"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bill_K (27-06-15)
Το θεμα Νικ, ειναι οτι επελεξε να σπασει τη σιωπη του τωρα. Γιατι ομως τωρα; Το θεωρεις τυχαιο; Δε βγηκε ουτε καν να υπερασπιστει τον εαυτο του οταν τον ξεφτιλιζε μεχρι και ο Γιωργος Παπανδρεου για να δει που ειναι κρυμμενος στη βουλη.
Προφανως και θα ελεγε ναι στην Ευρωπη και αυτοι που τον συμβουλεψαν να το κανει, τον θεωρουν οτι πιο συμβολικο επι του θεματος λογω συγγενειας κλπ κλπ.
Το ζητημα ειναι να βγει και να μιλησει για την εισοδο της χωρας στο ΔΝΤ.
Δεν απαντησες....Ο Σημιτης εισαι;
Δεν σας καταλαβγαίνω, τι υποβνοείτε;
Κάποια στιγμή θα έβγαινε... Το '10, δεν ήταν η κατάλληλη ώρα, αφού απέδρασε το '09... Το 11 ήταν συγκυβέρνηση και το 12 μέχρι το 15 ήταν ο pizza-boy, ο οποίος πήρε το κόμμα με αποδοχή κληρονομιάς του θανόντος προκατόχου του, στη θέση του προέδρου. Πόσο να περιμένει ακόμα;
Είσαι κοντά στην αλήθεια... Ό,τι ώρα μπει κανείς, μέσα με βλέπει - τί άλλο να υποθέσεις;;;
Παιδιά, δεν είναι όλα σχέδια, μελετημένα στην τρίχα και με τα μεροκάματα κανονισμένα: Ξέρετε πόσος κόσμος υπάρχει γύρω μας, που κάνει τσατσιλίκια τσάμπα, μόνο και μόνο, για μία δημοσιότητα, για μία εξουσία, ή ακόμα περισσότερο για να πει, ή να κάνει κάτι που θα την σπάσει στον διπλανό του;;;
Bill_K (27-06-15)
Άμα είναι ο Μητσ-ο-τάκης ας βγει να ευχηθεί καλή επιτυχία στην οικονομία της Γερμανίας να τελειώνουμε μια και καλή με δαύτους.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μα... είναι εγγυημένη, η επιτυχία... Γιατί, νομίζεις, δεν άφησα την κόρη μου εκεί και κράζω την οικονομία μας από το 93';;;
Και άντε, την κόρη μου: Τον γιό μου; Εδώ, δεν τον έχω; Την ανηψιά μου, που πολιτεύεται στο Ποτάμι;;; Και πόσο άλλο σόι, (τώρα και εγγόνια, φυσικά) έχω σκοπό να βάλω στην πολιτική; Και να ξέρετε ότι όλο τον εξοπλισμό θα τον πάρουμε τζάμπα προϊόντα από τη Ζίμενς...
Θα τους κάνουμε ότι έκανε ο Ανδρέας στον Πίτσο...
Bill_K (27-06-15)
Πες μου, Σταύρο, παιδί μου, πώς αισθάνεσαι;;;![]()
Θα κυνηγάς καμία γυναίκα...
![]()
Τι; Επειδή ακόμα κουνιόμαστε, το λες;;;
Bill_K (27-06-15)
Παρε το προγραμμα ολλανδε και βαλτο στο κωλο σου
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bill_K (27-06-15)
Που ξερεις οτι δεν το εκανε πριν το παρουσιασει στον τσιπρα?![]()
Bill_K (27-06-15), differance (27-06-15), Faithful (27-06-15)
YΓ. Δε μας δίνουν παράταση 5 ημερών τα μουνιά. Μήπως να απορρίψουμε το πρόγραμμα κατευθείαν, χωρίς δημοψηφίσματα και άλλα σχετικά?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Bill_K (27-06-15)
A, δεν είμαστε ήδη χρεοκοπημένοι?![]()
Bill_K (27-06-15), celticfrost (27-06-15), Faithful (27-06-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-06-15), Rena (27-06-15)
Δεν εχω ιδεα απο πολιτικα παιχνιδια,αλλα ειμαι σιγουρη οτι κατι θα κανουν να μας τη φερουν.Για μενα εδω που φτασαμε καλο ειναι να βγουμε εντελως εκτος ευρω και οχι χρεοκοπημενοι εντος,οπως γραφει το αρθρο.
Στο μεταξυ κατι απαξιωτικες δηλωσεις οπως αυτη του γερμανου πολιτικου "να τελειωνουμε με ατυο το τσιρκο" μου τη δινουν αφανταστα.Βεβαια ο βαρουφακης λεει αλλαΑναλυτικά οι δηλώσεις του πρωθυπουργού της Βαυαρίας και προέδρου των Γερμανών Χριστιανοκοινωνιστών, Χορστ Ζεεχόφερ: "Πρέπει να δώσουμε τέλος σε αυτό το τσίρκο, το συντομότερο δυνατόν" Απο sport24
Βαρουφάκης: Δεν υπάρχει καμία αμφισημία. Το ερώτημα είναι σαφές. Αυτό που κάνουμε ως δημοκρατική χώρα, ρωτάμε τον ελληνικό λαό "ναι" ή "όχι". Όποιος λέει ότι το δημοψήφισμα έχει να κάνει με το ευρω, ερμηνεύει λανθασμένα το ερώτημα. Δεν υπάρχει θέμα εξόδου από την Ευρωζώνης. Οποιοδήποτε τέτοιο ερώτημα για έξοδο ή μη από το ευρώ, θα παραβίαζε τις Συνθήκες
Bill_K (27-06-15)
Εγώ παιδιά επειδή την ιδέα της Πατρίδας μου δε θα την ταυτίσω ποτέ με το κράτος αμφιταλαντεύομαι αν θα πάω να ψηφίσω. Κυρίως γιατί το θεωρώ λάθος. Ο Καραϊσκάκης ο αγράμματος όταν του βάζαν διλήμματα σε σχέση με την πατρίδα ρωτούσε τον πούτσο του για να δώσει απάντηση, γιατί αυτός ήξερε. Ο Τσίπρας τι ακριβώς ΔΕΝ ξέρει;
Αν πάω όμως, μελετώντας καλά την ακριβή διατύπωση του διλήμματος, θα ψηφίσω σίγουρα αυτό που θα μας οδηγήσει σε εθνικό νόμισμα. Τρέφω βαθιά απέχθεια προς τους Δυτικούς, τόσο τους απογόνους της Δυτικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας όσο και τους υπόλοιπους σκλάβους του Βατικανού (Μπογιάρους, Άβαρους, Αλαμανούς, Φράγκους, Σάξονες). Η Ελλάς δεν ανήκει στη Δύση όπως έλεγε ο αρχιτέκτονας των σημερινών καταντημάτων. Δεν ανήκει σε τοκογλύφους και ανίερες συμμαχίες. Η Ελλάς ανήκει μόνο στους Έλληνες.
Σε όσους ήρθαν, πέρασαν,
θα 'ρθούνε, θα περάσουν.
Κριτές, θα μας δικάσουν
οι αγέννητοι, οι νεκροί
Όπως είπε και ο Παλαμάς...
Και αν χρεωκοπήσουμε τι; Έχει ξαναγίνει. 10 χρόνια μετά κάναμε 2 νικηφόρους Βαλκανικούς πολέμους, πήραμε μέρος σε έναν Παγκόσμιο και φτάσαμε να πίνουμε νερό από το Σαγγάρειο. Δε θα πεθάνουμε ποτέ εμείς και αυτό που λέω δεν είναι απλά ρομαντικό. Ας είναι αυτό που θα γίνει εφαλτήριο για να ξυπνήσουμε σα λαός πάλι, από τη συβαριτική μας νάρκωση.
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
Bookmarks