοηθώ πως υπάρχουν ανθρώπινα όντα να γράφουν όλες αυτές τις αηδίες.
Αν και το πιο πιθανό είναι πως κάθονται σε κανά γραφείο και φαντασιώνονται πρωτοσέλιδα πως τα στρουφάκια υπάρχουν, αλλά είναι διαβολικά και δρουν ενάντια στη χώρα μέσω του σύριζα.
estai (12-04-19)
flessanto (13-04-19)
BrazHlias (13-04-19)
Bookmarks