ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-03-16), kwtsios (16-03-16)
Ντοπέ λένε η Σαράποβα (μπορεί και να είναι δεν ξέρω) με το απίθανο, σέξυ, θηλυκότατο σώμα...
Η Σερένα, με μυική μάζα που θυμίζει επαγγελματία άντρα μποντυμπιλντερά και σώμα Τούρκου λοχία είναι η παρθένος Μαρία.
Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-03-16), kwtsios (16-03-16)
Θα πληρώνει περισσότερα η Σερένα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Eιχε μπει ενα μηνα και κατι πιο πριν αυτο το φαρμακο που επαιρνε στα απαγορευμενα και λεει οτι δεν ενημερωθηκε.Τραγικο λαθος απο ενα μεγαλο αθλητη και οχι μονο απο αυτον και απο ολο το team που εχει γυρω της που δεν την ενημερωσαν αν οντως εγινε ετσι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο Τζόκοβιτς να δούμε πότε θα πιαστεί ντοπέ.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Οχι ρε, ειπε οτι ελαβε την ειδοποιηση αλλα δεν εδωσε σημασια. Κακο του κεφαλιου της
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
΅Ε ας πω κι εγω τη βλακεια μου.Εγω δεν καταλαβαινω πως τιμωρειται μια κοπελα με φυσιολογικο σωματοτυπο,επειδη επι 10 χρονια επαιρνε μια ουσια που προσφατα απαγορευτηκε(ιδιως οταν πρεπει να ανταγωνιζεται το κτηνος που λεγεται Σερηνα)και δε τιμωρειται πχ ο Ναδαλ που επι χρονια εκανε επιδειξη του τεραστιου μπρατσου του και καμαρωνε για τις αντοχες του,που απεκτησε με ψαρι και χυμους προφανως.Δηλαδη Ναδαλ και φυσικα και Τζοκοβιτς που τα τελευταια χρονια εχει σαρωσει τα παντα ειναι καθαροι?Εδω μεχρι και ο Σιμον ειχε κατηγορηθει παλιοτερα και ειχε πει οτι τον βρηκαν θετικο επειδη μια κοπελα τον φιλησε στα χειλη και του μετεφερε την ουσια.Μαλιστα ο ναδαλ,που τωρα θελει να τιμωρηθει η Σαραποβα,τοτε συμφωνουσε με τις ηλιθιες δικαιολογιες.
Και να σχολιασω και το οτι μςχρι και ο Μαρευ στραφηκε εναντιον της Σαραποβα λες και αυτη φταιει που δυσκολα κερδιζει grand slam.![]()
kwtsios (16-03-16)
Το πραγματικό διακύβευμα, δεν είναι αν παίρνεις: Το θέμα είναι είτε να παίρνεις μέχρι να απαγορευτεί, ή να παίρνεις κι άλλα, για να μη σε πιάνουν με το απαγορευμένο...
Αθλητικό ιδεώδες; Ποιός χέστηκε;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αθλητικο ιδεωδες δεν υπαρχει πια πουθενα.Επαγγελμα εχει γινει.Καποιοι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι (περσινος Τζιμυ),καποιοι εντιμοι εργατες που κανουν υπομονη (Φουστερ),καποιοι ταλαντουχοι που εκμεταλλευονται το ταλεντο τους,αλλα δεν το καλλιεργουν περισσοτερο (πχ Μεσι),καποιοι που αν και ειναι καλοι στη δουλεια τους βαζουν παντα μεσο για να εχουν πλεονεκτημα (Ροναλντο),ελαχιστοι καλοι και φιλοτιμοι (Ζινταν) κλπ κλπ (Και επειδη θα γινει χαμος,τα ονοματα που χρησιμοποιησα ειναι προσωπικη εκτιμηση και οχι εμπεριστατωμενη αποψη).
Το χειροτερο ειναι οτι οι ουσιες ειναι κακες προ παντων για τους ιδιους,αλλα μπροστα στα λεφτα τι ειναι ενα ρισκο για καρδιοπαθειες και καρκινους.Και αφου οι ιδιοι δεν νοιαζονται να ειναι καθαροι,για να μη "ριξουν' τον αντιπαλο τους,σιγα μη με νοιαζει εμενα που δε χανω και λεφτα απο αυτους.Ουτε συνδρομητικη δεν εχω πια.![]()
voskos_7 (16-03-16)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
estai (16-03-16), kwtsios (16-03-16), vasilis-thrylos7 (16-03-16)
—John Lennon
Du3lisT (18-03-16), Gtakis (16-03-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-03-16), kwtsios (16-03-16), vasilis-thrylos7 (16-03-16), voskos_7 (16-03-16)
απο που και ως που συναντιεται με την τζολι ο τσιπρας και δεν δεχεται να μιλησει
με αντιπροσωπεια μισθωτων,συνταξιουχων και αγροτων;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
chainsaw (17-03-16), Du3lisT (18-03-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-03-16), Rena (17-03-16)
Μεχρι και η Τζολι του ριχνει του αχρηστου
Μη το λες: Θα είχε ρεπό ο σκηνοθέτης του debate...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (16-03-16), vasilis-thrylos7 (16-03-16)
σαν τον μαμρα εχει καταντησει η τζολι. Φαε τιποτα κοπελα μου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
![]()
Bookmarks