«Θα έχουμε εξαιρετικά δύσκολες διαβουλεύσεις, διότι αντίθετα με την εντύπωση η οποία κατά κάποιον τρόπο έχει δημιουργηθεί, έχουμε πολύ δύσκολες διαπραγματεύσεις μπροστά μας» δήλωσε, προσερχόμενος στο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.
Ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] τόνισε, εκτός των άλλων, ότι «δεν μπορεί να γίνει κούρεμα σύμφωνα με τις συνθήκες» και πρόσθεσε ότι «εμείς έχουμε κάνει τα πάντα» ενώ «εκείνοι δεν έχουν κάνει τα πάντα για να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη που πρέπει να τους έχουμε».
Πηγή enikos.gr
Άρχισαν τα όργανα.
Σόιμπλε, σε εκτιμώ δικέ μου, σε ψηφίζω όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στη Γερμανία, αλλά μανούλα μου το ΠΑΡΑΓΑΜΗΣΕΣ! Έλεος πλέον με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου! Εμπιστοσύνη και σαχλαμάρες την τελευταία στιγμή. Κούλαρε, μικρέ μου! Έχουμε δώσει μέχρι εκεί που δεν παίρνει! ΚΩΛΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ. Δεν προβλέπεται από καμιά συνθήκη. Αν δεν γουτάρεις, όπως ζήταγες από μας να αλλάξουμε πρόσωπα, τράβα άλλαξε το δικό σου και άσε μας στην ησυχία μας. Την Ελλάδα θα την τρως στον κώλο, ότι και να κάνεις. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ό,τι και να κάνεις!
Θυμαται κάποιος να μου πει τι είχε πει ο Τσιπρας στην συνέντευξη που ειχε δώσει στην ΕΤ πριν το δημοψήφισμα?
Το σίγουρο είναι ότι είχε πει οτι σε περίπτωση ΝΑΙ θα συμφωνούσε σε ολα με τους Ευρωπαίους και μετά θα πήγαινε σε εκλογές.
Τι είχε πει σε περίπτωση ΟΧΙ και Ευρωπαίοι δεν έκαναν πίσω?
Τίποτα. Στο όχι είπε πως σε 48 ώρες θα είχε συμφωνία...
Apache (11-07-15)
αναρωτιέμαι τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις με χαρτάκια σε γυάλινα κουτάκια, τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι το παιχνίδι είναι στημένο από αυτούς και για αυτούς, τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι ο σύριζα είναι η συνέχιση της αναδιάρθρωσης προς όφελος των αφεντικών με άλλα μέσα.
και αναρωτιέμαι τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι οι μόνες λύσεις βρίσκονται στα δικά μας χέρια και στα δικά μας μυαλά. οι μόνες λύσεις μπορούν να είναι αυτές που θα δημιουργήσουμε οι κάτω.
Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.
Apache (11-07-15)
και επίσης αναρωτιέμαι πότε θα καταλάβουμε ότι ο λόγος που γίνεται ό,τι γίνεται είναι ένας: η έλλειψη συνείδησης και (αυτο)οργάνωσης της τάξης μας, ενώ η αντίπαλη είναι και οργανωμένη και με συνείδηση των συμφερόντων της.
πότε θα έρθει ο καιρός που θα καταλάβουμε ότι πρέπει να οργανώσουμε ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ σχέδια;
και τι εννοώ τα δικά μας σχέδια; να κάποια καλά για αρχή:
- πρώτον, μιας και αυτό που έχει μείνει και θα μείνει απ` όλη αυτήν την ιστορία είναι απλήρωτοι μισθοί και απολυμένοι/ες, να αποσπάσουμε εδώ και τώρα ό,τι μας χρωστάνε τα αφεντικά μας.
- δεύτερον, να μην ξαναπληρώσουμε ούτε ευρώ/δραχμή/ρούβλι/δενξέρωτι σε νερό, ρεύμα, υγεία, ενοίκιο, μεταφορές. κοινωνική στάση πληρωμών λέγεται.
- τρίτον, μιας και σε περίεργες εποχές σαν αυτήν ο κοινωνικός κανιβαλισμός δίνει και παίρνει, πρέπει να βρούμε έναν συλλογικό τρόπο να απαντήσουμε στο ζήτημα των φαρμάκων και των ειδών πρώτης ανάγκης, επιβάλλοντας την δωρεάν παροχή τους σε σουπερ-μάρκετ και φαρμακεία.
- τέταρτον, να βγούμε στις γαμημένες τις γειτονιές μας και να ξεκολλήσουμε από τις γαμημένες τις τηλεοράσεις και τα pc. πρέπει επιτέλους να δημιουργήσουμε σχέσεις επικοινωνίας και αλληλοβοήθειας με τους διπλανούς μας, να δημιουργήσουμε τέτοιες κοινότητες, κόντρα στον φόβο, τη μιζέρια, τη μοναξιά.
τόσο δύσκολο είναι πια να αποφύγουμε τη συγκινησιακή πανούκλα, τις εθνικές αφηγήσεις και τις εσκεμμένες συσκοτίσεις και ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ;
Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.
Apache (11-07-15)
celticfrost (11-07-15)
Επειδή βοηθώ εθελοντικά, με βάση το επάγγελμά μου, σε κάποια από τα ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά σε ανάγκη, θα ήθελα να διαβεβαιώσω πως είναι μια εμπειρία Λ Υ Τ Ρ Ω Τ Ι Κ Η. Όποιο από τα μέλη μπορεί να διαθέσει λίγο από το χρόνο του σε κάτι αντίστοιχο, θα κάνει τεράστιο καλό, και πρώτα απ'όλα στον ίδιο του τον εαυτό.
Kingdoms Rise and Kingdoms Fall
Τσίπρα, κρίμα. Είχες την ευκαιρία να γίνεις ο νέος Μεταξάς αλλά την πέταξες στα σκουπίδια. Και με τις ευλογίες του ελληνικού λαού, αφού εσύ φαίνεται δεν έχεις τα @ρχίδια.
Τώρα που θα μας πετάξουν έξω οι ευρωπαίοι, να δω πως θα απολογηθείς και τι θα του πεις.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks