celticfrost (30-01-19), flessanto (30-01-19), ttg_red (31-01-19)
Βαλτε και της θεσσαλονικης
ελλαδα 2019![]()
celticfrost (30-01-19), flessanto (30-01-19), ttg_red (31-01-19)
drizzt (31-01-19)
estai (30-01-19)
celticfrost (30-01-19)
Αυτός ο μαλάκας ο Γκουαίδο που αυτοανακυρήχθηκε πρόεδρος ξέρω γω την παλεύει??
chainsaw (30-01-19)
flessanto (30-01-19)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Καμία σχέση. Πιστεύω 100% στον Χριστό της ορθόδοξης ελληνικής θρησκείας. Αυτό όσο αφορά εμένα. Από εκεί και πέρα, το να υπάρχει εφημερίδα που πρωτοσέλιδο να έχει δυο θέματα, α) ο Τσίπρας και ο κολλητός του στρατιωτικός και β) η εικόνα που δάκρυσε, (δεν πιστεύω ότι έγινε αν και πιστεύω ότι είναι δυνατόν να γίνει) ε ρε φίλε τι να πω... Είναι τουλάχιστον γελοίο. Βασικά για να είμαι ειλικρινής είναι ξεκάθαρο προτοσελιδο που λέει "μαλακες είμαστε απεγνωσμένοι, πάρτε μια εφημερίδα"
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BrazHlias (31-01-19)
Μάντεψε: Υπάρχουν κάποιοι που την αγοράζουν (άλλωστε οι εφημερίδες δε κυκλοφορούν για να κερδίζουν - όλος ο κόσμος το ξέρει αυτό), αλλά είναι πολύ λιγότεροι από αυτούς που πιστεύουν μέρος, ή σύνολο του περιεχομένου, χωρίς να αγοράζουν το έντυπο (φυσικά και κάτι τέτοιοι, είναι πολύ φωτισμένοι για να αγοράσουν εφημερίδα - τα ξέρανε από πριν και τα έγραψε η εφημερίδα 20 χρόνια μετά).
Το επιλήψιμο της υπόθεσης, δεν είναι ότι υπάρχουν - το πρόβλημα είναι ότι έχουν δικαίωμα λόγου και ψήφου και τους προστατεύει ο νόμος με τις διατάξεις του περί της κακοποίησης των ζώων. Υπάρχουν, ζούνε δίπλα μας και πολλαπλασιάζονται.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (31-01-19)
η ΕΡΤ έβαλε σήμερα την πρεμιέρα του "Η Ζωή εν Τάφω" του Στρατή Μυριβήλη. Το πρώτο επεισόδιο άφησε τρομερές υποσχέσεις.
Μυθιστόρημα αριστούργημα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Δειχνει τη Μαρινα. Που είναι ο Παναχς να σχολιάσει;;
Κι εγώ παλιά δυο γύρους έλεγα αλλά δυστυχώς ο γύρος είναι τα κομμάτια κρέας που είναι περασμένα στη βέργα και γυρίζουν. Αν θες το βάζεις σε πίτες κλπ, αν θες το κόβεις μερίδα και το τρως.
Σουβλάκι πάλι έχει να κάνει με μικρή σούβλα οπότε είναι το ίδιο με το επονομαζόμενο και καλαμάκι.
Απλά πράγματα από την ετυμολογία των λέξεων.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δύσκολη η κατάσταση Μακεδονομάχοι, Ρότσιλντ, Ερντογάν και Αριζόνα Ντρίμιν.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
"Θα έχετε δυο Μακεδονίες αλλά και πάλι ευχαριστημένοι δεν θα είστε."
Νοστραδαμος 1542 μ.Χ.
drizzt (04-02-19)
Οφ τοπικ ειμαστε αλλα θα πω πως και στην Κρητη οταν πρωτοειχα παει και τους ζητουσα σουβλακι μου εβαζαν γυρο, μου λεει δεν μου ειπες καλαμακι...Βρε αντε γ@μησου του λεω....!!!!![]()
...!!!!
Kατα τ'αλλα γ@μιεται ο μπαογκ...!!!
Εγώ πήγα στο Παγκράτι σε σουβλατζίδικο. "Θέλω πίτα με καλαμάκι χοιρινό" είπα " Δεν έχουμε καλαμάκι χοιρινό. Τελείωσαν. Θές με γύρο;;", μου απάντησε. "Καλά, βάλε γύρο." του λέω.
Οφ τοπικ συμφωνώ, αλλά έπρεπε και εγώ να μοιραστώ την ιστορία μου.
chainsaw (06-02-19)
Bookmarks