καλο gilfακι η χρυσηιδα, εμενα αμα με πληρωνε καλα, δεν με χαλαγε.Οτι η Χρυσηίδα μιλάει για πολιτισμό μου γαμάει όλο μου το είναι. Τράβα κάνε ένα refill στην πλαστικούρα που κουβαλάς πάνω σου κυρά μου, και πρόσεχε μη σε δει κανα παιδάκι νύχτα και τρομάξει που απ' το πολύ τράβηγμα (το είχαν εφεύρει κι αυτό οι αρχαίοι πρόγονοι μας;) έχεις γίνει σαν την νύχτα των ΖΝ.
Πέρα απ' τη Χρυσηίδα, έχουμε μαζέψει όλο το σκουπιδαριό σ' αυτή τη χώρα και μετά αναρωτιόμαστε γιατί γελάει κι ο κάθε πικραμένος με την πάρτη μας. Στη μουσική πρώτος στο τοπ-10 είναι ο Παντελίδης, στον κινηματογράφο ο Παπακαλιάτης ετοιμάζεται να σπάσει πάλι ταμεία, τη ζωγραφική τη θεωρούμε ακόμα χόμπυ ξέρω γω, στο θέατρο ο Σεφερλής έχει το εισητήριο 30 ευρώ και χοντρο-οικονομάει και θεατρικά που βασίζονται σε αρχαίες τραγωδίες/κωμωδίες, παρ' όλο που καβλώνουν τόσο πολύ με την αρχαία καταγωγή μας κάτι Χρυσηίδες πάνε άπατα, για δημοσιογράφους έχουμε κάτι Λιάγκαδες, για Πρωθυπουργό τον Τσίπρα, και για καθηγητές στα σχολεία κάτι τύπους σαν τον κύριο Κ...., που μας δίδασκε προγραμματισμό και δεν ήξερε να χειριστεί τα Windows 98, κι εκεί που αναρωτιόσουν πώς διδάσκει αυτό το άτομο, παρατηρούσες μια ομοιότητα στο επίθετο με τον τότε υφυπουργό Παιδείας.
Εμένα προσωπικά με ψήνει να αφανιστούμε από το χάρτη.![]()
Bookmarks