Σελίδα 1309 από 1963 ΠρώτηΠρώτη ... 309809909100911091209125912691279128912991305130613071308130913101311131213131319132913391349135914091509160917091809 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 26.161 έως 26.180 από 39259

Θέμα: Off Topic

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.390 φορές σε 19.008 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Κανένας λαός δεν έπαιξε ρόλο σε όλο αυτό: Ενέργειες σαν και την χθεσινή, γίνονται για να διευκολύνουν τα πρόσωπα, σε καταστάσεις που θα έρθουν.
    Σε χώρες, όπου η διείσδυση του ξένου κεφαλαίου είναι τεράστια, δε χρειάζεται να γίνει κανένα στρατιωτικό πραξικόπημα: Οι πολιτικές ηγεσίες είναι τόσο σαθρές που μπορούν να ανατραπούν δημοκρατικότατα, ανά πάσα ώρα και στιγμή και ο κόσμος να πιστεύει ότι αλλάζει η σελίδα.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (16-07-16), stamatis122 (16-07-16)

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κανένας λαός δεν έπαιξε ρόλο σε όλο αυτό: Ενέργειες σαν και την χθεσινή, γίνονται για να διευκολύνουν τα πρόσωπα, σε καταστάσεις που θα έρθουν.
    Σε χώρες, όπου η διείσδυση του ξένου κεφαλαίου είναι τεράστια, δε χρειάζεται να γίνει κανένα στρατιωτικό πραξικόπημα: Οι πολιτικές ηγεσίες είναι τόσο σαθρές που μπορούν να ανατραπούν δημοκρατικότατα, ανά πάσα ώρα και στιγμή και ο κόσμος να πιστεύει ότι αλλάζει η σελίδα.
    Ρε !!!!!! Τι είναι αυτά που λες?????!!!!!!!!! Μπας και είσαι κομμουνιστής παιδί μου????!!!!
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

4. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον celticfrost για αυτό το μήνυμα:

stamatis122 (16-07-16), voskos_7 (16-07-16)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε !!!!!! Τι είναι αυτά που λες?????!!!!!!!!! Μπας και είσαι κομμουνιστής παιδί μου????!!!!
    Μαλάκας που νομίζει ότι έχει πολιτικά δικαιώματα είμαι σίγουρα, μία φορά...

6. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (16-07-16), stamatis122 (16-07-16)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολυ κακο για εμας κατα την γνωμη μου να αναλαβουν στρατοκαβλοι κτλ την εξουσια σε μια ηδη ασταθη χωρα.Γενικα ο κοσμος φαινεται να αλλαζει που ζουμε και οχι προς το καλυτερο δυστυχως μας περιμενουν οπως φαινεται ασχημες μερες οχι μονο εμας αλλα και αρκετους λαους του κοσμου αυτου.
    Aπο τη μια αυτό σκεφτόμουν:στρατοκαβλοι στην εξουσία.Πώς θα τα κάνουνε και τι θα γίνει με τα σύνορα.θα στήνανε και πάρτυ οι δικοί μας στρατοκαβλοι μετά.
    Απο την άλλη το να έχει και τόση δύναμη ο ερντογαν δε μου πάει καλά.
    Βάζουμε και την Αμερική μέσα που μόνο σ@@ τα κάνει όπου ανακατεύεται και μεγαλώνει η ήδη υπάρχουσα ανησυχία για το τι γίνεται.Πολλά μεγάλα πολιτκά γεγονότα σε μικρό χρονικό διάστημα

Ευτυχώς το ρίξανε στην πλάκα στο ιντερνετ
      Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.166
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.112 φορές σε 2.588 μηνύματα
    Ignore User

Εάν δεν υπήρχε κοσμος τα στρατιωτικά οχήματα θα είχαν προωθηθεί και πιθανώς να είχε κερδίσει. Με τον να πιασεις όλα τα στενά εκτός από το βασικό κέρδος που θα είναι οι μεταφορές, συγχρόνως γινεσαι ασπίδα και καθορίζεις τις εξελίξεις. Δεν γίνεται να τους σκοτώσεις ολους αυτους γιατί θα υπάρξει κατακραυγη

Για να αφήσεις το ξένο κεφάλαιο να σε αλωσει θα πρέπει να του έχεις κάνει τα γλυκά μάτια εσύ πρωτα
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

Thanks
    4.166
    Ignore User

Και κάτι άλλο γιατί βλέπω αρκετούς να πεφτουνε από τα σύννεφα. Τέτοια γεγονότα γίνονται συνέχεια δεν χρειάζονται να έρθουν στην πατριαρχικου ιωακειμ για να ανοιξουμε τα μάτια μας και να ενημερωθούμε για τις ζωές μας. Μόνο ή Τουρκία βρίσκεται σε 40βαλεχρονια πόλεμο με το Κουρδισταν και τα τελευταία χρόνια είναι σε κανονική ένοπλη σύγκρουση που κάνουν τα βίντεο γκειμς να μοιάζουν λίγα μπροστά στις εικόνες που βλέπουμε.

Όπως επίσης και την δημογραφικη επιθεσή που προσπαθεί να τους κάνει, μας έχει κάνει κατά το παρελθόν και έχει απειλήσει και για το μέλλον από επίσημα χείλη κυβέρνησης κατά καιρους

Αλλά εδω το μόνο που μας νοιάζει ειναι να μπούμε σε κανένα κόμμα με λουλούδια και πράσινα λιβάδια να κοροϊδέψουμε κανέναν για να κλέψουμε πλουτο αδιαφορώντας για το μελλον

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Vass (16-07-16)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εάν δεν υπήρχε κοσμος τα στρατιωτικά οχήματα θα είχαν προωθηθεί και πιθανώς να είχε κερδίσει. Με τον να πιασεις όλα τα στενά εκτός από το βασικό κέρδος που θα είναι οι μεταφορές, συγχρόνως γινεσαι ασπίδα και καθορίζεις τις εξελίξεις. Δεν γίνεται να τους σκοτώσεις ολους αυτους γιατί θα υπάρξει κατακραυγη

Για να αφήσεις το ξένο κεφάλαιο να σε αλωσει θα πρέπει να του έχεις κάνει τα γλυκά μάτια εσύ πρωτα
    Τα έχουν κάνει οι γονείς και οι παπούδες σου - εσύ περισσεύεις, πλέον... (Όχι ως Γιώργος - για τους υπόλοιπους το αναφέρω)
    Το μόνο που σου μένει, είναι να καταλάβεις το ρόλο σου μέσα στο γίγνεσθαι...
    Και όσο η συζήτηση για τέτοια θέματα περιστρέφεται γύρω από θρησκευτικά και πολιτικά φρονήματα της αυθόρμητης μάζας, το κεφάλαιο είναι ασφαλής οδηγός των εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα.

Δυστυχώς, η κατάσταση έχει ξεφύγει προ πολλού από τα όνειρα, τα οράματα και τις φαντασιώσεις μας και τα παιχνίδια εξουσίας (που μόνο παιχνίδια δεν είναι - καθώς, λίγα παίζονται, αφού τα περισσότερα είναι σαφέστατα διανεμημένα), διεκπεραιώνονται με αξιοθαύμαστη ακρίβεια και με την επικύρωση του εκάστοτε κυρίαρχου λαού.
    Όσο πιστεύουμε ότι βγήκαμε στους δρόμους και καθαρίσαμε τη φάση, τόσο πιο κουλές απόπειρες πραξικοπημάτων θα βλέπουμε...
    - Μπορεί κάποια στιγμή, να γίνει απόπειρα μέρα - μεσημέρι, με τον Πρωθυπουργό να βρίσκεται στη Μύκονο και να διαφεύγει σε ζωντανή σύνδεση με ψαροκάικο για τα Κουφονήσια...
    - Μπορεί οι στασιαστές, να είναι επίλεκτοι ΕΠΟΠ από την 1η και τη 2η σειρά και ο υποκινητής τους, να τους καθοδηγεί από τον Πολωνικό server του LoL.
    - Μπορεί επίσης, σε κάποια φάση, να συλλεχθούν όλα τα πόκεμον σε μία χώρα, με σκοπό να προκύψει κοινωνική αναταραχή και η κατάσταση να εξομαλυνθεί με την παρέμβαση της τροχαίας...

Το ύφος της απάντησης, δεν έχει να κάνει φυσικά με το περιεχόμενο των γραφομένων σου. Έχει να κάνει με το διαρκές παραμύθι στο οποίο ζούμε και στου οποίου την ανάλυση, εξαντλούμε κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας εξετάζοντας όλα τα επιφανειακά στοιχεία, παραβλέποντας την αιτία...
    Και με τον Ισλαμικό Στρατό, λέγαμε για τα δίκαια του μουσουλμανισμού, λες και τους έκοψε αυτούς, καμία θρησκεία και φτάσανε εκεί που φτάσανε...

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

stamatis122 (16-07-16)

Thanks
    4.166
    Ignore User

Εάν οι άνθρωποι (και όχι ο λαός) συνεννοηθούν, τότε θα γίνει αυτό που πρέπει

Ένας μικρός αριθμός ανθρώπων δεν μπορεί να διατάξει τον κόσμο. Μόνο να τον παρασυρει

γιαυτο το θέμα ειναι: ή προσπαθεια της διαφθοράς των αξιών τους να τους έτσι ώστε να είναι χειραγωγισιμοι. (ανταγωνισμός, πλαστές επιθυμίες, πάθη, επιβιωση κλπ)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Ignore User

Εάν οι άνθρωποι (και όχι ο λαός) συνεννοηθούν, τότε θα γίνει αυτό που πρέπει

Ένας μικρός αριθμός ανθρώπων δεν μπορεί να διατάξει τον κόσμο. Μόνο να τον παρασυρει

γιαυτο το θέμα ειναι: ή προσπαθεια της διαφθοράς των αξιών τους να τους έτσι ώστε να είναι χειραγωγισιμοι. (ανταγωνισμός, πλαστές επιθυμίες, πάθη, επιβιωση κλπ)
    Έλα, μεταξύ μας (δε θα το πω πουθενά - σου το υπόσχομαι): Πόσοι πληρούν τα κριτήρια για να χαρακτηρίζονται ως άνθρωποι, με όλη τη σημασία της λέξης, στις κοινωνίες;;;
    Σου υπενθυμίζω, ότι γράφουμε σε φόρουμ οπαδών: Που, αν το καλοσκεφτείς και μόνο η λέξη "οπαδός", είναι λίγο... προσβλητική, όταν περιγράφει άτομο, όπως θέλεις να το εννοήσεις...
    Δεν λες κάτι λάθος, πάντως.

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

stamatis122 (16-07-16)

Thanks
    4.166
    Ignore User

Έλα, μεταξύ μας (δε θα το πω πουθενά - σου το υπόσχομαι): Πόσοι πληρούν τα κριτήρια για να χαρακτηρίζονται ως άνθρωποι, με όλη τη σημασία της λέξης, στις κοινωνίες;;;
    Σου υπενθυμίζω, ότι γράφουμε σε φόρουμ οπαδών: Που, αν το καλοσκεφτείς και μόνο η λέξη "οπαδός", είναι λίγο... προσβλητική, όταν περιγράφει άτομο, όπως θέλεις να το εννοήσεις...
    Δεν λες κάτι λάθος, πάντως.
    Δεν έχεις εσύ ανθρώπους στην γειτονιά σου που να τους εκτιμάς?
    Εστω αυτοί οι δύο όταν έρθουν σε επαφή θα κάνουν σπορά, έπειτα θα βρουν και έναν τρίτο, μετά θα συμπαρασύρουν και αυτούς που κορόιδεψαν, θα συμπαρασύρουν και αυτούς που θεώρησαν τον εαυτό τους λειψό που δεν έκλεβαν και αργότερα κυλίστηκαν στο βούρκο, θα παρασύρουν και αυτούς που είχαν το μυαλό τους στις μαλακίες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο

Αλλά αυτή η σπορά να γίνει στις αποφάσεις όχι σε μια λογοτεχνική λέσχη και ούτε με κάποιο πατρονάρισμα. Που συνήθως οι πιο ψηλά μάγκες έχουν προνοήσει μέσα σε ένα ψευδο πολιτικό σύστημα να τους θέσουν στο περιθώριο πριν την γέννηση τους για να μην βρουν επαφή. Τόσο απλό...

ΥΓ. Το έχω πει 100 φορές. Είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε γεννηθεί σε αυτόν τον τόπο. Οποιοδήποτε ερωτήματα έχουμε, έχει απαντηθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια από τους προγόνους μας. Μια απλή αντιγραφή πρέπει να κάνουμε

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Μου αρέσουν τα πραξικοπήματα, αλλά όχι οι απόπειρες αυτών... Νευριάζω δεν πολύ, όταν διαπιστώνω πως σε κάποιο πραξικόπημα δεν είναι εμμέσως ή αμέσως αναμειγμένος και Έλληνας. Ευτυχώς ήρθε το λικόπτερο στη Θράκη και κάπως συμμετείχαμε στον τζερτζελέ, διαφορετικά μπορεί και ν΄ αρρώσταινα απ' τον καημό μου.

...Αυτοί οι ΤΡΑΓΙΚΟΙ θέλουν Ευρώπη! Μη χειρότερα... Αλλά, όσο θα γίνω εγώ μπαλαρίνα, άλλο τόσο και δαύτοι θα γίνουν Ευρωπαίοι. Στο διάολο να πάνε ΟΛΟΙ τους και μη παραπέρα. Φασίστες, φανατικοί, καθάρματα, απόβλητα, απατεώνες, Μογγόλοι, Ούνοι κλπ...

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Ignore User

Δεν έχεις εσύ ανθρώπους στην γειτονιά σου που να τους εκτιμάς?
    Εστω αυτοί οι δύο όταν έρθουν σε επαφή θα κάνουν σπορά, έπειτα θα βρουν και έναν τρίτο, μετά θα συμπαρασύρουν και αυτούς που κορόιδεψαν, θα συμπαρασύρουν και αυτούς που θεώρησαν τον εαυτό τους λειψό που δεν έκλεβαν και αργότερα κυλίστηκαν στο βούρκο, θα παρασύρουν και αυτούς που είχαν το μυαλό τους στις μαλακίες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο

Αλλά αυτή η σπορά να γίνει στις αποφάσεις όχι σε μια λογοτεχνική λέσχη και ούτε με κάποιο πατρονάρισμα. Που συνήθως οι πιο ψηλά μάγκες έχουν προνοήσει μέσα σε ένα ψευδο πολιτικό σύστημα να τους θέσουν στο περιθώριο πριν την γέννηση τους για να μην βρουν επαφή. Τόσο απλό...

ΥΓ. Το έχω πει 100 φορές. Είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε γεννηθεί σε αυτόν τον τόπο. Οποιοδήποτε ερωτήματα έχουμε, έχει απαντηθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια από τους προγόνους μας. Μια απλή αντιγραφή πρέπει να κάνουμε
    Έχεις εσύ, τέτοιους στη γειτονιά σου; Έχετε παρασύρει πολλούς άλλους;
    Γιατί, εμένα, οι δικοί μου, καλά τα λένε, αλλά μία το 'να - μία τ' άλλο, από το μαντρί, δεν ξεφεύγουν και δεν εννοάω φυσικά, μόνο την ψήφο...

AK-47 Το avatar του χρήστη Vass

Περιοχή
    Thessaloniki
    Thanks
    634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.402 φορές σε 628 μηνύματα
    Ignore User

Προσωπικά θεωρώ τεράστιο σφάλμα το ότι η κυβέρνησή μας δέχτηκε να κατέβει το ελικόπτερο με τους στασιαστές. Εάν δεν τους εκδώσει άμεσα, παρέχει καλό άλλοθι στο Σουλτάνο για οτιδήποτε επακολουθήσει. Δεν έπρεπε καν να τους επιτρέψουν να πετάξουν πάνω από την Ελλάδα.

No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Ignore User

Τους έχω ικανούς να αρχίσουν τους παραλληλισμούς με την υπόθεση Ν. Παππά και του αντιτορπιλικού...

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Tώρα σοβαρά ποιος πιστεύει οτι έχουμε αυτόν για υπουργό άμυνας.Εγώ νομίζω οτι μου κάνου νπλάκα κάθε φορα που τον βλέπω.

Το avatar του χρήστη Apache

Περιοχή
    Arctic Circle
    Thanks
    970
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 789 φορές σε 389 μηνύματα
    Ignore User

Όλα κι όλα, ο Πάνος Καμμένος (πνευματικό παιδί του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη) παίζει αριστοτεχνικά το ρόλο του στην πολιτική ζωή και βρίσκεται πολύ κοντά στο να εκπληρώσει την αποστολή που του ανέθεσε η Οικογένεια: και την Κυβέρνηση Σαμαρά έριξε, και τη ΝΔ επέστρεψε στο Μητσοτακέικο, και την Αριστερά θα καταφέρει να την κάνει να ξαναγυρίσει τελικά στο 3-5% μετά από από αυτή τη συγκυβέρνηση, και τον Κυριάκο θα κάνει τελικά Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Μετά από όλα αυτά, μπορεί άνετα να διαλύσει τους ΑΝΕΛ και να επιστρέψει πανηγυρικά στη ΝΔ σαν υπουργός του Κούλη.

Η αποστολή του είναι ξεκάθαρη και την εκτελεί τέλεια μέχρι τώρα. Όλα πάνε κατ' ευχήν για τους Μητσοτάκηδες, απλά χάρη στον παράγοντα "Πάνος Καμμένος".
    Kingdoms Rise and Kingdoms Fall

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Vass (16-07-16)

AK-47 Το avatar του χρήστη Vass

Περιοχή
    Thessaloniki
    Thanks
    634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.402 φορές σε 628 μηνύματα
    Ignore User

Πρώτη φορά αποτυχημένο πραξικόπημα έβγαλε πανίσχυρο δικτάτορα...

Όσο για τον Καμμένο, τι να πω, αφού δε σέβονται τα γαλόνια τους οι στρατηγοί και κάθονται και τον αφήνουν να παριστάνει τον αλεξιπτωτιστή και τον πιλότο ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ (ΜΕ).

No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria

25. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Vass για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (16-07-16), Rena (18-07-16)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tώρα σοβαρά ποιος πιστεύει οτι έχουμε αυτόν για υπουργό άμυνας.Εγώ νομίζω οτι μου κάνου νπλάκα κάθε φορα που τον βλέπω.

μαζι σου ρενα μου, αλλα δυο φορες σε εναμιση χρονο τον ψηφισαμε.

27. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

Rena (18-07-16), voskos_7 (17-07-16)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.979
    Ignore User

29. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (17-07-16), Red&White-Nick-7 (17-07-16), Vass (17-07-16)

Το avatar του χρήστη Red Unity

Thanks
    455
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 666 φορές σε 431 μηνύματα
    Ignore User

δε θα μιλήσω με κάποια ρομαντικότητα του στυλ "οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη" και "πίστεψε στον άνθρωπο". αλλά πίστεψέ με: η ζωή σου αποκτάει νόημα όταν συναναστρέφεσαι, συζητάς, συναποφασίζεις, συνδημιουργείς και συνκαταστρέφεις με τους διπλανούς σου. και όταν λέω διπλανούς σου, μιλάω για τους γείτονές σου που τραβάτε τα ίδια ζόρια και ζείτε στην ίδια γκρίζα γειτονιά, τους συναδέλφους σου με τους οποίους μοιράζεστε τα σκατά που σας δίνει το αφεντικό μαζί με τον καθημερινό φόβο της απόλυσης, με τους διπλανούς σου στην ουρά του οαεδ που μοιράζεστε το καθημερινό υπαρξιακό τέλμα και το άγχος της αναζήτησης μιας δουλειάς.
    και πίστεψέ με, θα μπορούσα να είμαι πολύ σνομπ με τους ανθρώπους γενικά. αλλά εν τέλει, έχω καταλάβει ότι επειδή ασχολούμαι με δυο-τρία πράγματα που δεν αφορούν μόνο τον κώλο μου, δεν είμαι ανώτερος, ούτε "περίπτωση". είμαι απλά τυχερός, που κατάφερα να βρω μια άλλη διέξοδο και να μην ακολουθήσω τα αδιέξοδα που ακολουθούμε συλλογικά - άλλος την κατάθλιψη, άλλος τα χάπια κάθε γαμημένου είδους, άλλος το γήπεδο, άλλος τα ψεύτικα όνειρα και τις ελπίδες, άλλος το μίσος για τον Άλλον και όλοι μαζί την απόλυτη σιωπή.
    αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι οι διπλανοί μας έχουν τη δύναμη να σηκωθούν - και δεν υπάρχει άλλος τρόπος, από το να σηκωθούμε μαζί. όσο άνθρωποι είναι οι διπλανοί μας, άλλο τόσο είμαστε κι εμείς.

επίσης μην ξεχνάς ότι έχεις βρει ανθρώπους να συζητάς για πράγματα πέρα από οπαδικά, πράγματα που πραγματικά σε αφορούν, σε ένα οπαδικό φόρουμ. σκέψου πόσους ανθρώπους θα βρούμε, και πόσο ποιοτικότερα θα τα πούμε, αν βγούμε να αράξουμε στην πλατεία της γειτονιάς μας...
    Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.

Σελίδα 1309 από 1963 ΠρώτηΠρώτη ... 309809909100911091209125912691279128912991305130613071308130913101311131213131319132913391349135914091509160917091809 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές