voskos_7 (02-09-16)
voskos_7 (02-09-16)
BrazHlias (02-09-16)
Αν είχαμε ακόμα δραχμή, όλα αυτά τα πεταμένα δις θα μας τίναζαν τα μυαλά στον αέρα. Τώρα είναι απλά διψήφια νουμερα εκ. ευρώ και δεν μας κάνουν και ιδιαίτερη εντύπωση, παρόλο που η φτώχια και η ανέχεια είναι παντού γύρω μας. Αλλά το παιχνίδι λέγεται «επιρροή» και είναι σημαντικό. Δεν είναι τόσο το τι και πόσο το πληρώνεις το θέμα , αλλά από ποιον στερείς αυτό που αγόρασες. Μια ανάλογη κατάσταση είδαμε και το ποδόσφαιρο, όπου αποκτούμε παίκτες που ΔΕΝ θέλουμε, απλά για να μην τους πάρουν οι άλλοι. Τώρα το κατά πόσο η ελληνική αγορά προσφέρεται για παιχνίδια δύναμης δεν το ξέρω. Σίγουρα αυτοί που πληρώνουν τόσα λεφτά το έχουν υπολογίσει και γνωρίζουν καλύτερα. Πιστεύω ο Βαγγέλης, ο οποίος είναι καλός επιχειρηματίας, να κάνει καλή χρήση του μέσου και για το δικό του συμφέρον και ίσως για το συμφέρον της ομάδας. Για το συμφέρον του λαού το αφήνω απέξω γιατί τέτοια πράγματα απλά δεν γίνονται σήμερα...
Άσε απέξω και την ομάδα και κλείσαμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ο αλλος στο ΣΤΑΡ εκανε προσφορα 16 μυρια λες και πηγαινε να αγορασει στραγαλια![]()
Protassov (02-09-16)
Καλα εδωσε 70βαλε μυρια ο Μαρινακης για μεταγραφες; Πω πω με τοση φτωχεια προκαλει τον κοσμακη.... Ουπς,λαθος καραμελα...
Paneas (02-09-16)
Φαντάζεστε τώρα να πουλήσει την τηλεοπτική άδεια ο μαρινάκης με τριπλάσιο ποσό,όπως κάνει με τις μεταγραφές μας?
Πλάκα πλάκα μπαίνω σε ενα σουπερ μαρκετ σήμερα και διαβάζω "Πωλείται πάγος" .Και σκέφτομαι : "Ο εσκιμώος πελάτης λείπει για να σιγουρευτώ οτι το μαγαζί το έχει ο Μαρινάκης."![]()
voskos_7 (02-09-16)
Σας φαίνονται υπερβολικά τα ποσά που διατέθηκαν για άδειες εκπομπής τηλεοπτικού σήματος, την ώρα που "όλος ο κόσμος ενημερώνεται και ψυχαγωγείται από το διαδίκτυο".
Μπορείτε να μου λύσετε τότε την απορία, γιατί όλοι (όσοι δραστηριοποιήθηκαν σε περίοδο που λειτουργούσαν και τα δύο μέσα) ξεκινάνε από το διαδίκτυο, για να καταλήξουν στην τηλεόραση και όχι το αντίστροφο;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Σπύρο, επειδή είναι η δουλειά μου, σου λέω πως το Internet έχει αμελητέα έσοδα, κάπως καλύτερα έχει ο OTETV. Το μεγάλο πακέττο της διαφήμισης βρίσκεται στην Πανελλήνια TV και το αμέσως επόμενο στην Αθηναϊκή. Από εκεί παίρνει ο Λαός την δόση του.
Εμείς οι περιφερειακοί σταθμοί, είμαστε κομμένοι, εκτός διαφήμισης και αναγκαζόμαστε να χαλάμε το πρόγραμμά μας και να βάζουμε telemarketing για να μπορούμε με το ζόρι να μισοπληρώνουμε τον ταβατζή μας, την Digea (δηλαδή Μέγα, Άλφα, Σταρ, Αντ1 και Σκάϊ), που μας εκπέμπει μονοπωλειακά. Με τα δικά μας χρήματα, εκπέμπει δωρεάν τους μετόχους της, καλύπτοντας τα έξοδά της από τα 5.000.000 Ευρώ που παίρνει από όλους μας (τους 90 περιφερειακούς) κάθε χρόνο.
Τώρα τελευταία, ακόμη και τα τηλεμάρκετινγκ, άρχισαν να μας τα κλέβουν οι σταθμοί του Κέντρου.
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
differance (02-09-16), pirateeeeeee (03-09-16), Reds (02-09-16), The Dude (03-09-16), voskos_7 (02-09-16)
Οι Βαρδινογιάννηδες είναι σοβαροί επιχειρηματίες. Κτύπησαν στο ανώτατο όρια που θα μπορούσαν τα κανάλια τους να βγάλουν τα έξοδά τους, με ελάχιστο κέρδος και χωρίς δάνεια και λαμογιές. Και τον Βάζελο ο Τζίγκερ πάντα τον είχε νοικοκυρεμένο και δεν έκανε σάλτους που θα τον εξέθεταν. Τα άφρονα φρικιά, οι οπαδοί, δεν τον ήθελαν, τους αρέσουν τα λαμόγια τύπου Πατέρα, Βγενόπουλου και Αλαφούζου να τους διοικούν.
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
differance (02-09-16), dimace (03-09-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-09-16), pirateeeeeee (02-09-16), Reds (03-09-16), Rena (02-09-16), sk12072 (02-09-16), The Dude (03-09-16), voskos_7 (03-09-16)
Μα είναι τραβηγμένα. Αυτό λέει ο Γιάννης στο αμέσως από κάτω ποστ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εγώ θέλω να δω τι θα γίνει το με το πόθεν έσχες
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bookmarks