Bill_K (27-06-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-06-15), voskos_7 (28-06-15)
Bill_K (27-06-15), differance (27-06-15), lefaman72 (27-06-15), sk12072 (27-06-15)
Bill_K (27-06-15)
Μόνο που την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αυτό το κράτος εκπροσωπεί την πατρίδα σου, άρα και τον εαυτό σου.
Και να 'σαι σίγουρος ότι με την αποχή εξυπηρετείς τα σχέδια των εχθρών σου.
Οι ευρωραγιάδες δεν έχουν τα δικά σου διλήμματα.
Και είναι τόσο μα τόσο μαλάκες που δεν αμφιβάλλουν καθόλου για τον εαυτό τους.
Χέστηκα για τον μαλάκα τον Τσίπρα.
Έστω επειδή του φερθήκανε σαν σκλάβο στην ευρωγιάφκα, έστω επειδή δεν είχε ο ίδιος τα "κάκαλα" να πει όχι, μας έδωσε αυτήν τη δυνατότητα.
Τώρα η ευθύνη είναι δική μας.
Τώρα πρέπει να λογαριαστούμε με το διορισμένο καραφασισταριό των Βρυξελλών και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα και στους "δικούς μας" τριμάλακες τσιφλικάδες (ΜΜΕ, τραπεζίτες).
Με τον Τσίπρα και τον Καμμένο θα λογαριαστούμε αργότερα και αφού δούμε πώς θα χρησιμοποιήσουν την εντολή που θα τους έχουμε δώσει.
Αλίμονό τους αν μας προδώσουν.
Ο αρχι-τέκτονας...
Θα τρίζανε τα κόκκαλα του Μεγαλέξανδρου, των Κομνηνών και όσων σφαγιάστηκαν από τους σταυροφόρους όταν αποδέχθηκε το "βραβείο Καρλομάγνου".
Μη χέσω τώρα και τον άλλο αρχιπράκτορα, τον Αμερικανοεβραίο με την πάπια, τα πάμπερς, τα μεθύσια και τα βυζιά της κάθε πορνοΜιμής...
![]()
Bill_K (27-06-15)
Ρένα ........μην μασάς .....
Το να πήγε και να έβγαλε ένα μικρο ποσό δεν σου περνάει από το μυαλό?
Και εγώ χτες το μεσημέρι πήγα και έβγαλα 40 ευρώ γιατί δεν ειχα φράγκο επάνω μου, θα μπορούσα να είχα βαρεθεί να το κάνω εχτές και να πήγαινα σήμερα ......τι θα σήμαινε αυτό? Οτι σηκώνω ολα τα λεφτά μου? (που δεν έχω , αλλά ναχαμε να λέγαμε)
Και μάλιστα η φωτο δείχνει έναν υπουργό του Συριζα .......δηλαδή έλεος......Αυτός ειδικά γνωρίζει τα σενάρια εδω και μέρες και θα μπορούσε να το κάνει πολύ πιο νωρίς ή θα μπορούσε να βάλει κάποιον απο την οικογένεια του .....
Άκουσα τώρα πως ο Κοτζιάς δήλωσε ότι η τελευταία λύση θα είναι να θέτουμε παντού ΒΕΤΟ και να μην μπορεί να ψηφιστεί τίποτα (θετικό ή αρνητικό) στην Ε.Ε. Αν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο, θεωρώ πως τα πιστά μαντρόσκυλα των Ευρωπαίων, οι Οθωμανοί, θα αφεθούν απ'το λουρί του αφέντη τους να μας χτυπήσουν για παραδειγματισμό...
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
pirateeeeeee (27-06-15)
εχει αρχισει τρελλη προπαγανδα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bill_K (27-06-15), celticfrost (27-06-15)
celticfrost (27-06-15), Rena (27-06-15), VALVERDES_7 (27-06-15), Vass (27-06-15), ynwa96 (27-06-15)
Αναρωτιέμαι ποιο είναι το ζόμπι τώρα...
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Το σκεφτηκα κι αυτο Μενιο.Τα φαινομενα απατουν.Να φανταστεις εγω βγηκα να πληρωσω τη δεη και φοβηθηκα να βγαλω χρηματα απο ατμ για να μη μπλεξω με τις ουρες και να μην ενισχυσω την εικονα του πανικου.
Παντως απο συζητησεις πολλοι ανθρωποι κρατηθηκαν ψυχραιμοι.Εξαλλου εδω που μας εφτασαν να ζουμε με το φοβο καθημερινα επι τοσα χρονια,δυσκολο να μας κανουν να φοβηθουμε περισσοτερο.
Απλα το αρθρο ανεφερε οτι χρειαστηκε ν'ανεφοδιασουν τα ατμ,που σημαινει οτι μαλλον εβγαλαν αρκετα χρηματα και μελη του κοινοβουλιου,μαζι με αλλους ανθρωπους.
Δε μας αφορα βεβαια,αλλα δινει και μια κακη εικονα.
celticfrost (27-06-15), voskos_7 (28-06-15)
Bill_K (27-06-15)
Bill_K (27-06-15)
Ο σύντροφος Λαφαζανοφ είπε ότι υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι, εκτός μνημονιων. Όταν τον ρώτησε η Τρεμη ποίοι είναι αυτοί, σφυραγε αδιάφορα. Εάν μετά την τρίτη γινουν όλα σταχτη θα φταίει η... προπαγάνδα!
BrazHlias (28-06-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-06-15)
Bγαινοντας να παω μια βολτα σημερα με το αυτοκινητο και περιμενοντας λοιπον στο φαναρι να αναψει πρασινο, ακουσα ουρλιαχτα.
Γυρισα το κεφαλι μου να δω τρομοκρατημενος τι συμβαινει και αντικρυσα κοσμο να τρεχει αφου τους κυνηγουσαν, καποιου ειδους καλλικαντζαροι!!!Καταλαβαινετε τη συνεχεια, μη με ρωτησετε παρακαλω τι ακριβως συνεβη σε αυτους τους δυσμοιρους ανθρωπους.
Εκλεισα το παραθυρο πατησα γκαζι κι εγινα λουης!!!
Δυστυχως οφειλω να ενημερωσω πως η συντελεια ηρθε. Οι απεσταλμενοι του Κακου ηρθαν. Ο Συριζα τους εφερε και ο Σαμαρας μας τα λεγε, αλλα καποιοι δεν τον ακουσαμε.
Bill_K (27-06-15)
Φτηνα τη γλιτωσες.Μαλλον θα ανακοινωσει μεταγραφαρα ο προεδρος κι ερχεται η αποκαλυψη.Αφου δεν επεσε και κανα φουρνος στο κεφαλι σου παλι καλα.
Bookmarks