Σελίδα 1270 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 27077087097010701170122012301240125012601266126712681269127012711272127312741280129013001310132013701470157016701770 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 25.381 έως 25.400 από 39238

Θέμα: Off Topic

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.299 φορές σε 18.948 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Off Topic

Η αλήθεια είναι, ότι έψαξα πολύ για να διασταυρώσω την πληροφορία, αλλά δεν βρήκα το πρωτότυπο, της τοποθέτησης στο μέσο στο οποίο διατυπώθηκε...
    Βρίσκω, πάντως, την τοποθέτηση του Β. Τριανταφυλλίδη, εάν όντως υπήρξε, εξαιρετικά πρωτοποριακή και ενδιαφέρουσα:
    Να βάλουμε δίδακτρα στα δημόσια σχολειά (φυσικά το ύψος των οποίων θα εξαρτάται από την φοροδοτική δυνατότητα του γονέα - γιατί, τί στον πούτσο τοποθέτηση θα διατυπώναμε χωρίς μία αριστερή πινελιά) και να διευρύνουμε το ωράριο λειτουργίας των σχολείων, μετακυλίοντας το κόστος της υπεραπασχόλησης των εκπαιδευτικών στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων...
    (καλά καταλάβατε - θα αυξηθεί και η εισφορά στο ταμείο του συλλόγου και μάλιστα κατά ποσό απροσδιόριστο)

Κρατώντας μία πισινή, καθώς η συγκεκριμένη πληροφορία υπάρχει σε σελίδες από το iefimerida, protothema, newsbomb, Ριζοσπάστη, Ant1, μέχρι και σε αθλητικές, έχω μία απορία;
    Πόσο μαλάκας παίζει να αισθάνομαι που δεν ζητάω λεφτά ακόμα και για να λέω καλημέρα;;;

Ρωτάω, τώρα τον Μένιο, αλλά αν θέλετε, απαντάτε και οι υπόλοιποι:

Μένιο, είσαι σίγουρα Αριστερός, ρε παιδί μου;
    Αν είσαι εσύ, τι είναι όλοι αυτοί;;;
    Ποιός είμαι εγώ;
    Ποιός παρήγγειλε τ' αηδόνι και τι το θέλει και το πετροχελιδόνι;
    Γιατί ο Πάρντο ενώ τρέχει δεν χάνει κιλά;
    Γιατί δεν βγαίνει ο Δούρος στο τηλέφωνο;
    Γιατί εμείς θέλαμε να γίνει και αυτοί δεν θέλανε και εμείς είπαμε να μην γίνει, αλλά μετά αυτοί είπανε να μην γίνει και εμείς είπαμε να μην γίνει αλλά τελικά είπανε να γίνει και διαφωνήσαμε και είπαμε να γίνει και είπανε και αυτοί, να γίνει, αλλά μετά εμείς είπαμε να μην γίνει;;;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (13-01-16), kwtsios (16-01-16)

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αλήθεια είναι, ότι έψαξα πολύ για να διασταυρώσω την πληροφορία, αλλά δεν βρήκα το πρωτότυπο, της τοποθέτησης στο μέσο στο οποίο διατυπώθηκε...
    Βρίσκω, πάντως, την τοποθέτηση του Β. Τριανταφυλλίδη, εάν όντως υπήρξε, εξαιρετικά πρωτοποριακή και ενδιαφέρουσα:
    Να βάλουμε δίδακτρα στα δημόσια σχολειά (φυσικά το ύψος των οποίων θα εξαρτάται από την φοροδοτική δυνατότητα του γονέα - γιατί, τί στον πούτσο τοποθέτηση θα διατυπώναμε χωρίς μία αριστερή πινελιά) και να διευρύνουμε το ωράριο λειτουργίας των σχολείων, μετακυλίοντας το κόστος της υπεραπασχόλησης των εκπαιδευτικών στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων...
    (καλά καταλάβατε - θα αυξηθεί και η εισφορά στο ταμείο του συλλόγου και μάλιστα κατά ποσό απροσδιόριστο)

Κρατώντας μία πισινή, καθώς η συγκεκριμένη πληροφορία υπάρχει σε σελίδες από το iefimerida, protothema, newsbomb, Ριζοσπάστη, Ant1, μέχρι και σε αθλητικές, έχω μία απορία;
    Πόσο μαλάκας παίζει να αισθάνομαι που δεν ζητάω λεφτά ακόμα και για να λέω καλημέρα;;;

Ρωτάω, τώρα τον Μένιο, αλλά αν θέλετε, απαντάτε και οι υπόλοιποι:

Μένιο, είσαι σίγουρα Αριστερός, ρε παιδί μου;
    Αν είσαι εσύ, τι είναι όλοι αυτοί;;;
    Ποιός είμαι εγώ;
    Ποιός παρήγγειλε τ' αηδόνι και τι το θέλει και το πετροχελιδόνι;
    Γιατί ο Πάρντο ενώ τρέχει δεν χάνει κιλά;
    Γιατί δεν βγαίνει ο Δούρος στο τηλέφωνο;
    Γιατί εμείς θέλαμε να γίνει και αυτοί δεν θέλανε και εμείς είπαμε να μην γίνει, αλλά μετά αυτοί είπανε να μην γίνει και εμείς είπαμε να μην γίνει αλλά τελικά είπανε να γίνει και διαφωνήσαμε και είπαμε να γίνει και είπανε και αυτοί, να γίνει, αλλά μετά εμείς είπαμε να μην γίνει;;;
    Στο μόνο ερώτημα που μπορώ να σου απαντήσω είναι το πρώτο.......
    Οχι Νικόλα μου, δεν είμαι αριστερός ........ Κομμουνιστής είμαι.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (13-01-16)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Ωραία: Τώρα, πλέον, μας μένει να βρούμε την διαφορά των υπολοίπων από τους δεξιούς, μήπως και καταλάβω, ο έρμος, ο ιθαγενής, ποιός τρώγεται με ποιόν και σε τί διαφέρουν.

Κάποτε (στα τέλη της δεκαετίας του '90), ένας δικαστικός λειτουργός, είχε εκμυστηρευτεί σε κάποιον ότι μας κυβερνάει ο φασισμός...
    Ομολογώ ότι άργησα να ξετυλίξω το κουβάρι (ήταν και η ηλικία, βέβαια) για να καταλάβω τί ακριβώς εννοούσε...

6. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (13-01-16), kwtsios (16-01-16)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.047 φορές σε 7.602 μηνύματα
    Ignore User

Οσον αφορα τις Σκουριες, αν ισχυουν οι φημες, οτι δεν προβλεπονταν αρθρο απο την μελετη για την εκμεταλλευση του χαλκου κατα την εκσκαφη, απο το κρατος και οχι απο τον εργολαβο, οπου γι'αυτο το λογο φαινεται πως πηρε τη δουλεια ο συγκεκριμενος, καλα κανει ο ΣΥΡΙΖΑ και βρηκε πατημα για να τον σουταρει. Για να λεμε και του στραβου το δικιο και να μην ανακαλυπτουμε φαντασματα, διαρκως.Εχουμε πλεον τη καραμελα οπου στο βωμο των θεσεων εργασιας μπορεις να ρημαξεις τα παντα για να απασχοληθει ενας μικρος αριθμος ανθρωπων. Θα μου πεις εαν ισχυει θα τιμωρηθει κανεις για το κολπο που στησαν, οι προηγουμενοι; Ευκολη απαντηση... Τα δημοσια εργα εχουν πολλα τρικ και κανουν παρτι οι γνωστοι ολα τα χρονια και ειναι και καλυμμενοι νομικα.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Αγορίνα μου, κανείς δεν σούταρε, κανέναν - μη σκας: Αυτή η... επένδυση, δεν έπρεπε καν να γίνει...
    Ο... επενδυτής, προσέγγισε τους αρχηγούς της φυλής μίας Αφρικανικής μειονότητας, στο νότιο - ανατολικό τμήμα της Ευρώπης και πίστεψε ότι αν λάδωνε έναν - δυό, θα μπορούσε να έχει μέχρι και στρατό να τον προστατεύει για να ρημάζει την περιοχή ανενόχλητος.
    Τώρα, απλά, την έκανε γιατί δεν ήταν σε θέση να ξέρει αν το γαϊτανάκι με τα μερτικά, σταματούσε στους τωρινούς, ή ερχόντουσαν και τίποτε άλλοι, λίγο πιο μετά και ξαναζητούσαν μεροκάματο φτου και από την αρχή.

Κανένας επενδυτής δεν έφυγε και ακόμα περισσότερο, καμία κυβέρνηση δεν τον σούταρε. Με τις παραβάσεις που είχε κάνει, έπρεπε να είχε ανασταλεί η άδεια λειτουργίας του - τόσο απλά. Μέχρι να πλήρωνε και να επανόρθωνε τις όποιες ατασθαλίες, δεν είχε κανείς, καμία δουλειά να διαπραγματεύεται μαζί του, επί οποιουδήποτε άλλου ζητήματος.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αγορίνα μου, κανείς δεν σούταρε, κανέναν - μη σκας: Αυτή η... επένδυση, δεν έπρεπε καν να γίνει...
    Ο... επενδυτής, προσέγγισε τους αρχηγούς της φυλής μίας Αφρικανικής μειονότητας, στο νότιο - ανατολικό τμήμα της Ευρώπης και πίστεψε ότι αν λάδωνε έναν - δυό, θα μπορούσε να έχει μέχρι και στρατό να τον προστατεύει για να ρημάζει την περιοχή ανενόχλητος.
    Τώρα, απλά, την έκανε γιατί δεν ήταν σε θέση να ξέρει αν το γαϊτανάκι με τα μερτικά, σταματούσε στους τωρινούς, ή ερχόντουσαν και τίποτε άλλοι, λίγο πιο μετά και ξαναζητούσαν μεροκάματο φτου και από την αρχή.

Κανένας επενδυτής δεν έφυγε και ακόμα περισσότερο, καμία κυβέρνηση δεν τον σούταρε. Με τις παραβάσεις που είχε κάνει, έπρεπε να είχε ανασταλεί η άδεια λειτουργίας του - τόσο απλά. Μέχρι να πλήρωνε και να επανόρθωνε τις όποιες ατασθαλίες, δεν είχε κανείς, καμία δουλειά να διαπραγματεύεται μαζί του, επί οποιουδήποτε άλλου ζητήματος.
    Στο συγκεκριμενο εργο δε φταινε οι παραβασεις, αν εννοεις περιβαλλοντικες.
    Σε καθε εργο υπαρχουν παραβασεις. Το θεμα ειναι ποτε ασχολουνται να τηρησουν τον νομο που πολλες φορες επι του πρακτεου ειναι και αδυνατο.
    Ειτε προκειται για αρκουδες που μπορει να κατοικησουν σε χιλια χρονια στον τοπο ειτε επειδη βρεθηκε ενα τοιχειο του 1800 και σε ακτινα 100χλμ παγωνουν τα παντα.
    Εγω εχω συγκεκριμενη αποψη, πως καλως αποχωρει ο Μπομπολας επειδη κερδοσκοπουσε εις βαρος του κρατους και καλως να πληρωσει και το προστιμο.
    Και ειλικρινα δε με ενδιαφερει ο λαικισμος τυπου ζητησανε λεφτα οι Συριζαιοι και σκαλωσε ο Μπομπολας και αποχωρει.

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.158
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

Κατέθεσε για παράνομα δάνεια στα ΜΜΕ ο Ψυχάρης πριν μερικές μέρες... Το είδατε πουθενά?
    Η μεγαλύτερη αρπάχτη είναι με τα δημόσια έργα.

Η γέφυρα έξω από το Καραϊσκάκης παίζει να κόστισε περισσότερο από το μισο γήπεδο. Αυτός που ανέλαβε το έργο τρώει με χρυσά κουτάλια και διάγει αυτοκρατορικό βιο
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Ignore User

Eπειδη τυγχανει να ασχολουμαι παιδια, δεν εχετε ιδεα τι συμβαινει στα δημοσια.
    Μιλαμε για τελειως σαπιο συστημα.

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (13-01-16)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο συγκεκριμενο εργο δε φταινε οι παραβασεις, αν εννοεις περιβαλλοντικες.
    Σε καθε εργο υπαρχουν παραβασεις. Το θεμα ειναι ποτε ασχολουνται να τηρησουν τον νομο που πολλες φορες επι του πρακτεου ειναι και αδυνατο.
    Ειτε προκειται για αρκουδες που μπορει να κατοικησουν σε χιλια χρονια στον τοπο ειτε επειδη βρεθηκε ενα τοιχειο του 1800 και σε ακτινα 100χλμ παγωνουν τα παντα.
    Εγω εχω συγκεκριμενη αποψη, πως καλως αποχωρει ο Μπομπολας επειδη κερδοσκοπουσε εις βαρος του κρατους και καλως να πληρωσει και το προστιμο.
    Και ειλικρινα δε με ενδιαφερει ο λαικισμος τυπου ζητησανε λεφτα οι Συριζαιοι και σκαλωσε ο Μπομπολας και αποχωρει.
    Βασικά, λαϊκισμός είναι ότι διώχνουμε μία σοβαρή επένδυση και εξ αιτίας αυτού, μεταξύ των άλλων, κανείς δεν θα έρθει να επενδύσει στη χώρα μας.
    Παράμετρος πρώτη: Οι σοβαρές ιδιωτικές επενδύσεις, δεν πραγματοποιούνται δημοσία δαπάνη.
    Παράμετρος δεύτερη: Αφού δεν είναι σοβαρές οι παραβάσεις, ας μας δείξουν μία χώρα στην οποία επιτρέπονται αντίστοιχες πρακτικές και τις εφαρμόζουν εκεί.
    Φυσικά και από το 12, μέχρι τώρα, παζαρεύουν τα πρόστιμα και ακόμα πιο φυσικά, τα παζάρια, δεν γίνονται με ανταλλαγή επιχειρημάτων επί νομικής βάσης.
    Αν κάποιος ξύπνησε στην Ελλάδα και θεώρησε σκόπιμο να περιφρουρήσει την νομιμότητα και το δημόσιο συμφέρον, σίγουρα δεν είναι αυτός που μας κυβερνάει και γενικά, αν κάποιος βρεθεί να το κάνει, στο προσεχές μέλλον, δεν θα έχει καμία σχέση με αιρετό αξίωμα οποιασδήποτε βαθμίδας - είμαστε απόλυτα ασφαλείς, ως κοινωνία, από τον κίνδυνο να μπλέξουμε με τέτοιους ανώμαλους.
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eπειδη τυγχανει να ασχολουμαι παιδια, δεν εχετε ιδεα τι συμβαινει στα δημοσια.
    Μιλαμε για τελειως σαπιο συστημα.
    Ευθέως ανάλογο με αυτούς που το διευθύνουν και λίγο λιγότερο από αυτούς που συναλλάσσονται επιτυχώς με αυτό.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

Rena (14-01-16), vasilis-thrylos7 (14-01-16)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Ετσι..ολα αυτα που ξερατε θα σας τα κοψει ο πρωθυπουργος σας.Που θελατε δημοσια παιδεια και νταουνλοουντ ταινιων απο το ιντερνετ.

Ειμαστε στην ευρωπη κυριοι.Τερμα το τζαμπα.Οσοι θελετε να ζειτε στην ελλαδα του 2016 θα εχετε μονο νετφλιξ,φρεντουτσινο και ιδιωτικα σχολεια.Αντε πια με τους μπουρτζοβλαχους που μαζευτηκατε εδω μεσα.

17. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Rena για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (14-01-16), voskos_7 (14-01-16)

Devotion Το avatar του χρήστη vasilis-thrylos7

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Thanks
    4.054
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.584 φορές σε 2.485 μηνύματα
    Ignore User

Και οι δωρεάν κόλλες κομμένες. Τα παιδιά θα γράφουν διαγωνισματα στους τοίχους τους οποίους και θα βάφουν μετά τη διόρθωση των γραπτών.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Πόσοι άραγε έχουν ήδη κόψει το χέρι τους που έριξε Τσίπρα στην κάλπη; Και πόσοι θα το κόψουν στο μέλλον; Χώρα ημι-κουλών θα μας καταντήσει ο Αλέξης, με τον οποίο σημειωτέον ΚΑΝΕΙΣ πλεον δεν ασχολείται στη Γερμανία και στην Ευρώπη. Τη δουλειά του βλέπετε την έκανε ο άνθρωπος...

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Κανείς δεν πρέπει να κόψει το χέρι του επειδή ψήφισε κάποιον: Πρέπει να κόψει το λαιμό του να βρει τρόπο να λειτουργεί ορθολογικά.
    Με την παιδεία που έχεις από το σπίτι, πηγαίνεις στο σχολείο, κατατάσσεσαι στο στρατό, βρίσκεις δουλειά, βγαίνεις έξω και διασκεδάζεις, βρίσκεις γυναίκα και παντρεύεσαι, κάνεις παιδιά και τα μεγαλώνεις, βγαίνεις στη σύνταξη και μοιράζεις την περιουσία σου στα παιδιά σου. Δεν παίζει να πας με άλλο μυαλό να ψηφίσεις...

21. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

dimace (15-01-16), kwtsios (16-01-16)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Αν και δεν φημίζομαι για την περιέργειά μου, θα ήθελα να δω τί θα σκεφτεί η κυβέρνηση με τους εργαζόμενους της softex, για να δουλέψει το εργοστάσιο, χωρίς τον ιδιοκτήτη...

(Γιατί, αυτό, δεν ήταν επένδυση - ο Μπόμπολας ήταν και μόνο με εκείνο έπρεπε να ασχοληθούμε σοβαρά...)

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Όλα θα πάνε καλά.
    Να μην ανησυχείτε.
    Όλα θα πάνε καλά.

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.158
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.111 φορές σε 2.587 μηνύματα
    Ignore User

Συζητούσα με έναν άνθρωπο που δούλευε σε εργασίες του συζύγου της Καφαντάρη και μου έλεγε κάτι άρρωστες ιστορίες. Τυχοδιώκτης αδίστακτος σκουλικι μεσσαιωνας. Χρωστάει παντού, απειλούσε τους εργαζομενους που δεν πλήρωνε, φώναζε θα βγει ο Σύριζα και θα μου τα χαρίσουν. Αληταρια τελείως (και ή γυναίκα του δεν πάει πίσω στο αμαρτωλό δημόσιο βολεμενη, τραπεζα αν και Γεωλόγος!)

Και τελικά τον αντάμειψε με δημόσια θεση
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

Devotion Το avatar του χρήστη vasilis-thrylos7

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Thanks
    4.054
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.584 φορές σε 2.485 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pirateeeeeee Εμφάνιση μηνυμάτων

Και τελικά τον αντάμειψε με δημόσια θεση
    Πάντα έτσι δε συνεβαινε ? Btw έθεσε βέτο η τρόικα για να μην αυξηθούν οι εισφορές για τις συντάξεις. Εντάξει ζούμε στο ματριξ πλέον. Η απλά καταλάβαιναν και αυτοί ότι με τέτοια μέτρα δε θα πληρώσει κάνεις και όλα θα είναι μαύρα (κυριολεκτικά και μεταφορικά )

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.032
    Ignore User

Πρωτος ο Κουλης ετσι;
    Eνταξει ο Τσιπρας καταφερε πλεον να φανταζει κλοουν ακομα και μπροστα στον Αδωνι.
    Εν τω μεταξυ καθε επομενη κυβερνηση αποδεικνυεται απειρως χειροτερη απο την προηγουμενη.
    Αν το παει εξυπνα το παιχνιδι ο Κουλης παντως θα μεινει για πολλα χρονια στην εξουσια.

Καθε μερα και καποιο σκανδαλο γι αυτους τους Συριζαιους.
    Γλυκο το χρημα, ειτε εισαι αριστερος ειτε δεξιος. Αυτο δε μπορεσαμε να καταλαβουμε ποτε στην Ελλαδα, πως η πολιτικη ιδεολογια δε καθοριζει την ποιοτητα του ανθρωπου.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.930
    Ignore User

Εδώ που τα λέμε, αν δεν μπορείς να παράξεις διαφθορά και διαβρωτική συμπεριφορά στην Ελλάδα, δεν είσαι για τίποτα ικανός...
    Αντιθέτως, μάλλον είσαι εκτός τόπου και χρόνου και ως εκ τούτου, ακατάλληλος για να διοικήσεις έναν τόσο απαιτητικό κρατικό μηχανισμό.

Σελίδα 1270 από 1962 ΠρώτηΠρώτη ... 27077087097010701170122012301240125012601266126712681269127012711272127312741280129013001310132013701470157016701770 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές