Rena (02-02-18)
Welcome back Rena.![]()
Rena (02-02-18)
Που οφ τοπικάρουν παντού εκτός απο το θεμα οφ τοπικ που έχει πάντα μια καλή ροή ποστς.![]()
Θα εκανα πλακιτσα τωρα με οφ τοπικ ποστ αλλά δεν εχει χαβαλε, ειμαστε στο σωστο θρεντ...
Rena (02-02-18)
Δε θέλω να σε ταράξω ( καιρό έχετε να με δείτε να το γράφω, ε; ), αλλά το έχουμε κάνει και αυτό, πριν γραφτείς...
Για να μη τα πολυλογώ, από τους 8 που συμμετείχαμε σε εκείνη τη συζήτηση, οι τρεις γράφουμε ακόμα και η τέταρτη, γύρισε εχθές...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Rena (02-02-18)
Μεγάλη και η κοινότητα των τρολ.
Αν και γίνονται κουραστικοί κάποιες φορές, αλλά χαλάλι τους.
Τους αλήτες, να τους κρεμάσουν ανάποδα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καλώς επανέκαμψες, αγαπητό Ρενάκι! Ρώταγα για σένα και κάπου έγραψα πως ήταν κρίμα για τον Ρονάλντο και τον Μέσι να αφήσεις την εκλεκτή μας (χοχοχο) παρέα. Τώρα, ευτυχώς, έχουμε Κέβιν, και ποιος Ρονάλτνο και Μέσι; Καλά ποστ λοιπόν και συγχαρητήρια για τις επιτυχείς εξετάσεις σου!
Rena (02-02-18)
Ευχαριστώ Δημήτρη!!![]()
Χαίρομαι που γύρισα. Μου έλειψε το φορουμ.
estai (03-02-18)
Καλώς ήρθες πίσω Ρένα!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Rena (03-02-18)
Ευχαριστώ Χρήστο!!
Πάνω στον εθυουσιασμό απο όλα τα μαζεμένα νέα σας αναστάτωσα λίγο το φορουμ.
Θα προσπαθήσω να μην οφτοπικάρω τόσο.![]()
Συνεχίζω να προσπαθώ να καλύψω τα κενά και απόκτησε απορίες. Οπότε για βοηθήστε με λίγο βρε παιδιά.
Α) Είχαμε προπονητή Λεμονή, μετά Χάσι , μετά πάλι Λεμονή και τώρα Γκαρσία;; Αν ισχύει αυτό, ένα έχω να δηλώσω......... Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαθεοί είμαστε.
Οπότε πλεον το πλάνο δεν είναι Πορτογαλος-Ισπανος-Πορτογαλος, αλλά Λεμονής-οποιαδήποτε μίξη εθνικοτητων (Αλβανοκοσοβαρος, Σερβοκροατης, Γερμανοπολωνος) - Λεμονης (για να γεμισει βαρβατίλα τα αποδυτήρια και να θυμίσει τι εστί Ολυμπιακός) - Ισπανος - Λεμονής.......
Β) Αν όταν χάναμε με χάσι έβγαιναν εξώφυλλα "Τα χει χάσει" " Χασι έχασες" με Χεσους προπονητή τι θα διαβάζαμε;; " Χεσ... ους ψηλά και αγνάντευε;
Γ) Υπάρχει ακόμα Πάρντο;;;
Α) Ναι
Γ) Ναι
Συνεπως, αν δεν το συνειδητοποιησες ακομη, ο Λεμονης ηρθε προσωρινα περυσι κι εφυγε γιατι προτιμηθηκε να αναλαβει ο Χασι. Ο οποιος εφυγε και τον αντικατεστησε ο Λεμονης, τον οποιο ειχε αντικαταστησει.
Όταν το ζεις, συνηθίζεις.
Όταν, όμως, το διαβάζεις, νομίζεις πως ζούσες σε παράλληλο σύμπαν τόσο καιρό...![]()
BrazHlias (03-02-18), giovanni#10 (03-02-18), pirateeeeeee (03-02-18), Rena (03-02-18), voskos_7 (04-02-18)
Ο Χάσι είμαι σίγουρος πως θα μισεί την ομάδα.
Θα πιστεύει πως αδικήθηκε.
Αν είχε μείνει μπορεί και να πέφταμε.
Και δε τρολάρω.
Με τον μαλάκα τον Ερντογάν θα ασχοληθεί ποτέ κανάς ΟΗΕ;
Τους μεν Κούρδους του ypg τους χρησιμοποίησαν οι Αμερικάνοι για να πολεμήσουν με το μέρος τους στη Συρία και τώρα το ευχαριστώ είναι να δέχονται επίθεση στα εδάφη τους, επειδή οι μαλάκες οι Τούρκοι την έχουν δει αυτοκρατορία.
επίθεση δέχτηκε το σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη επειδή τόλμησε να υποστηρίξει την πατρίδα και τους προγόνους του
(σημειωτέον ο φίλος του μουσικοσυνθέτη, Φιντέλ Κάστρο, είχε βάλει ως σύνθημα της χώρας του το Πατρίδα ή Θάνατος)
μια από τις σημαντικότερες αξίες είναι η ειρηνική διευθέτηση των πραγμάτων σεβόμενη την απόφαση της πλειοψηφίας.
Εν έτη 2017 200-300 άτομα προσπαθούν να επιβάλλουν με το ζόρι τα θέλω τους στον υπόλοιπο δήμο. Αυτό είναι ο ορισμός του φασισμού, και όχι το χρώμα της μπλούζας
Ελπίζω η αυριανή ημέρα να μην είναι η αρχή άσχημων πραγμάτων. Κάποιος ο οποίος έχει μια αποδεδειγμένη κακή συμπεριφορά (εν προκειμένω να υποστηρίζει τις αλυτρωτικές βλέψεις των γειτόνων σου) ακόμη και αν λέει ή υποστηρίζει κάτι καλό για άλλα θέματα (εν προκειμένω κάτω οι τράπεζες): δεν είναι συνεπής στις πράξεις και τα λεγόμενα του, ουσιαστικά έχει μια τυχοδιωκτική συμπεριφορά και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πάει κόντρα στο οτιδήποτε -> για να παρασύρει τον όχλο με το μέρος του -> έτσι ώστε στην αναμπουμπούλα να καταλάβει δυναμικά την εξουσία και να περάσει εις υγεία των κορόιδων... παλιό κόλπο. Δυστυχώς όμως η Ελλάδα είναι η χώρα που κανείς δεν μαθαίνει τίποτα, ούτε καν από το πρόσφατο παρελθόν
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Καλά έκαναν κατά τη γνώμη μου.
Ο τύπος έχει ξεμωραθεί τελείως.
Δεν κατάλαβα τι έγινε. Για εξηγήστε μου λίγο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks