από χθες το πρωί δυο χώρες με πυρηνικά οπλοστάσια Ινδία & Πακιστάν βρίσκονται σε αψιμαχίες και μικρές συγκρούσεις στην περιοχή του Κασμίρ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (27-02-19), drizzt (27-02-19), flessanto (28-02-19), thelastbaron (27-02-19)
drizzt (27-02-19)
Τι σημαινει "καμπ";![]()
drizzt (27-02-19)
Και εδω κολλαει η τρολλοεκφραση "Να γιατι δε μας επισκεπτονται οι εξωγηινοι...".
drizzt (27-02-19)
celticfrost (27-02-19), chainsaw (03-03-19)
Εγώ, άσχετα με την ορθογραφία ένα δίκιο το δίνω στο γκομενάκι.
Είδα κι ένα απολαυστικό βιντεάκι με τύπους από τον ρουβίκωνα να δέρνουν ένα γιατρό που προσπάθησε να πάρει φακελάκι από καρκινοπαθή που ζούσε από επιδόματα.
Αν είναι αλήθεια που έχω την αίσθηση πως θα τα ζήτησε ο μαλάκας πολύ όμορφη ενέργεια.
Πριν από λίγες μέρες ο Μ. Μουστάκας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Milwaukee Brewers για το πρωτάθλημα του baseball. Γεννήθηκε στο Λος Αντζελες και φοράει τον αριθμό 11. Το ψευδώνυμο του είναι Moose. Σήμερα είναι 30 χρονών και τα ερμάριο του στα αποδυτήρια κοσμεί μια ελληνική σημαία. Εγινε draft το 2007 από το Kansas City στον αριθμό 2 (το 1 το είχε ρίπτης οπότε μπορούμε να πούμε ότι ήταν ο καλύτερος αθλητής του draft για τους παίχτες που παίζουν μέσα στον κυρίως αγωνιστικό χώρο). Αγνό ταλέντο και πρωταθλητής με τους KC Royals το 2015. Δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά στον ελληνικό τύπο...
sk12072 (28-02-19)
αυτοί είναι τρομοκράτες. Το λέει και ο σκάι
Ανδρέας Μαρτίνης: Επτά χρόνια φυλακή με αναστολή για τα δωρεάν νοσήλια στο «Ερρίκος Ντυνάν»
Αυλαία έπεσε στην δίκη που διεξαγόταν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με «πρωταγωνιστή» τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέα Μαρτίνη και με αντικείμενο την υπόθεση των «δωρεάν νοσηλίων» του νοσοκομείου σε «επώνυμα» πρόσωπα των Αθηνών, κατά την περίοδο 2007 - 2010. Ως εκ τούτου ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του «Ερρίκος Ντυνάν» δεν θα οδηγηθεί στις φυλακές, έως ότου η υπόθεση εκδικασθεί από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Τα μέλη του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας έκριναν ένοχο τον κατηγορούμενο για απιστία κατ' εξακολούθηση, δεχόμενα ότι ως πρόεδρος του νοσοκομείου, επεφύλασσε προνομιακή μεταχείριση στις τιμές νοσηλίων που παρείχε σε πολιτικούς, συγγενείς τους, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες κ.ά. Πρόκειται για 8.000 περιπτώσεις δωρεάν νοσηλείας που κόστισαν στο «Ερρίκος Ντυνάν» περί τα 22 εκ. ευρώ. Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, ο Ανδρέας Μαρτίνης όντας πρόεδρος του νοσοκομείου, εκμεταλλεύτηκε τα κονδύλια που προορίζονταν για αναξιοπαθούντες ασθενείς, χαρίζοντας σε «επώνυμους» χωρίς οικονομικά προβλήματα ασθενείς, σχεδόν το σύνολο του κόστους δαπανηρών εξετάσεων και νοσηλίων. πηγή: πρώτο θέμα
Έλα μωρέ με τα τσόλια τους αναξιοπαθούντες.
Να πάνε τα λεφτά εκεί που αξίζουν να πάνε. Στους γαμιόληδες πολιτικούς, στις γυναίκες τους και σε όλο τους το σόι. Στ'αρχίδια μας όλα..λες και θα μπούμε φυλακή.
Ο ρουβίκωνας που λες είναι το αριστερό αντίβαρο της χα. Χρησιμοποιείται ή όχι από το σύστημα εγώ τους χαίρομαι και καλώς που υπάρχουν. Επιτελούν κοινωνικό έργο αφού δεν υπάρχει δικαιοσύνη, έτσι κάπως πρέπει να νιώσει ο κόσμος πως υπάρχει κάποιος που παίρνει τον ρόλο αυτού που σε προστατεύει. Το κράτος όμως είναι εχθρός του πολίτη και απέναντι σε όλους μας. Νιώθετε κράτος;
Με τρώει η πλάτη μου.
pirateeeeeee (03-03-19)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Oι συνηθεις κινησεις του Ρουβικωνα ειναι γραφικες και χωρις ουσια( μπογιες στην αμερικανικη πρεσβεια, σπασιμο βιτρινας πολυκαταστηματος κλπ.), αλλα σιγουρα εδω εκαναν κατι σωστο.
chainsaw (03-03-19)
drizzt (04-03-19), Faithful (03-03-19), pirateeeeeee (03-03-19), sk12072 (03-03-19)
Bookmarks