Στον Κωτσοσλούκα...![]()
Στον Κωτσοσλούκα...![]()
There is a Dude in town
flessanto (23-05-17)
Τι ωραία θα ήταν να είχαμε προδοτες μόνο στον αθλητισμό
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σιγά ρε λεβέντες που είστε έτοιμοι να πάρετε τα γιαταγάνια. Αυτές οι κουβέντες οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια. Και πουθενά στον κόσμο, όποτε πήραν το νόμο στα χέρια τους οι...λαοί για να καθαρίσουν δήθεν τη διαφθορά, δεν προέκυψε κάθαρση. Παρά μόνο ατελείωτες σφαγές και πολύ τρομοκρατία.
Paneas (23-05-17), Red&White-Nick-7 (23-05-17), tsakos (23-05-17), voskos_7 (27-05-17)
Και τεράστια υποκρισία περί δικαίου,να συμπληρώσω...
celticfrost (23-05-17), sirkostas (23-05-17), voskos_7 (27-05-17)
Πολλες φορες εχει γινει καθαρση και καποιοες αλλες με αποτυχημενο τροπο
Στην προκειμενη περιπτωση παντως εχουμε προδοσια. Οχι στην σημερινη κυβερνηση (αυτην μπορει να την κατακρινεις λογο χειρισμων ως τωρα). Οσο αργουν να επουλωθουν οι πληγες τοσο πιο γρηγορα οδευουμε σε πιθανα δραματα οπως συνεβη τις τελευταια φορα που βρεθηκε σε τετοιες κρισεις η χωρα.
Αυτο π με φοβιζει περισσοτερο ειναι οτι ανθρωποι που εμπλεκονται ειτε ως προδοτες ειτε ως κακοι διαχειριστες σημερα εμφανιζονται ως hall of famers.
ΥΓ. αυτο που καιει την διεφθαρμενη αυλη ειναι να γινει βιωμα στους συμπολιτες τους οτι εμεις ξερουμε το καλο, δεν υπαρχει αλλη επιλογη κ καθιστε ησυχα..
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Για να μη ξεχάσετε να ευχηθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, σας υπενθυμίζω ότι σήμερα στις 27/5 γιορτάζουν ο Αλύπιος, η Αλυπία κι ο Θεράπων.
sirkostas (27-05-17)
Η Αλυπία εχει γιορτη, η αλητεία;
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Εγώ, λέω, αντί να ετοιμαζόμαστε για αντάρτικα, ξεσηκωμούς, λαϊκά δικαστήρια και λοιπά, ας αρχίσουμε να θυμόμαστε τίποτε από αυτά που μας έμαθαν θεωρητικά στο στρατό και να θυμόμαστε που είναι τα χαρτιά της στρατολογίας, γιατί όλα δείχνουν ότι θα μας χρειαστούν... όχι αύριο, βέβαια, αλλά όχι και σε 40 χρόνια, πχ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τύπε λάγνε... τα λες πολύ επιστημονικά... πού να βρίσκω τώρα την τράπουλα που έπαιζα στον στρατό...
There is a Dude in town
voskos_7 (27-05-17)
Κάνατε και θεωρία στη βίδα;;;
Πλάκα πλάκα δεν ξέρω που έχω τα χαρτιά του στρατού
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
celticfrost (27-05-17), flessanto (28-05-17), pirateeeeeee (28-05-17)
Και τώρα έχει μπλεξίματα με τον νόμο... ΧΑΧΑΧΑ!
ΥΓ. Ουσιαστικά από τις 11/11/2011 εώς τις 16/5/2012 στον Λουκά Παπαδήμο αποδόθηκε το αξίωμα του δικτάτορα, και όχι κάποιου interim (τάκης λεμονής) πρωθυπουργού που γίνεται συνήθως σε προεκλογικές περιόδους. Δηλαδή στο ολιγαρχικό πολίτευμα που έχουμε είναι αυτό το έκτακτο αξίωμα οπου παρακάμπτονται τα πολιτικά όργανα με το ζόρι και δίνει -συνήθως για διάρκεια έξι μήνων- την απόλυτη εξουσία για να δράσει και να αντιμετωπίσει την κατάσταση που απειλεί τον οργανισμό (συνώνυμες έννοιες κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας κλπ.)
Φυσικά αυτό σημαίνει ότι μια περίοδος δικτατορίας δεν είναι απαραιτήτως κακή αλλά άντε μετά να τα εξηγήσεις στα πρόβατα και στα τόσα ψέμματα που του έχεις πει τόσα χρόνια. Στην προκειμένη περίπτωση όμως η διακυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου είχε αρνητικό πρόσημο καθότι υπήρξε για να καταστείλει την αξιοπρέπεια του απλού ανθρώπου και κυρίως να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της διεφθαρμένης αυλής και των υπηρετών της. Διαβάζω στον τύπο της εποχής: "η Αριστερά αρνήθηκε να συμμετάσχει στην κυβέρνηση θεωρώντας την προϊόν κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος, ζητώντας ταυτόχρονα την ανατροπή της και εκλογές."
Αυτών των υπηρετών που -πιθανώς- από ότι βγαίνει δεν έκανε την δουλειά της. Αυλή από τα lidl! Στην προχθεσινή περίπτωση είτε παραβιάστηκαν τα πρωτόκολλα ασφαλείας ή ο ελεγκτής δεν παρατήρησε το μηχανισμό αναφέρει ο σύμβουλος διαχείρισης κινδύνου κ. Άγγελος Αγραφιώτης στην Huff Post. Δηλαδή ίσως ο αποστολέας του φακέλλου ήθελε να στείλει ένα μήνυμα όπως έχει κάνει και σε άλλους πρωταγωνιστές -διότι δεν έστειλε εκρηκτικό μηχανισμό αλλά ένα εμπρηστικό- και από σπόντα έγινε επιθετική ενέργεια. Λογικά αυτό θα το μάθουμε σε λίγο καιρό στην προκήρυξη που θα αποστείλουν
Θα αποστείλουν, Γιώργο; Θα είναι υπαρκτή οργάνωση, ή θα είναι καμία... πρωτοεμφανιζόμενη;
Προφανώς δεν είχε σκοπό να τον σκοτώσει, αλλά ας δούμε, πού θα οδηγήσουν τα γεγονότα... Σε κανένα καινούργιο τρομονόμο, σε καμία ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας, ήτοι διπλασιασμός του απασχολούμενου προσωπικού της ΕΛΑΣ, στη φύλαξη υψηλών προσώπων;
Αν και για εμένα, υπενθυμίζω ότι τα αίσχη του Παπαδήμου, δε γίνανε από του αξιώματος του Πρωθυπουργού, το 2011. Σαν Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος έκανε πιο σοβαρά ατοπήματα. Φυσικά, κάτι τέτοια, οι... Φιλιππάκηδες, δε θέλουν να τα πολυθυμούνται, γιατί τρώγανε με χρυσά κουτάλια από τις κομπίνες των αφεντικών τους, που ανοίγανε το ένα έντυπο, μετά το άλλο και όλοι αυτοί, του συναφιού, κάνανε τους μυαλοπώληδες και προσπαθούσαν να μας πείσουν πόσο ακριβή εικόνα της πραγματικής οικονομίας έδειχνε το χρηματιστήριο και πόσο οπισθοδρομικοί ήμασταν όσοι δε ψηνόμασταν να έχουμε το ίδιο νόμισμα με τη Γερμανία.
Στα λοιπά, συμπαραμαρτούντα της υπόθεσης, απλά αναδεικνύεται το επίπεδο μας, που θέλουμε ανθρωπιά και δημοκρατικά ιδεώδη κατά περίπτωση... παραβλέποντας φυσικά ότι όλο αυτό το σκατολόι μόνο επάνω μας ξεσπάει τελικά.
Και εξυπακούεται ότι πρέπει να έχει και τις συνέπειες του νόμου κάθε ον που εκφέρει δημόσιο λόγο αυτού του περιεχομένου. Θυμάσαι μήπως, κάθε δημοσιοσκουλίκι, τί έλεγε όταν γραφόταν ή αναφερόταν κάτι για τη δουλειά και τον ρόλο των δημοσιογράφων; Και φυσικά, μιλάμε και για άτομο με περίοπτη θέση στην ΕΣΗΕΑ.
Ο Φιλιππάκης μου φαίνεται είναι κομμουνιστής και ήταν υποψήφιος βουλευτής στο κέντρο της Αθήνας.
πολύ ωραία ερώτηση αλλά η λογική λέει ότι οι εξελίξεις θα μας απαντήσουν
υποθετικά σκέπτομαι (με τις περισσότερες πιθανότητες) ότι ο Παπαδήμος είναι αξιωματικός του συστήματος οπότε υπολογίζω ότι τον θεωρούν πολύ σημαντικό μέλος για να τον κάψουν. Ουτε θεωρώ ότι έχει τα @@, μετάνιωσε και έπρεπε μετά η αυλή να τον τιμωρήσει προς παραδειγματισμό.
ιστορικά τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει αρκετές φορές περίπτωσεις προβοκάτσιας ή σχέδιο χειραγώγησης κάθε λαικής αντίδρασης. Εγώ πχ. θεωρώ την ύπαρξη της χρυσής αυγής μια τέτοια περίπτωση. Αλλά δεν ξέρω δεν το δίνω φαβορί προς το παρόν. Πάντως να γνωρίζεις -επειδή μένεις στα Γρεβενά- ότι τα τελευταία χρόνια κάθε σαββατοκύριακο σχεδόν γίνονται μάχες στα εξάρχεια και δεν αναφέρεται τίποτα στα μμε. Δηλαδή υπάρχει ένα πνεύμα ενεργητικό. Το γνωρίζω γιατί περνάω από εκεί και τα βλέπω με τα μάτια μου διότι κόβουν τον δρόμο από το ύψος της λεωφόρου Αλεξάνδρας ως την Ομόνοια.
voskos_7 (28-05-17)
Γιώργο, δε νομίζω να μετανοιώσανε για ό,τι και αν κάνανε, γιατί, στις συνειδήσεις τους, διεκπεραιώνανε δουλειές που τους είχαν ανατεθεί.
(Δεν υπάρχει αισχρότερη δικαιολογία για ανθρώπινο ον, από το "εκτελούσα εντολές", ή "έκανα τη δουλειά μου", αλλά αυτό, είναι μία άλλη υπόθεση...)
Δε με απασχολεί η πολιτική θέση κανενός: Όταν ως μέλος της ΕΣΗΕΑ έκανες λόγο για στοχοποιήσεις και φασίζουσες πρακτικές εις βάρος του... λειτουργήματός σου, δια ροπάλου θα έπρεπε να απαγορεύεις ηθικά στον εαυτό σου να πράττει το ίδιο.
Το τί γράφει ο καθένας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δε με απασχολεί στο ελάχιστο: Η κοινωνία, έχει κατέλθει τον Άδη, ηθικά, εδώ και 30 χρόνια. Απλά, μέχρι το 2004, είχαμε το μετείκασμα της κοινωνικής ηθικής που οφειλόταν στην επίπλαστη οικονομική ευμάρεια της πλειοψηφίας των μελών της.
Όλη αυτή η δραστηριότητα στα διάφορα μέσα, τα τελευταία χρόνια, απλά, ξεσκεπάζει το βόθρο που είχε και έχει στην ψυχή του ο μέσος Έλληνας χρήστης. Δεν έχω να σχολιάσω τίποτε συγκεκριμένο πια.
Ο Θεός να λυπηθεί τις ψυχές όλων...
Και εξυπακούεται ότι δε θέλω να διαβάζω και να ακούω, σε τέτοιες περιπτώσεις, ότι πρέπει να πέφτει "μαύρο", όπως έπιασε το αυτί μου ότι ειπώθηκε στο ΣΚΑΙ: Να μιλάνε όλοι, ελεύθερα, για να θαυμάζουμε το μεγαλείο της Ελληνικής ψυχής και της παιδείας των γνήσιων απογόνων του Σωκράτη, του Πλάτωνα και του Περικλή.
pirateeeeeee (28-05-17), sirkostas (28-05-17)
Πέθανε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Πλήρης ημερών, αφού είχε φτάσει τα 99. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει για τα πιστεύω του και τη διαδρομή του, αλλά το αναμφισβήτητο είναι ότι επρόκειται για τον τελευταίο των Μοϊκανών απ' τη πεντάδα των πολιτικών που σημάδεψαν την ιστορία της Ελλάδας τον 20ό αιώνα μαζί με τους Ελευθέριο Βενιζέλο, Γεώργιο & Ανδρέα Παπανδρέου, Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Ολοι τους δημιούργησαν φανατικούς υποστηρικτές κι εξίσου φανατικούς πολέμιους. Δείγμα της αξίας τους, αφού μόνο οι ασήμαντοι περνάνε αδιάφοροι και ουδείς αισθάνεται το παραμικρό απ' το πέρασμά τους.
Σε μία κοινωνία με τέτοια αλλεργία στην αλήθεια, θα ήταν παράδοξο να τυγχάνει ευρείας αποδοχής.
Bookmarks