celticfrost (12-04-17), dimace (12-04-17), Red&White-Nick-7 (12-04-17), Reds (13-04-17)
Οχι, εγώ αναφέρθηκα ξεκάθαρα στο ότι ο άνθρωπος ηδονίζεται και διασκεδάζει με το να βασανίζει ζώα. Και είπα πως είναι το μοναδικό πλάσμα στη φύση που το κάνει αυτό. Ολα τ' άλλα σκοτώνουν μόνο για επιβίωση. Αν ένα χορτάτο λιοντάρι δει να περνάει μια ζέβρα λίγα μέτρα μακριά του, θα γυρίσει πλευρό και θα συνεχίσει να λιάζεται. Αν ένας χορτάτος άνθρωπος δει έναν λαγό να περνάει, θα τον τουφεκίσει για να κάνει το χόμπυ του.
celticfrost (12-04-17), dimace (12-04-17), Red&White-Nick-7 (12-04-17), Reds (13-04-17)
celticfrost (12-04-17), Reds (13-04-17)
flessanto (12-04-17)
Αδικείσαι....Τι διαφορά έχει το διασκεδάζει να σκοτώνει, με το τρελαίνεται για αίμα; Έβγαλες και τρελούς, τους καημένους τους λύκους.
Είναι σα να λέει ο τύπος στο άβαταρ μου πως διασκεδάζω να βρίσκομαι με αγόρια αλλά μη πείτε πως τρελαίνομαι για φρέσκα ζουμερά αγοράκια, γιατί θα πλακωθούμε.
Στα σοβαρά τώρα...Ο Λεμονής που θα κολλούσε σε όλη αυτή τη συζήτηση;
Tροφή για σκέψη.....![]()
flessanto (12-04-17)
Ο Λεμονης επαιζε δεξι εξτρεμ και παντα σημαδευε με τις σεντρες του τον στραϊκερ.
Τον κολλησα σωστα;;;;;;
Είναι βίγκαν και δένει τα κορδόνια του στη σέντρα.
estai (12-04-17)
Ο Λεμονής είναι σαν τους αρχιμαντρίτες. Ευλογεί το κρέας και το κάνει μπρόκολο.![]()
Mιας και αναφέρθηκε ότι το λιοντάρι σκοτώνει μόνο όσο χρειάζεται για να τραφεί, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το αρσενικό λιοντάρι που υπερισχύει σε μια αγέλη διώχνει τα πιο αδύναμα αρσενικά και σκοτώνει όλα τους τα μικρά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
estai (12-04-17)
Το ίδιο ακριβώς κάνουν κι οι αρσενικοί γάτοι που έχουμε στα σπίτια μας (εκτός απ' τους ευνουχισμένους). Σκοτώνουν τα μικρά που δεν είναι δικά τους, για να αφήσουν έγκυες τις γάτες μετά οι ίδιοι και να διαιωνίσουν το δικό τους κύτταρο. Και πάλι όμως, δεν είναι για διασκέδαση, αλλά για επιβίωση και συνέχεια του είδους.
Καλά το έχουμε τερματίσει... Ξεκινήσαμε να μιλάμε για τους βεγκαν και φτάσαμε στον γάτο που πνίγει τα παιδιά των άλλων... Και μετά μας φταιει ο Μαρινακης
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όντως η γάτα τρώει τα παιδιά της.....
ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΣΕΡ;;;;;;;;
Οι συγκρίσεις με σαρκοφάγα ζώα είναι εντελώς άστοχες απ' τη στιγμή που όλες οι μελέτες έχουν δείξει ότι ανατομικά ο άνθρωπος ήταν ανέκαθεν φυτοφάγος. Δεν έχει τα δόντια που σκίζουν τη σάρκα, δεν έχει κατάλληλο πεπτικό σύστημα, τα χέρια του επίσης δεν είναι σχεδιασμένα να τροποποιούν τροφή κρέατος, αλλά είναι παρόμοια με των πιθήκων να μαζεύουν φρούτα για παράδειγμα και ούτω καθεξής. Τώρα όποιος τα αγνοεί αυτά, ας συνεχίσει να λέει γενικολογίες του τύπου "έτσι πρέπει επειδή", χωρίς να τα στηρίζει με επιχειρήματα.
Τι είναι πάλι αυτά που γράφεις; Εμάς το ΜΑΖΙΚΟ κυνήγι είναι η μεγάλη μας ηδονή και κάβλα! Μέχρι με πυραύλους αέρος εδάφους κυνηγάμε για να καθαρίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το έδαφος. Αν πιάσω το κάθαρμα που σου χάκαρε τον λογαριασμό θα του κάνω τον ποπο ΝΑΑΑΑΑΑΑ! (απ' τι ξυλιές...)
*Όπως τα λές, αγοριά: Ζώα είμαστε εμείς και όχι τα ζώα... Εγώ τρώγω τα πάντα, αλλά μην μου πεις να ακουμπήσω ζώο, προκειμένου να τραφώ. Θα πεθάνω της πείνας. Αν το κάνει άλλος, απλά δεν σκέφτομαι πως ήρθε στο τραπέζι μου και συνεχίζω. Αισχρή μορφή βασανισμού ζώων, θεωρώ επίσης την αιχμαλωσία τους για διασκέδαση. Έχει ο άλλος τα πουλί στο κλουβί, τον σκύλο του Αγίου Βερνάρδου στη γκαρσονιέρα, να μην πω για το άθλιο θέαμα του τσίρκου. Μεγάλη συζήτηση και χάνει και η Μπάγερν, ενώ τον ήπιε προηγουμένω και η Ντόρτι και δεν τη συνεχίζω.
Το περίμενα....
Για την γάτα δε πήρα απάντηση.....
Ας συνεχίσει να αμολά χαρταετό ο συγκεκριμένος που ανάβει φωτιές με τους προβληματισμούς του για τον ρόλο του ανθρώπου στο οικοσύστημα.
Υπάρχει η εξέλιξη πάντως σε όλα τα είδη. Ένας παράγοντας που τον ξεχνούν όλοι.
Δεν υπάρχει πρέπει και μη, απλά εξελισσόμαστε σαν είδη ακόμα και διατροφικά και αυτό είναι φυσιολογική διαδικασία.
flessanto (12-04-17)
Που τα βρίσκετε αυτά που λέτε ρε... Βρες μου ένα ζώο φυτοφαγο με κυνόδοντες. Επίσης δεν έχει πεπτικό σύστημα για κρέας αλλά έχει για χόρτα ε; δεν ξέρω για αυτούς που γράφουν αυτές τις θεωρίες αλλά εγώ δεν έχω μυρικασει ποτέ. Επίσης βρες μου μια τοιχογραφία που να δείχνει άνθρωπο να μαζεύει ραδίκια γτ εγώ μπορώ να σου βρω πολλές οπου κυνηγάει. Και τέλος τα χέρια του δεν είναι τροποποιημενα να σκίζουν τροφή αλλά είναι το μόνο ζώο που μπορεί να κάνει τα πάντα με τα χέρια (εκτός του πιθηκου) ομως δεν μπορεί να σκίσει την τροφή... Μόνο να μαζεύει χόρτα. Δεν μου βρήκατε όμως έναν άνθρωπο με πρόβλημα στην πέψη κρέατος.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks