Δεν βρήκα σχετικό θέμα, αν υπάρχει μεταφέρετε το.
Απόλυση Σπυρόπουλου από OTE TV
Παρελθόν αποτελεί από τον OTE TV ο Αλέξης Σπυρόπουλος. Το συνδρομητικό κανάλι ενημέρωσε τον δημοσιογράφο, ο οποίος κάνει εκπομπή σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, συμφερόντων Γιάννη Αλαφούζου, ότι παύει να υφίσταται η συνεργασία των δύο πλευρών, με το επιχείρημα ότι δημιουργούνται προβλήματα στις σχέσεις ΟΤΕ και ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Αφορμή στάθηκε ένα άρθρο του Σπυρόπουλου σε site συμφερόντων Γιάννη Αλαφούζου και Ιβάν Σαββίδη και το οποίο προφανώς φέρεται να ενόχλησε την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ. Κάτι ανάλογο όμως είχε γίνει και πέρυσι, με αφορμή περιγραφή του Σπυρόπουλου αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Φωστήρα και τον Ολυμπιακό για την επιλογή του να σχολιάσει ορισμένες φάσεις του αγώνα.
Rena (15-09-15)
pirateeeeeee (15-09-15)
Δε μου κάνετε και μια λίστα των ΜΜΕ του Αλαφούτσου, να ξέρω τι να αποφεύγω?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (15-09-15), The Dude (15-09-15), voskos_7 (15-09-15)
Πώς θα σου φαίνονταν ένα απογευματινό μπαν?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
estai (15-09-15)
καλα του κανανε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν του κάνανε καλά: Του χρειάζεται και ένα χέρι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Όχι δεν του χρειάζεται. Ούτε θα αλλάξει κάτι. Καλό είναι να μην τοποθετούμαστε υπέρ της βίας, ούτε για πλάκα, επειδή δεν είναι όλοι στο ίδιο διανοητικό επίπεδο να το αντιληφθούν. Εδώ που τα λέμε, ούτε το γεγονός ότι ένας (έστω και τσάτσος) έμεινε εν μέρη άνεργος θα έπρεπε να μας χαροποιεί, αλλά δε γαμιέ..
celticfrost (15-09-15)
συφμωνω γενικα, αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι (σε οτι εχει να κανει με το ανεργος). Εγω ειμαι πελατης του οτε, δεν γινεται να βγαινει το καθε μουνοπανο και να ειναι αρνητικα προκατειλημμένος με τον Ολυμπιακο.
Αν παω σε μια ταβερνα και ο σερβιτορος με ειρωνευεται, θα το πω στο αφεντικο του και αυτος πιθανον να τον διωξει.
Το οτι εμεινε ανεργος λοιπον, εγινε επειδη δεν εκανε σωστα τη δουλεια του. Σαν πελατης τους δεν ειναι αυτοσκοπος μου να διωξω κανεναν, απλα θελω να μου προσφερουν σωστη υπηρεσια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
kwtsios (16-09-15), panahs7 (15-09-15), pirateeeeeee (15-09-15), sk12072 (15-09-15), voskos_7 (16-09-15)
BrazHlias (16-09-15)
kwtsios (16-09-15)
Φυσικά: Εθελοντή, για να του το περάσει ψάχνουμε...
Και να του αρέσει, να του περάσει και δεύτερο...
panahs7 (16-09-15)
voskos_7 (16-09-15)
Θα του το κάνει;;;
![]()
...για τους θανάτους που πέρασαν στα ψιλά...
Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.
dimace (16-09-15)
panahs7 (16-09-15)
Bookmarks