Bill_K (29-06-15)
Με πρώτο θέμα την Ελλάδα κυκλοφορούν και οι αυριανοί Financial Times
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bill_K (29-06-15)
Με τίτλο "Η σύγκρουση των Δημοκρατιών" κυκλοφορεί αύριο η γαλλική εφημερίδα Liberation
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Bill_K (29-06-15)
Το χαμηλό ευρώ έναντι δολαρίου δεν σημαίνει τίποτε μάγκες.
Αν δεν ανοίξουν οι τράπεζες, αν φύγουν οι τουρίστες, αν δεν υπάρχει βενζίνη αύριο η σε ένα μήνα τότε η ανθρωπιστική κρίση θα είναι χειρότερη από ότι είδη είναι.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση κουρέματος, δεν βγαίνει κανένας μάγκας Αλέξης: Λέμε ένα "Ευχαριστώ" στους φίλους μας τους Αμερικανούς, από του βήματος της Βουλής, όπως είχε κάνει μία κιτρινιάρα ψυχή, με ελιές, τον Ιανουάριο του σωτηρίου έτους 1996 και περιμένουμε να δούμε ποιό θα είναι το αντάλλαγμα...
Οι δικοί μας χειρισμοί, είναι αυτοί που λουζόμαστε τώρα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ψυχραιμία πάνω απ όλα
Bill_K (29-06-15)
Με 1 δις τραβηγμένο από τις Τράπεζες, σε μία ημέρα και κύριος οίδε πόσα είναι τα σημερινά, αμφιβάλλεις ότι θα δώσουμε ρεσιτάλ ψυχραιμίας μεσούντος του Ελέγχου Κεφαλαίων;
pf7 (29-06-15)
Apache (29-06-15)
γνωριζουμε αν μπορουν να σταλουν χρηματα εκτος Ελλαδος σε ατομα, εστω μεσω western union ή ολα καπουτ?
—John Lennon
Yiannis Alafouzos @Yalafouzos 57m57 minutes ago View translation
Η οικονομικη καταστροφή μας μπορεί να αναστραφεί αν αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με ρεαλισμό και εντιμότητα.Υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος
πρώτος θα πάει μέσα γιαυτό καίγεται ο κώλος του... χρωστάει παντού και η πολιτική επιρροή/χειραγώγηση των σώζει και με περίεργη χρηματοδότηση μάλιστα από ότι λέγεται
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Μόνο από λογαριασμό σε λογαριασμό, εντός, ή εκτός Ελλάδος, όλες οι κινήσεις πρέπει να συνοδεύονται από παραστατικό.
Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να ισχύει το όριο της ανάληψης για συναλλαγές χωρίς αυτό.
Τεχνικές λεπτομέρειες των κινήσεων, θα ξέρουμε επακριβώς αύριο.
Bill_K (29-06-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-06-15)
pf7 (29-06-15), vasilis-thrylos7 (29-06-15)
Εν τω μεταξύ, δεν κατάλαβα πού ακριβώς έχει δημοσιεύσει η Κυβέρνηση, ολόκληρα και επίσημα μεταφρασμένα τα κείμενα επί των οποίων καλούμαστε να ψηφίσουμε την επόμενη Κυριακή.
Μόνο σε εμένα έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως ζούμε τη μεγαλύτερη κωμωδία της Ελληνικής Ιστορίας? Σκοπεύουν να μπουν στον κόπο και να τα δημοσιεύσουν πριν ψηφίσουμε ή μπαααααα?
Kingdoms Rise and Kingdoms Fall
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bill_K (29-06-15)
Τα δημοσίευσε ο Γιούνκερ, μεταφρασμένα στην σελίδα της Επιτροπής στο twitter...
Εδώ, κάτι ανυπόγραφα παρουσίασε ο Βούτσης το Σάββατο, από όσο πρόλαβα να δω...
Σε ερώτηση του Ηλία πριν, έχουμε μία πρόγευση:
Η τραπεζική αργία (bank holiday) θα κρατήσει μέχρι και την Τρίτη 7 Ιουλίου, την μεθεπομένη δηλαδή της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος χωρίς να αποκλείεται περισσότερος χρόνος ενώ το ανώτατο ημερήσιο όριο αναλήψεων καθορίστηκε στα 60 ευρώ ανά ημέρα. Αντίθετα χωρίς περιορισμούς θα γίνονται οι κινήσεις με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, όπως και όλες οι ηλεκτρονικές συναλλαγές,
Η εφαρμογή των έκτακτων μέτρων, για όσες μέρες ισχύουν μεταξύ άλλων, προβλέπουν:
- Ημερήσιο πλαφόν στις αναλήψεις ανά φυσικό πρόσωπο και ανά τράπεζα (θα συνυπολογίζονται οι αναλήψεις και μέσω τράπεζας και μέσω χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών)
- Περιορισμοί στις μεταφορές κεφαλαίων διατραπεζικά και προς το εξωτερικό
- Δεν θα μπορούν να εξαργυρωθούν επιταγές
- Δεν θα μπορούν να «σπάσουν» προθεσμιακές, παρά μόνον για να πληρωθεί δάνειο στην ίδια τράπεζα
- Οι επιχειρηματίες δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τις υποχρεώσεις τους, πλην των ανηλειμμένων πριν την επιβολή των ελέγχων και με την προσκόμιση εγγράφων.Είχε προηγηθεί νωρίς το απόγευμα απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να παγώσει τη χορήγηση έκτακτης ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες, μετά την εξαγγελία δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό.
Bill_K (29-06-15)
Δεν θα έπρεπε, πιστεύεις, να τα δημοσιοποιήσει επίσημα η Ελληνική Κυβέρνηση στον Ελληνικό Λαό, ΟΛΟΚΛΗΡΑ λέξη προς λέξη και ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΑ στα Ελληνικά? Τα κανάλια φταίνε? Τόσο δύσκολο είναι στην Κυβέρνηση να μας δείξει τα επίσημα κείμενα αφού μας καλεί να τα ψηφίσουμε ή να τα καταψηφίσουμε? Λέω κάτι παράλογο?
Kingdoms Rise and Kingdoms Fall
voskos_7 (29-06-15)
Πού καταντήσαμε, ρε...
![]()
Bookmarks