estai (22-08-18)
Μένιο, η απόσταση δεν είναι τεράστια. Ούτε καν μεγάλη. Μέσω του δρόμου είναι περίπου 10 χιλιόμετρα. Άρα, σε ευθεία θα είναι 7 ή κάπου εκεί.
Οδηγός του ΚΤΕΛ είπε σε αστυνομικό "φεύγα μην σε πάρω παραμάζωμα" όταν ο τελευταίος του είπε να μην βγει Μαραθώνος, αλλά να μπει μέσα από τα στενά της Ραφήνας και να βγει Κόκκινο Λιμανάκι. Ευτυχώς ο οδηγός δεν άκουσε τον μπάτσο και γλίτωσε 40 ψυχές μαζί με τον εαυτό του.
Εμείς εδώ της περιοχής, έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες, άλλες τραγικές κι άλλες για την ανοργανωσιά που επικρατούσε. Επίσης, ακούμε ιστορίες ότι βρίσκονται πτώματα από surfers, ψαράδες κλπ κι ότι δεν λένε τίποτα. Δεν ξέρω όμως αν είναι αληθινές.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
celticfrost (22-08-18), flessanto (23-08-18), sabar77 (23-08-18)
Τέλος τα μνημόνια.
BRAVO syriza.
flessanto (23-08-18)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
differance (23-08-18), flessanto (23-08-18)
Ανέφερα την απόσταση, διότι όπως το είπες, θα νόμιζαν οι μη Αθηναίοι ότι μιλάς για απόσταση 50 χιλιομέτρων.
Δεν έχω άποψη για το αν είναι μεγάλη η απόσταση, ώστε να τη διανύσει η φωτιά σε μια ώρα. Πάντως, η ταχύτητα 7km/h που βγαίνει από τα μαθηματικά, δεν συμβαδίζει με τις ταχύτητες που έδιναν οι αρχές. Κάπου υπάρχει και η ανάλυση ενός καθηγητή με ταχύτητες κλπ. Θα την ψάξω.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
― Bertrand Russell
celticfrost (22-08-18)
Είναι να μην σου τύχει. Αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει από τη φρικτή ιστορία στο Μάτι. Με 10 συν μποφόρ, τον μόνο που ( από δω που βρίσκομαι) θα μπορούσα να κατηγορήσω, είναι ο μαλακας στο βίντεο, που βάζει τη φωτιά. (και αυτόν τώρα, κατόπιν εορτής, που είδα το ντοκουμέντο) Φυσικά δεν έχω ιδέα πώς είναι τα σπίτια, δρόμοι, κλπ. στο Μάτι... Ένα θα πω: Ο Θεός να φυλάει και οι ψυχές των τόσο άδικα χαμένων ανθρώπων να αναπαυθούν εν ειρήνη. (και εμείς να μην ξεχνάμε, γιατί θα πάθουμε ξανά τα ίδια και χειρότερα.)
flessanto (23-08-18)
Σε μία τραγωδία όπως αυτή, δε μπορεί ποτέ να φταίει μόνο ένας. Υπάρχουν συσσωρευμένα λάθη, αστοχίες και παραλείψεις πολύ περισσότερα του ενός που έδρασαν συσσωρευτικά και έγινε ό,τι έγινε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Συμφωνώ απόλυτα, φίλε Κοσμά. Όμως ΔΕΝ αναφερόμουν στις αιτίες τις τραγωδίας (που είναι άπειρες: Άναρχη ή και αυθαίρετη δόμηση, ανύπαρκτοι δρόμοι, ελλιπής πυροπροστασία και έργα υποδομής, λάθη την ώρα της κρίσης κλπ...) αλλά στην ΑΦΟΡΜΗ, που όπως δείχνει το ντοκουμέντο μας είναι ένας ΑΘΛΙΟΣ, που με δέκα μποφόρ θέλει να κάψει χόρτα. Φιλιά στη Φλώρινα και στην οικογένειά σου. (πώς πάει αλήθεια το πιάνο; Προοδεύει η μικρή; Ή το παίζει ο μπαμπάς, ο μέγας καλλιτέχνης;)
Κάτι κάνει (η κόρη, όχι ο μπαμπάς)
Αυτός παίζει άλλα πράγματα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
dimace (23-08-18)
Βγήκαμε από τα μνημόνια και δε πανηγυρίζει κανείς!
Weirdo things in rest my case.
flessanto (23-08-18)
I don't believing Plusroot jerk anymore.
Πραγματικά μερικοί άνθρωποι είναι τελειως ηλίθιοι. Μάλιστα λένε ότι γύρισε πίσω να κρύψει τα κλαδιά να μην καταλάβουν ότι ξεκίνησε από αυτόν. Την ίδια μαλακια έκανε ένας πέρυσι στην Κορινθία. Πήγε να κάψει κλαδιά μεσημέρι Ιουλίου με φοβερό αέρα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
chainsaw (24-08-18), pirateeeeeee (24-08-18)
Bookmarks