panahs7 (23-07-18)
Τραγικές καταστάσεις μακάρι να τελειωσει σύντομα αυτο το μαρτύριο.![]()
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Παιδιά στην Κινέτα καίγονται σπίτια. Οι δρόμοι έχουν κλείσει. Ελπίζω ο Ηλίας να είναι καλά και όλοι φυσικά εκεί.
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εκενα η ξαδέρφη μου δε μπόρεσε να γυρίσει Αθήνα , βρήκανε δωμάτια στον Ισθμό να μείνουν
Υπάρχουν μεγάλα προβλήματα σε Ραφήνα , στο Μάτι , Πεντέλη ... άνθρωποι ζητάνε βοήθεια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΒΡΕΞΕ ΓΑΜΩΤΟ ΒΡΕΞΕ
Καίγεται όλη η Κορινθία παιδιά
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εύχομαι να πάνε όλα καλά,οι δικοί μου είναι στο εξοχικό στον Μαραθώνα και τους έχει πνίξει η κάπνα και η ζέστη.
Έναν καριολη εμπρηστή να τον πιάσουν και να τον κάψουν ζωντανό στο Σύνταγμα γινεται;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
flessanto (23-07-18)
«Δεν είναι και τόσο αθώες αυτές οι πυρκαγιές», υπογράμμισε ο κ. Τόσκας*
*ο Νίκος Τόσκας είναι ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη και υποστράτηγος τεθωρακισμένων εν αποστρατεία. Είναι απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων, τη Σχολής Πολέμου και της Σχολή Εθνικής Άμυνας. Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου του αρχηγού ΓΕΕΘΑ (1999-2002). Καθηγητής Τακτικής στην Σχολή Πολέμου, επιτελής στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ στην Νάπολη, Βρυξέλλες, Σαράγεβο
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
celticfrost (23-07-18)
Κι εδώ στην ανατολική Αττική γίνεται χαμός. Εδώ που μένω εγώ ήμασταν τυχεροί, αφού η φωτιά έφτασε πολύ κοντά στα σπίτια, αλλά άλλαξε ο αέρας κι έφυγε. Βέβαια, εγώ ήμουν τυχερός κι άλλοι γαμήθηκαν, οπότε δεν μπορώ να πω ότι χαίρομαι κιόλας. Έχω κακές εμπειρίες με φωτιές και γενικά είναι από τις χειρότερες εγκληματικές ενέργειες.
Κρίμα γαμώ το σπίτι τους, πάει το οποίο πράσινο υπήρχε.
Για ποινή θα πρότεινα δέσμευση της προσωπικής τους περιουσίας και να φυτεύουν δέντρα 12 ώρες την ημέρα με επιστάτη να τους επιτηρεί.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (23-07-18)
Είμαι Αθήνα γιατί ο προαστιακός σταμάτησε τα δρομολόγια λόγω της φωτιάς. Απ'οτι έχω μάθει έχει γίνει τεράστια ζημιά στην Κινέτα. Κάηκε όλο το βουνό και σπίτια. Η φωτιά έφτασε μέχρι και σε μαγαζιά τα οποία είναι κυριολεκτικά δίπλα στη θάλασσα.
Οι δικοί μου έχουν φύγει από το σπίτι εξαιτίας του καπνού, αλλά μέχρι πριν δυο ώρες που έφυγαν από το σπίτι η φωτιά ήταν μακριά. Ελπίζω και πιστεύω να μην έχω θέματα, πάντως δεν έχω άλλη πληροφόρηση γιατί η οικογένεια είναι Αγίους θεοδωρουσ και δεν τους επιτρέπουν να περάσουν ξανά στην Κινέτα.
Τόσκα είσαι ένας μαλακας. Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εσυ λες παπαριες για να δικαιολογήσεις την ανυπαρξία σας.
Το μόνο που σκέφτομαι είναι αύριο που θα γυρίσω σπίτι και θα δω το βουνό μαυρο. Από τη μια μέρα στην άλλη. Πραγματικά δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω.
ΥπΑρχει νεκρός στο Βουτζά.
flessanto (23-07-18)
Bookmarks