pirateeeeeee (03-04-15), voskos_7 (03-04-15)
Έγραψα κάπου εχθές, πως απ' τους μετέχοντες στο κυβερνητικό σχήμα μόνο ο Τσίπρας μου φαίνεται φυσιολογικός. Φαίνεται πως υπάρχει ακόμα ένας και χαίρομαι ιδιαίτερα.
Πρέπει να συνεννοηθούμε και ν' αφήσουμε στην μπάντα τα πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης, τα οποία συνήθως εκδίδουν «άνθρωποι χωρίς πρόσωπο».
Αριστερά, και μάλιστα Κυβερνώσα Αριστερά, σημαίνει ισοελευθερία, δικαιώματα κοινωνική πολιτική, δημόσιο έλεγχο, δικαιοσύνη. Οποιος θεωρεί ότι στο σύγχρονο διεθνές και ευρωπαϊκό πεδίο Αριστερή Διακυβέρνηση σημαίνει ανοχύρωτη χώρα και πόλη (δίχως προσωπική, κοινωνική, εθνική ασφάλεια, δίχως στρατό και δίχως αστυνόμευση, ίσως και χωρίς δικαστές ή φυλακές), όποιος πιστεύει ότι τα διδάγματα της Ιστορίας μας είναι περιττά (αφού όλοι οι λαοί είναι «αδελφωμένοι» - sic) και ότι η Παιδεία μας επιτρέπει κάθε ανομική δράση (sic), τότε όχι μόνο δεν έχει σχέση με την Αριστερά αλλά ούτε και με τη Δημοκρατία. Αυτήν την Αριστερά του Τίποτα δεν τη χρειάζονται ο τόπος και ο λαός. Η ώρα της Αριστεράς στην Ελλάδα δεν είναι η ώρα των ανέξοδων ιδεολογημάτων και των ανούσιων τσιτάτων αλλά η ώρα της εμπέδωσης θεσμών, πολιτικής νομιμοποίησης και κοινωνικής συναίνεσης.
ΥΓ1: Εχει επιστημονικό ενδιαφέρον το ότι μερικοί «καθαρόαιμοι αριστεροί» (ποιος τους έχρισε άραγε;) θεωρούν «φασιστικό» ό,τι δεν τους αρέσει και το υβρίζουν ως χυδαίο. Ιδού το ήθος των «γνήσιων»...
ΥΓ2: Θα ήθελα να μάθω πώς νοούν οι «καθαρόαιμοι» την «αριστερή Αστυνομία». Να καίγονται οι αστυνόμοι από κουκουλοφόρους; Κι αν ναι, ποιοι εκπροσωπούν τη Δημοκρατία και την Κοινωνία και από ποιον ελέγχονται;
* Ο καθηγτής Γιάννης Πανούσης είναι αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
pirateeeeeee (03-04-15), voskos_7 (03-04-15)
Φαγωθήκατε ρε παιδιά: Το ξαναβρήκαν το πορν... την τσουλ... (κάτι άλλο θέλω να πω, αλλά δεν μου έρχεται)... την μέλλουσα πρώην κυρία πρώην Υπουργού, που το είχε σκάσει από το ίδρυμα...
Άντε και τώρα, ξέρετε: Περισσότερη επιστημονική βοήθεια και φιλοξενία σε πιό κάτω όροφο του ιδρύματος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Την πιασαν τη σταματη. Φημες λενε πως της εστειλε πακετο ο διακοσμητης της. Ειχε πανω απο ενα χρονο να την δει. Η αστυνομια δεν τη βρηκε, αλλα ευτυχως υπαρχει η χατζηβασιλειου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
τα παπαγαλακια μενιο μου 5 χρονια τωρα με την κριση εχουν οργιασει.λιγες οι σοβαρες φωνες
στυλ χατζηνικολαου και μπογοπουλου.φανταζουν σταγονα στον ωκεανο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
pirateeeeeee (05-04-15)
Γαμιέται και το μάγκα, και ο αντένα και ο τσίπρας και η μακρή...
There is a Dude in town
Τύπε, δίκιο σου δίνω αλλά τί να κάνω... κάνω εναλλαγή ρόλων μπας και βρεθώ από πάνω, μέχρι που το νιώθω συντριβανάτο...
There is a Dude in town
celticfrost (03-04-15), voskos_7 (04-04-15)
dimace (04-04-15)
Βρήκε μυστική είσοδο αρχαίας πόλης κάτω από σπίτι του στην Καππαδοκία
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
dimace (04-04-15)
voskos_7 (04-04-15)
Που αισθάνεσαι πίεση;;;
Η αλήθεια, είναι κάπου μέσα μας...
Δεν είμαι τόσο κοντόφθαλμος, για να ισχυριστώ πως μια επαγγελματική πολιτική προσέγγιση είναι πατριωτικά σωστή. Κάτι τέτοιο θα ήταν μεγάλη πνευματική κάκωση (κοινώς κάλος) μετά τα όσα έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.
Αυτό όμως που σίγουρα μπορώ να θέσω είναι το ζήτημα του, αν μια πατριωτική, πολιτική θέση μπορεί να πραγματωθεί με μη επαγγελματικό τρόπο.
Δλδ: Δεν μου πέφτει λόγος για το πού θα πάει ο πρωθυπουργός. Όπως δεν πέφτει λογος σε κανέναν ευρωπαίο ηγέτη ή πολίτη. Είναι όμως ΑΥΤΗ η κατάλληλη στιγμή, εξαιτίας μιας επίσκεψης που κάλλιστα θα μπορούσε να πραμγατοποιηθεί αργότερα, να αποσπούμε την προσοχή των εταίρων μας (την όποια τους έχει απομείνει) από τα προβλήματα που μας καίνε και να ανοίγουμε καινούργιες, ΑΧΡΗΣΤΕΣ συζητήσεις;
Πιστεύω να μην γίνει πραγματικότητα το «πολλά σωστά πράγματα γίνονται σε λάθος στιγμή και αποτυγχάνουν, ενώ άλλα, λιγότερο σωστά, γίνονται την κατάλληλη και επιτυγχάνουν.»
Αυτά για σήμερα και εύχομαι καλό ΣΚ!
Nistisimos (04-04-15)
Είχα μια συζήτηση με κάποιους Γερμανούς φίλους και γνωστούς. (όλοι επιτυχημένοι, ο καθένας με τον τρόπο του...) Ήρθε η συζήτηση στο ελληνικό πρόβλημα, κάπου μετά το φαγητό. Δεν είναι ενδιαφέρον τι είπαμε, αλλά πού καταλήξεμε ως ΠΙΘΑΝΩΣ επιτυχημένη λύση των θεμάτων που μας βασανίζουν.
1. Αυξημένες αρμοδιότητες στην αστυνομία. Όποιος, καθ' οιοδήποτε τρόπο παρανομεί, συλλαμβάνεται. Η εισαγγελεία, ως οφείλει, κυνηγά κάθε μορφή έκνομης συμπεριφοράς και οδηγεί τους ΑΜΕΣΑ τους υπαιτίους ενώπιον του διακαστηρίου. Η τάξη αποκαθίσταται, μαζί με το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό βελτιώνεται.
2. Αποδεχόμεθα τα συμφωνηθέντα με τους ευρωπαίους εταίρους, ζητώντας όμως άτοκες παρατάσεις αποπληρωμής και δανειακές ενέσεις ρευστότητας όχι μόνο για τις γαμημένες τράπεζες αλλά για την αναχρηματοδότητη του κράτους σε ποσοστό 70 / 30. (το 30 είναι σχεδόν τριπλάσιο ποσοστό απ' αυτό που είχαμε μέχρι τώρα)
3. Η φοροδιαφυγή αντιμετωπίζεται πλέον ως κακούργημα. (με αναθεώρηση της νομοθεσίας) Ταυτόχρονα μειώνονται οι φόροι, ώστε πραγματικά να καταστεί ασύμφορο (βάσει συνεπειών) κάποιος να μην πληρώνει.
4. Όπου δεν τα καταφέρνουμε ή νομίζουμε πως οι εταίροι μας να μας στήσουν στον τοίχο, προσωρινώς πάντα, καλούμε ξένους εμπειρογνώμονες και ειδικούς να βρούν τη λύση. Έτσι και καλή θέληση δείχνουμε έναντι των καχύποπτων Ευρωπαίων και μια ευθύνη αποτινάζουμε απ' τους ώμους μας.
5. Και φυσικά: Σταματάμε να μιλάμε πολύ και να αλλάζουμε κάθε τόσο γνώμες και θέσεις...
Αγάπες μου, καλά τα λέτε, αλλά δεν κάναμε τόσο κόπο ως κοινωνία για να έρθει κάποιος, να μας πει "καν'τε αυτά και αυτά και είστε έτοιμοι"... Θα αδικούσαμε την ποιότητα και την ποσότητα του έργου που επιτελούσαμε με τόση συνέπεια, για όλα αυτά τα χρόνια...
Η πλάκα είναι ότι τρόποι να μαζευτεί το κακό, υπάρχουν πολλοί, αλλά πρέπει κάποιον από όλους να τον θέλουν οι περισσότεροι, ή έστω κάποιοι που μπορούν να τους επιβάλλουν στους πολλούς.
Από λύσεις, δεν πάσχουμε. Από διάθεση, δεν...
(Ό,τι και να κάνει ο Αλέξης (συγκεκριμένα), εγώ, είμαι μαζί του: Ακόμα και αν δεν πετυχαίνει, δείχνει κάτι που σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό που κάνει, το εννοεί και αυτό είναι το βασικότερο για να έχει την εμπιστοσύνη κάποιου. Ας πάει στη Ρωσία, ας πάει και στη Β. Κορέα - δεν τρέχει κάτι.
Οι άλλοι, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο...)
Αυτό το "αγάπες μου", ηλέκτρισε την ατμόσφαιρα, τύπε λάγνε... όπως έλεγε και γνωστή αοιδός με αδυναμίες στη κοκακόλα σε μπουκάλι...
Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη
Λέξη απο τα χείλη μας δεν βγαίνει
Η σιωπή τα λέει απόψε όλα
Τι να πεις και τι να πώ
Αμηχανία, αμηχανία
Να μ’ αγαπάς, να σ’ αγαπώ![]()
There is a Dude in town
voskos_7 (05-04-15)
Bookmarks